- 20 Kasım 2007
- 708
- 2
- 116
- Konu Sahibi Benimdilemmam
-
en başta anlattığından itibaren yetirince rezalet bir ilişkiye dönüş zaten
o yetmezmiş gibi birde eşyamı hediye mi herneyse onları istemiş heee kusura bakma ama çok seviyesiz bir davranış
bence kurtulduğuna sevin öyle birinden
ve hiç bir şekilde muhatap olma ne onunla ne de onun çevresinde yalaka diye tabir ettiğin şahıslarla
madem göndereceksin adres vermiyor
arkadaşlarının eline tutuştur gitsin
ve o şahsada artık hiç bir şekilde ondan ne haber ne laf hiç birşey duymak istemediğini söyle o kadar.....:1closedeyes:
tam bakırköylük herif :mymeka:
sakın görüşme bulunduğu yerlere gitme
istiyosa hediyesini ver arkadaslarından birine gitsin
Aman ver alsin münasip biryerine soksun:mymeka:
O yalakalardan birine ver isteverde kurtul
Hiç isteyeni duymadım canım erkeklerin aldığı şeyleri.....
Ama istiyorsa ver gitsin ama sen gitme ortak arkadaşınıza falan ver o versin.....
Senle görüşmek için bahane bulmuş bence....
Hiç muhattap olma....
canım evet dun sınırle bıraz karısıktı ama sen yınede olayı anlamıstın, evet canım, bır ıkı parca esya işte , bunlar ıcın , hıc boyle, sey gormemıstım yani, kargo gondermeye karar verdım bakalım , abim yok canım, yakın arkadaslarımı da başlarına bela almasınlar dıe karıstırmamaya calısıyorum ısın ıcıne...evet seni dün de anlamış ve yazmıştım ama bugünkü anlatımın daha anlaşılır. dün söylediklerimi aynen yineleyeceğim okumayanlar için. adamın takıntılı olduğu bariz. maddi durumu iyi olan biri pek de değeri olmayan hediyeleri neden geri istesin? değerli hediyeler bile istenmez geri. bence istenebilecek şeyler fotograflar ve varsa mektuplardır. kıza alına hediyeyi geri alıp ne yapacak bu adam. bu iş seni ayağına getirmek için planlanmış. kıllandım ben. ve sana zarar vereceklerini düşünüyorum. vermeye kendin gitme sen. bi yere bırak onları. bıraktıktan sonra aracıyı ara şuraya bıraktım eşyaları de. sonra olmazsa hattını tekrar değiştir sana ulaşamasınlar. baktın yine devam ediyor seni rahatsız etmeye güvendiğin bi erkekten yardım al, keşke bi abin olsaydı.
sonuç olarak hediyeleri istemedeki tek amacın sana zarar vermek olduğunu düşünüyorum.
yerinde olsam gitmezdim canim... bana görüsmek icin bi bahane gibi geliyor.
sana aldigi hediyeleri geri istemesi cok sacma,
hadi manevi degeri olan seyler olsa, mektup gibi anlarim...
gitme canim, basina bela gelebilir, illa istiyorsa esyalarini sana bi adres versin... ve daha ileriye giderse senin yerinde olsa polise basvururdum...
valla canım artık bıkkıntı getırdı, bıktım ondançok sıkarsa polise haber ver. arkadaşlarına de ki polise şikayet etcem de
canım sakın yüzyüze gelme.ver o yalaka arkadaşına
o götürsün ya da verme hiç.
böylesine güvenilmez.hiç düşünme...
yapışacak yine sana..
kurtuldun inş canım çok iğrenç bi durum bu ama en azından o rezil oldu boşver hemde senin için değersiz birinin eşyaları sende sadece fazlalık yer tutar
en iyisini yapmışsın umarım bida aramaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?