Hamile olduğunu sanmıyorum değer çok düşükbende 2 aşılama bir tüp bebek negatif maalesef şimdi klomen ve çatlama iğnesi tedavisi gördüm adetimin 29.günü 10,92 çıktı 31 günüm hala adet olmadım progestan kullanıyorum bundanmıdır bilmiyorum ama olmazsan adet 32.günü yani 13 aralık tekrar edicem testi . Bülent hocam hamilemiyim sizde ilaçtanmıdır bu değer.
eğer bu kezde başarısız olursam bu yaz tüp bebek için size gelmeyi düşünüyorum.
Hamile olduğunu sanmıyorum değer çok düşük[/QUOT. Degirim 3 gün sonra 51.51 oldu doktorun hamilwsin dedi benimde 37 günüm olmadım adet pazartesi ultrason giricem
Doktor bey mrb cvp verirseniz cok sevinirim pcoluyum klomende 3. Ayim hiç bi tane bile yumurta olmadı daha önce kendiliğinden hamile kalmıştım dusuk yaptım bu ay da olmazsa çok direnclisin direk tüp bebek dedi ama na yapacağımı şaşırdım henüz 28 yaşındayım 2 yıllık evliyim kilo prob yok bana tavsiyeniz nedir sadece klomen yeterlimidirProfDrBulentTiras .!.:Tedavi öncesinde ve sonrasında yaşadıklarınızı, üzüntülerinizi, sevinçlerinizi içtenlikle kaleme aldığınız sizden gelen mektuplar.
Tebrikler kesin hamilesinMerhaba, 2 Ocak'ta 2 adet dondurulmuş embriyo transferi oldu. 9. gün testte beta hcg değerim 13,82 cıktı, 11. gün testte ise beta hcg değeri 34,76 cıktı. Şimdi Pazartesi tekrar test yaptıracağım. Bu arada sürekli mesanemde baskı varmış gibi agrılarım oluyor. Yorumunuzu alabilir miyim? Teşekkürler..
Tebrikler kesin hamilesin
Dusuk ama yukselise geçmiş sonuçta ins kimyasal gebelik degildirSeyükselişe t: 44662785 .!.:Merhaba, doktorum ilk değer düşük takip edeceğiz dedi..o yüzden emin olamadım bekliyorum.. Cok teşekkür ederim yaa :))
Dusuk ama yukselise geçmiş sonuçta ins kimyasal gebelik degildir
Darisi basima[/QUOTE]Darısı basima="Seso80, post: 44663283, member: 704570"]Inşallah bakalım hayırlısı, çok saol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?