- 7 Ağustos 2017
- 9.990
- 37.310
- 548
- 29
- Konu Sahibi Karpuzlu araba
-
Aynen.Valla ne yazikki aman bacım kaygılanma bu dünyada goremesende ahirette azap çeker o diyemiycem. İnşallah bu dünyada da çeker ahirette de çeker sürüm sürüm sürünür , bıktım artık hemcinslerimin ağlamasından, hani darwın in teorisi var ya insanlar maymundan gelme diye, bence insanlar değil senin gibi dünyadaki en nadide varlık olan kadınları üzen, cinsine de erkek denen iki ayaklı köpekler maymundan gelme
Sen adak falan verme arkadaşım o canı beş kuruş etmez insan ( ki insan demeye dilim varmıyor) için değmez. Aç elini sabah akşam dua et rabbim şu heriften kurtulmami hakkımda hayırlı kıl diye, burda konu açarak da çok iyi yaptın yüzlerce kişi de dua edecek sana . Kendine güven , en önemlisi de Allah'a güven sırtını ona yasla, biliyorum zor ama sonrasını da akışına bırak, niyetim kesinlikle akıl vermek değil, benim haddim değil çünkü. ama emin olki Allah seni o zebaninin elinden en kısa sürede çekip alacaktır. Sürekli duacin olucam bendeAynen.bi kurtulayim baska hic bisi istemiyorum. Acaba adak versem kurtulbilirmiyim. Hasa allah'la
Pazarlik ediyomusum gibi duruyor ama. Ne bilim aklimdn hersey geciyor
Cok teşekkür ederim destegin icin. Iyi geldi. Valla az once zibardigi koltuğa gittim icimden insallah geberirsin seni asla helal etmicegim diyip ciktim..neyse tutmayim seni allah razi olsun hepinizden. Tek temennim evladimla kurtulmak en az hasarlaSen adak falan verme arkadaşım o canı beş kuruş etmez insan ( ki insan demeye dilim varmıyor) için değmez. Aç elini sabah akşam dua et rabbim şu heriften kurtulmami hakkımda hayırlı kıl diye, burda konu açarak da çok iyi yaptın yüzlerce kişi de dua edecek sana . Kendine güven , en önemlisi de Allah'a güven sırtını ona yasla, biliyorum zor ama sonrasını da akışına bırak, niyetim kesinlikle akıl vermek değil, benim haddim değil çünkü. ama emin olki Allah seni o zebaninin elinden en kısa sürede çekip alacaktır. Sürekli duacin olucam bendeseni tanımasam da kim olduğunu bilmesem de seni çok seviyorum ve arkandayım , daimi destekçinim.
rica ederim ne demekCok teşekkür ederim destegin icin. Iyi geldi. Valla az once zibardigi koltuğa gittim icimden insallah geberirsin seni asla helal etmicegim diyip ciktim..neyse tutmayim seni allah razi olsun hepinizden. Tek temennim evladimla kurtulmak en az hasarla ❤❤❤
en az deil... hiç bir şekilde hasar görmeden ayrılırsınız inşallah.. Rabbim korusunHep bir ağızdan amin deyin.sormayin sorgulamayin siz beni anlayamazsiniz. Beni ancak benim durumumda olanlar anlar. Kocam olacak adamdan cocugumla en az hasarla ayrılabilmem icin amin diyin. Baska bisi demeyin. Belki birinizin duasi kabul olur. Haşa ben kendimden vazgeçtim allahimdanda oyle dua etmeyi unuttum bu pslik yuzunden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?