Sizden sadece tek bisi istiyorum

Karpuzlu araba

Nirvana
Pro Üye
7 Ağustos 2017
9.990
37.313
548
29
Hep bir ağızdan amin deyin.sormayin sorgulamayin siz beni anlayamazsiniz. Beni ancak benim durumumda olanlar anlar. Kocam olacak adamdan cocugumla en az hasarla ayrılabilmem icin amin diyin. Baska bisi demeyin. Belki birinizin duasi kabul olur. Haşa ben kendimden vazgeçtim allahimdanda oyle dua etmeyi unuttum bu pslik yuzunden

hıc hasar almadan en kısa zamanda ınsallah kurtulursunuz
sansınız bahtınız yolunuz hep acık olsun rabbım ıyılerle karsılastırsın cektıklerınızın mukafatını gorun ınsallah

Amin, inşaallah kolaylıkla zorlanmadan boşanıp en az hasarla boşanıp mutlu olursunuz
Geldiğimiz şu duruma bak hepimiz "en az hasarla kurtulursunuz inşallah"dileklerinde bulunmuşuz.Bu dünyada kadın olmak çok zor her konuda hiçbirşey yapamamak daha da zor

Geldiğimiz şu duruma bak hepimiz "en az hasarla kurtulursunuz inşallah"dileklerinde bulunmuşuz.Bu dünyada kadın olmak çok zor her konuda hiçbirşey yapamamak daha da zor
Evt çünkü boşanmak görüldüğü gibi kolay bi süreç değil, duygusal açıdan en dibe çöküş berbat bi dönem. Bu yüzden çokta kolay geçmeyeceği için, en az hasarla atlatması temennisinde bulunmak istedim =)) bu arada konu sahibi güçlü ol, zor bir süreç olsada imkansız değil. Ve o süreci atlattıktan sonrada acın zamanla hafifliyor =))

Son düzenleme:
İnşallah hayirlisiyla kurtulursunuz kazasız belasız. O da Allah'ın dan bulsun diycemde elbetteki haddim değildir ama Allah'ın ona vereceği belaya bile layık göremiyorum

Vermiyor ki belasını keske verse. Bana bela oluyor en fazla
Valla ne yazikki aman bacım kaygılanma bu dünyada goremesende ahirette azap çeker o diyemiycem. İnşallah bu dünyada da çeker ahirette de çeker sürüm sürüm sürünür , bıktım artık hemcinslerimin ağlamasından, hani darwın in teorisi var ya insanlar maymundan gelme diye, bence insanlar değil senin gibi dünyadaki en nadide varlık olan kadınları üzen, cinsine de erkek denen iki ayaklı köpekler maymundan gelme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…