- 2 Temmuz 2013
- 16.466
- 12.870
- 498
- Konu Sahibi helloeverybody
Allah yardımcın olsun canım
üniversiteyi bitir türkiyeye dön. 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Pskologa gidersem beni hastaneye yatirir falan deli damgasi yemek istemiyorum birde onu kaldiramam acikcasi , goturdugum yere kadar goturucem bakalim Allah ikimizinda yardimcisi olsun ..
canım sen ne bir şekilde üniversiteyi kazanmaya bak hatta uzun süre tv bilgisayardan uzak dur derslerine odaklan biraz sabır biraz da emek verdin mi her şey yoluna girer emin ol..Bu avrupa resmen bizi mahvetti , geri donmek de imkansiz . Annem cok hircin evet ama ofkesi hic dinmediki ben kucuklugumden beri boyleydi .
Bende gezmek isterim alisveris yapmak isterim , ama icimden gelmiyor bunlar cunku yarin birgun disarlara gidip gezmeyi biliyorsun ama soyle boyle diye bana laf gelicek , basima gelicekleri biliyorum .
Ah ne kadar cok isterdim turkiyeye donmeyi , hayirli bir kismet ciksada donsemAllah yardımcın olsun canımüniversiteyi bitir türkiyeye dön.
![]()
Insallah bitanemcanım sen ne bir şekilde üniversiteyi kazanmaya bak hatta uzun süre tv bilgisayardan uzak dur derslerine odaklan biraz sabır biraz da emek verdin mi her şey yoluna girer emin ol..
Canim adi ustunde genelleme , istisnalar muhakkak vardir ki bende onlardan biriyim :) . Bende su an kurslari falan arastiriyordum bakalim bulabilecekmiyim biseyler .öncelikle şunu söylemeleyim ki iki kıtayı ve iki denizi birbirine kavuşturan İstanbulumu tüm avrupaya da şehirlerine de tercih ederim . yani herkesin olmak istediği yer ayrı bu yüzden bir şekilde genelleme yapmamanı tavsiye ederim .
üniversiteye gidene kadar kursa falan yazılmayı deneyebilirsin . hem çevre hem yeni bilgi edinirsin .
Yok canim ne yanlis anlamasi :) , valla sanki kardesini biraz kendime benzettim bende oyle sayilirim aslinda amaAcaba biraz rahatına düşkün olabilir misin?
Biz 6 kardeşiz hepimiz kendimizi çok sıkarız ama en küçük kardeşim rahatına çok düşkündür.
2 kez dershaneye gitmesine rağmen üniversiteyi kazanamadı çünkü kendini hiç sıkmaz.
Öğlene kadar uyur, tv karşısında elinde kitap çalışıyorum ben der.
Çalıştığına inanmayan annem o zaman ev işine yardım et der, eline iş tutuşturur.
Bu sefer de dersim var der. Annem dayanamaz tamam bırak ders çalış der.
Eline kitap alır tv açar. Diğer elinde telefondan facebook takibi yapar.
Tipik tembel yani
İşe gir çalış bari dediğinde ben üniv okudum öyle her işe girmem der.
Okuduğu üni de 2 yıllık halkla ilişkiler.
Süper iş teklifleri bekliyor yattığı yerden..
Yani öğlene kadar uyuması, işten kaçması, ayağına süper iş teklfi beklemesi,
iş bulma konusundaki çabasızlığı annemi delirtiyor.
Bize karşı öyle değildir ama bu kardeşime karşı daha katıdır.
Gezdiğinin falan lafını eder yani haklı olarak.
Sen de öyle misin diye düşündüm yanlış anlama? :)
Yerinde olsam sıkı bir şekilde tam bir sene çalışır kazanırım üniversiteyi.
Planlı bir şekilde anne bak haftada bir gün bir kaç saat dışarı çıkıp hava alacağım.
Haftada bir gün sana ev temizliğinde yardım edeceğim onun dışında ders çalışacağım derim.
Ve gerçekten uyarım bu plana.
Sen sözünü tuttukça, dediklerin gerçekleştikçe annenin sana bakışı değişecek, yumuşayacak emin ol..
Insallah canim ,üni. kazanıp yurtlara falan yerleşirsin inş.
ben çok isterdim Avrupa'da olmayı..
Yok canim ne yanlis anlamasi :) , valla sanki kardesini biraz kendime benzettim bende oyle sayilirim aslinda ama, Tavsiyelerini bi kenare yazicam calisicam esek gibi bakalim bu sefer gozune girebilicekmiyim validenin :)
Ah canim , annemi cok seviyorum ondan ayri kalmak istemem ama onlada dayanamiyorum ruh hastasi oldum gercekten intihari bile dusundum cunku yasamak icin bir sebebim yok ..
Amin canim , benimde amacim bir meslek sahibi olmak onun icin caba gosteriyorum , hayirlisi olsun :)benimde bir arkadaşım var, aynı sizinki gibi annesi.
şu anda üniversiteyi bitirmek üzere ve hala aynı.
okuldayken arayıp kızı bu kadar ders dinlemek yeter hadi eve diyor
meslek sahibi olursanız eğer dilediğiniz hayata kavuşabilirsiniz.
Allah yardımcınız olsun ..
Bir de oyle deniycem :)Yaşamak için bir sebebim yok demek " kendinize yaptığınız en buyuk hakaret.
Bu şekildeki düşünceleri öncelikle kafanızdan atmalısınız. Dilinize getirmeyin.
...
Anneniz çokta kötü şeyler yapmıyor size. Bilg.ve tv.ile çok meşgul oluyorsanız kendisince yaptırımlarda bulunuyor.
Madem genelde evdesiniz sizde evde yaşayan bir birey olarak ustunuze düşen görevleri yapıp sonra oturun. Böylece sesi çıkmaz size.