Sizden sadece tek bisi istiyorum

Haşa ben kendimden vazgeçtim allahimdanda oyle dua etmeyi unuttum bu pslik yuzunden
Senin düşüncelerindeki Allah nasılsa Allah da sana o şekilde muamele eder.
Çok merhametli beni darda bırakmaz dersen gerçekten bırakmaz. Ama ben bittim umutsuzum, mutsuzum, Allah haşa bana niye yardım etsin ki diye düşünürsen gerçekten de yardım etmez.
O yüzden önce algılarını değiştir canım. Sonra da samimi bir şekilde dua et.
Rabbim senin için hayırlı olacak ne ise onu nasip etsin

Allah bundan sonra yüzünü güldürsün , inşAllah hiçbir sorun yaşamadan ayrılır hayatına devam edersin . Rabbim yardımcın olsun .

Bugunleri bile gulerek hatirlayacaginiz kadar iyi gunlerinizin tez vakitte gelsin inşaAllah
Zararsız atlatın bu süreci
Allah yardımcınız olsun

Amin.bende de eski eş kurtulama ramak kaldı günleri sayıyorum çok iyi anlıyorum.rabbim hayırlısıyla benim eski eşimide sizin esinizide tez vakitte kurtarsin cehenneme yakin bizden ve cocuklarimizdan upuzak olsunlar

Allah yar ve yardımcın olsun, evladınla güzel günlerde yaşa inşallah.
Amin

Son durum. Dun kapinin altindan not ve para birakmis. Not'ta 'vicdan yaptirmaya calismis bana. Ve soyle yazmis' senin o meymenetsiz suratini gorecegime sokakta yatarim daha iyi'. Babasi konusmus demekki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…