Erkek mi bebek çünkü pipisinin duruşu vs etkiliyor bu durumu bide bezi takarken yan taraflarını iyice açın katlı kalmamasına dikkat edin kaç aylık olduguna göre de degişiyor küçükken bizimki de taşıyordu artık yok o problemBeş aylık bir bebeğim var ve bu bez olayı artık benim için ciddi bir soruna dönüştü hanımlar. Külot bez olsun, normal bez olsun kullanmadığım marka kalmadı. Var mı benim gibi bu dertten muzdarip olmuş ve çaresini bulmus bir arkadaş?
Bebeğimin odası, kullanılmayan çeşit çeşit bezlerle dolu, hepsi mi sizdirir evet hepsi sızdırıyor! İlk çocuğumda Molfix ile başladık ve öyle devam ettik. Ne sızdırma ne başka bir şey. Bu çocuğum da, hiçbir bez de tutturamadık, rahat edemedik. Kış günü gece de kaç defa bez değiştiriyorum, ıslak kalıp hasta olmasın diye.
Bezi mi kücük geliyor?Bezi büyütün?Beş aylık bir bebeğim var ve bu bez olayı artık benim için ciddi bir soruna dönüştü hanımlar. Külot bez olsun, normal bez olsun kullanmadığım marka kalmadı. Var mı benim gibi bu dertten muzdarip olmuş ve çaresini bulmus bir arkadaş?
Bebeğimin odası, kullanılmayan çeşit çeşit bezlerle dolu, hepsi mi sizdirir evet hepsi sızdırıyor! İlk çocuğumda Molfix ile başladık ve öyle devam ettik. Ne sızdırma ne başka bir şey. Bu çocuğum da, hiçbir bez de tutturamadık, rahat edemedik. Kış günü gece de kaç defa bez değiştiriyorum, ıslak kalıp hasta olmasın diye.
Bezi büyüttüm, bezi kuculttum. Külot bez kullandım. Hatta dün iki külot bezi üst üste bağladım anca sizdirmadi ama bebeğim çok rahatsız oldu, bir daha yapamam.Bezi mi kücük geliyor?Bezi büyütün?
Yani sızdıranına denk gelmedim.Biz prima,sleppy,baby turco hatta migrosun bezini bile kullandık.Hic biri sızdırmıyordu.
Bezin göbekte bittiği yer var ya, orayı içeri doğru katlayın. Anlatabildim mi bilmiyorum en çok göbekten sızıyor zaten, orayı içeri doğru katlayın. Pipiyi de aşağıya indirin .Beş aylık bir bebeğim var ve bu bez olayı artık benim için ciddi bir soruna dönüştü hanımlar. Külot bez olsun, normal bez olsun kullanmadığım marka kalmadı. Var mı benim gibi bu dertten muzdarip olmuş ve çaresini bulmus bir arkadaş?
Bence çok sıkı bağlamıyorum ama öyle bir ayar ki, biraz gevsetince de daha beter islaniyor. Beş aylık beş numara kullanıyorum bir haftadır. Boylu ve kilolu bir bebek. Gece tam son emzirmeyi yapıp o zaman bağlıyorum çünkü emmeden uyumaz. Saat dokuz gibi.Cok fazla sıkı mı bagliyorsun? Kac numara kullaniyorsun? Gece ne zaman bezliyorsun en son saat kacta?
5 numara 5 aylik bebege buyuk degil mi? 13 aylik ogluma 5 numara kullaniyorumBezi büyüttüm, bezi kuculttum. Külot bez kullandım. Hatta dün iki külot bezi üst üste bağladım anca sizdirmadi ama bebeğim çok rahatsız oldu, bir daha yapamam.
Prima beş numara sızdırdı. Baby turko alacaktım bugün onu almamistim, şikayet vara baktim herkes şikayetçi sizdirmasindan hemen vazgeçtim. migrosun bezi zaten hemen sızdırdı bizde
Aynen bunu yaptım ise yarıyor. Pipi duzeltmeden takinca veya fazla bol baglayinca( eşim öyle yapiyordu) en iyi marka denilenler bile sizdiriyorduBezin göbekte bittiği yer var ya, orayı içeri doğru katlayın. Anlatabildim mi bilmiyorum en çok göbekten sızıyor zaten, orayı içeri doğru katlayın. Pipiyi de aşağıya indirin .
Ben Normal Molfix kullandım ilk bebegimde, bundan beş sene once. ne rahattı hele ki külot beze geçtiğimizde, öyle rahattı ki, bunda püre soft kullandım tavsiye üzerine olmadı, Molfix mi bozdu, bu bebeğimin poposuna mi uymadı anlamadım.Benim yüzüm Molfix Pure&Soft serisinde güldü canım, onun dışında Prima Premium Care, Aktif Bebek, Sleepy Bio Natural hepsinde hep sızdırdı. Kıyafetlerden kaka temizlemekten fenalık geçirecektim artık, çok iyi anlıyorum seni.
Bilemedimki.. yani siZdirma arada olur ama oyle surekli olmaz.. ya kucuktur bez ya buyuk..10-16 kg cocuklar icin 5 numara. Kac kiloBence çok sıkı bağlamıyorum ama öyle bir ayar ki, biraz gevsetince de daha beter islaniyor. Beş aylık beş numara kullanıyorum bir haftadır. Boylu ve kilolu bir bebek. Gece tam son emzirmeyi yapıp o zaman bağlıyorum çünkü emmeden uyumaz. Saat dokuz gibi.
Pipiyi indiriyordum aşağı ama orayı hiç katlamamistim, hemen denecegim, sağolun.Bezin göbekte bittiği yer var ya, orayı içeri doğru katlayın. Anlatabildim mi bilmiyorum en çok göbekten sızıyor zaten, orayı içeri doğru katlayın. Pipiyi de aşağıya indirin .
Dort kullandım bu haftaya kadar ama sırtına kadar geliyordu sular vs. Büyük olsun poposunun üstünü kaplasin sizdirmasin dedim ama yine sızdırıyor.5 numara 5 aylik bebege buyuk degil mi? 13 aylik ogluma 5 numara kullaniyorum
Dokuz kilo ve boylu bir bebek. Poposunun üst kısmı dışarıda kalmaya başlayınca beşe geçtim bu hafta.Bilemedimki.. yani siZdirma arada olur ama oyle surekli olmaz.. ya kucuktur bez ya buyuk..10-16 kg cocuklar icin 5 numara. Kac kilo
Cocugun?
Soylemisler ama
Pipiyi asagi indirin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?