- 30 Ekim 2018
- 16.162
- 36.780
- 528
- Konu Sahibi Karpuzlu araba
-
Senin düşüncelerindeki Allah nasılsa Allah da sana o şekilde muamele eder.Haşa ben kendimden vazgeçtim allahimdanda oyle dua etmeyi unuttum bu pslik yuzunden
Amin.bende de eski eş kurtulama ramak kaldı günleri sayıyorum çok iyi anlıyorum.rabbim hayırlısıyla benim eski eşimide sizin esinizide tez vakitte kurtarsin cehenneme yakin bizden ve cocuklarimizdan upuzak olsunlarHep bir ağızdan amin deyin.sormayin sorgulamayin siz beni anlayamazsiniz. Beni ancak benim durumumda olanlar anlar. Kocam olacak adamdan cocugumla en az hasarla ayrılabilmem icin amin diyin. Baska bisi demeyin. Belki birinizin duasi kabul olur. Haşa ben kendimden vazgeçtim allahimdanda oyle dua etmeyi unuttum bu pslik yuzunden
Amin. Allah gönlüne göre versin...Kayinpedere mesaj attim bize gelmesini istedim. Bosanmak istedigimi soylucem insallah duaniz kabul olurda bn ve oglum kurtuluruz bu ruh hastasindan
Bir planın var mı ? Ne yapacaksın, nerede kalacaksın ?Kayinpedere mesaj attim bize gelmesini istedim. Bosanmak istedigimi soylucem insallah duaniz kabul olurda bn ve oglum kurtuluruz bu ruh hastasindan
Kayinpederle konustum ne yapiyosan arkandayim dedi. Bakalim aksam kocayla napcaz. Ailemde kalicamBir planın var mı ? Ne yapacaksın, nerede kalacaksın ?
Son durum nedir ?Kayinpederle konustum ne yapiyosan arkandayim dedi. Bakalim aksam kocayla napcaz. Ailemde kalicam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?