Arkadaşlar,dün tartıştık.
Ve hemen bitirme lafını kullanabiliyor,kolayca vazgeçebiliyor bende sinirlendim engelledim her yerden o da aynı şekilde karşılık verdi.Daha önceki tartışmada 2,3 gün konuşmadan durabildi,hayır yani ciddiyiz de aileler biliyor falan.
Ben konuşmadan duramıyorum ama beceremiyorum bunu her tartışmada arayan taraf ben oldum haklı da olsam.Bu sefer aramayı düşünmüyorum
Çok üzülüyorum ne yapmam gerek bilmiyorum etrafımda konuşabileceğim kimse de yok.
Bu kadar kolay bi şekilde vazgeçmesi beni mahvediyor.Yan yana olunca veya aramız iyiyken sevgisini hissediyorum ama böyle en ufak tartışmada bitme noktasına getiriyor konuşmuyor.
Ne istediğini anlamıyorum kötü biri de değilim ailesi çok değer veriyor ve çok seviyor beni.Kendi ailem gibi.
Daha geçen gün yanıma gelme planları yapıyordu ayarlıyorum falan diyordu
Evet hep arayan ben oldum,ağlayarak.Senin arayacağından okadar emin ki. Oyuzden rahat adam. Sende uzak dur engelleri kaldırma seviyorsa gelecek zaten. Hatta mutlaka gelecek adama hiç şok yaşatmamışsın demek ki.
Ay g.tüm bide engellemiş o da. Arayıp sorma sakın. O kadar alışmış ki nasılsa sen arayacaksin diye. Bu kadar kolay bitiriyorsa zaten sevmiyordur. Erkekler hele ki sevgililik döneminde sevdiği kadını böyle kolayca bırakmaz ki. Tartışma tabiki olabilir ama bırakamaz.Evet hep arayan ben oldum,ağlayarak.
Kaldırmayacağım,aramayacağım da.
Bana karşılık kendisi de engelledi zaten.
Hayır tam da söylediğiniz gibi,bende öyle olmasını istiyorum ben gitsem bile gitme diyecek bırakma diyecek.Böyle bırakabilen biri istemiyorum desem de üzülüyorum 2,3 gün geçince daha da üzülüp dayanamayıp arıyorum ama o dayanıyor.Muhtemelen bu düşüncemden dolayı linç yerim ama yine de söyleyeceğim
Bence ilişkiyi toplayan erkekler olmalı. Erkeklerin çocuk gibi ayrılalım, bitti gitti demesi, toy davranması hiç hoş değil.
Nerden bildin karşılık olarak seni engellediğini? Engelleri kaldırıp ulaşmaya çalıştın değil mi?Evet hep arayan ben oldum,ağlayarak.
Kaldırmayacağım,aramayacağım da.
Bana karşılık kendisi de engelledi zaten.
Evet bana,bitirelim dedi dün gece herhalde yalvarmamı falan bekledi bende uzuncaaa bir mesaj yazıp engelledim o da aynı şekilde engelleyerek karşılık verdi.Ay g.tüm bide engellemiş o da. Arayıp sorma sakın. O kadar alışmış ki nasılsa sen arayacaksin diye. Bu kadar kolay bitiriyorsa zaten sevmiyordur. Erkekler hele ki sevgililik döneminde sevdiği kadını böyle kolayca bırakmaz ki. Tartışma tabiki olabilir ama bırakamaz.
Wp’ta ve instagramda belli oluyor engellediği.Nerden bildin karşılık olarak seni engellediğini? Engelleri kaldırıp ulaşmaya çalıştın değil mi?Yok aşkım sen daha tamamen bitirme noktasına gelmemişsin yine bir şekilde ilk adımı sen atarsin yine barışırsınız
Ama ne zaman istikrarli dik bir duruş sergilersen ozaman o dönecek sana. Ama böyle birinin dönmesini de isteme bence.
Haklısınız,sonsuzzzzzzzz teşekkür ederimŞimdiye kadar hep siz haklı da olsaniz dönüş yapmışsınız.Bu sefer asla dönmeyin,sitem etmek için de dönmeyin.Demek beni hiç sevmedin falan filan yazmak için de dönmeyin.Eğer seviyorsa mutlaka yazar,arar bir şey yapar.Yapmiyorsa sevmiyordur,net.İyi iken istediği kadar seni seviyorum desin.Yine siz dönerseniz de artık yaşayacağınız her şey müstehaktir size.
helal olsun yemin ederim,bu kadar iyi anlatılmazdı.Kaybetmekten korkmuyor çünkü hep bıraktığı yerdesiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?