Sizden sadece tek bisi istiyorum

Aynen. bi kurtulayim baska hic bisi istemiyorum. Acaba adak versem kurtulbilirmiyim. Hasa allah'la
Pazarlik ediyomusum gibi duruyor ama. Ne bilim aklimdn hersey geciyor

Aynen. bi kurtulayim baska hic bisi istemiyorum. Acaba adak versem kurtulbilirmiyim. Hasa allah'la
Pazarlik ediyomusum gibi duruyor ama. Ne bilim aklimdn hersey geciyor
Sen adak falan verme arkadaşım o canı beş kuruş etmez insan ( ki insan demeye dilim varmıyor) için değmez. Aç elini sabah akşam dua et rabbim şu heriften kurtulmami hakkımda hayırlı kıl diye, burda konu açarak da çok iyi yaptın yüzlerce kişi de dua edecek sana . Kendine güven , en önemlisi de Allah'a güven sırtını ona yasla, biliyorum zor ama sonrasını da akışına bırak, niyetim kesinlikle akıl vermek değil, benim haddim değil çünkü. ama emin olki Allah seni o zebaninin elinden en kısa sürede çekip alacaktır. Sürekli duacin olucam bende seni tanımasam da kim olduğunu bilmesem de seni çok seviyorum ve arkandayım , daimi destekçinim.

Cok teşekkür ederim destegin icin. Iyi geldi. Valla az once zibardigi koltuğa gittim icimden insallah geberirsin seni asla helal etmicegim diyip ciktim..neyse tutmayim seni allah razi olsun hepinizden. Tek temennim evladimla kurtulmak en az hasarla

rica ederim ne demekİnşallah duaların ve sana edilen dualar kabul olur. Ama hemen geberip gitmesi için dua etme bırak biraz sürünsün can çekişerek gebersin yoksa benim bile içim sogumaz

en az deil... hiç bir şekilde hasar görmeden ayrılırsınız inşallah.. Rabbim korusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…