Size açılan birine hangi koşullarda şans verirsiniz?

decemBer

medeniyet bekarların omuzlarında yükselecek
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Ağustos 2007
5.773
4.341
698
başlık çok mu resmi oldu bilemicem inanın öyle biri değilimdir

misalen birisi sizinle görüşmek istediğini söylüyor, aklınızdan ne geçer de görüşmeyi kabul edersiniz veya etmezsiniz bacılarım? yani bu kişi çok tanıdığınız da olabilir az tanıdığınız da. mevkisimi, x konusundaki sözü mü, davranış biçimimi mi, giyimimi mi kuşamımı mı ailesi mi.. ya da hiç birini bilmiyosanız nasıl kabul ettiniz. az tanıdığınız adamları özellikle.

gerçekçi cevaplar bekliyorum lütfen. son umudum sizsiniz kafam allak bullak yahu. yaş ilerledikçe son yıllarda defalarca başıma geldi artık sağlıklı düşünemiyorum gibi geliyo. benim gibilere bir iki akıl verin pls. öptüm çok

tecrübeli evli bayanlar özellikle sizin tecrübelerinizi bekliyorum. neye göre karar verdiniz ve bu kararınızın doğru olduğunu anladınız vs vs.

onun dışında seviye altı vıcık aşk böcüklüklerini ve "ay benim böbüşümü ben biiiiiiiiiile seviyorumkine hepiniz çatlayın ohhhhhhhh" yazmak isteyenleri "kocişime çok pisişik aşığımmmmmmmmm bebişimmmmmm" başlıklarına alsak olurmu aceba. benim dediğim başka bişi çünkü, forumda olmayan bişi. lütfen. bakın rica ettim. yeterince kafam bozuk patlarım istemiyorum patlamak lütfen. teşekkürler anlayış için. sağolun varolun tekrardan.

ohh çok şükür yarabbi, bu gece de bi geçse

Son düzenleme:
slm canım konu güzelmiş. hoşlandığım biriyse şans verirdim

mersi bacım, 42 konyanın 42simi, hemşoyuz o zaman.

peki sana bi soru daha, ya hoşlanma falan hiçbişi yoksa o zaman şans vermez miydin hiç?

Beni bi şekilde etkilemeyi başarırsa neden olmasın. Tabi hemen yelkenleri indirmicen ağırdan satıcan kendini Denemekten bir zarar gelmez derim ben

anladığım kadarıyla buluşman var. önemli olan kalbinin sesini dinle

bende birden fazla var bi de, neye göre karar vercem, buluşayım mı buluşmayayyımmı, yahu hangisi vs vs kafam patlıcak. talep patlaması yaşıyorum ve alışkın değilim bu mevzulara. neye göre karar versem bilmiyorum.

şimdiye kadar buluştuklarımda hepsi itici geldi. sanki adamın karşısına oturunca basıp gidesim geliyor. oysa erkeklerle rahat konuşurum ben işte okulda vs... çoğusunu zaten bazı kriterlere göre baştan reddediyorum ama bazen bazısı çok masum kıyamıyorum sonra pişman oluyorum. aaaaaaaaay çok karışık anlattım biliyorum siz beni boşverin anlatın nolur

ama şimdi, içimden katiyyen olmamalı diye düşündüğüm birine de şans vermek saçma dimi?

ben zamanında çok acaip aşık olmuştum. çok yıpranmıştım. ondan beri duygu besleyen adamlara karşı hassasım, denemeye değer dediğim oluyor ama olmayacaksa da olmamalı sanki.

ya bacılarım, bi de şöyle sorayım. kimleri kafadan reddederdiniz? şu şu meslek, şu şu düşünce, hangilerini direkt reddederdiniz?

talep arz meselesi anladım.o zaman hepsine farklı günlerde randevu ver tanımaya çalış adayları karşılaştır hangisi mantığına yatarsa onu seçersin

Meslek konusuna gelince, işsiz güçsüz biriyle zaten ciddi bişey düşünülmez. Şimdi çok klişe olucak belki ama iyi kalpli olsun,düzgün bir işi olsun ve seni el üstünde taşıyacak senle gerçekten ciddi düşünen biri olsun ve en önemlisi dürüst olsun. Tabi bunlar benim kriterlerim biz kadınlar çok şey istemiyoruz sadece SEVİLMEK ve GÜVENMEK istiyoruz bukadar basit.

aynı anda gelen iki adama farklı gün de olsa randevu vermem öyle. adilik gibi geliyo. kafamda karar vermem lazım ikisini de çok az biliyorum.
ama biri hiiiiiiiiiçççççç olmıcak gibi geliyo ama kendi söyledi durumu. genelde araya 384632864 tane adam sokuyolar ya, ölesini sevmiyorum. yoksa ikilemde kalmıcaktım.

zar mı atsam acep.

kalbinin sesi derken kalp sesi nası bişiki. hiç duymadım sanırım.

sorumu çok güzel açıklamışsın bacım ellerine sağlık teşekkür ederim. hafiften ışık yanıyo sanki kafamda.

ama anacım bunlar da kavun değil ki koklayasın ne mal olduğunu. konuşurken iyi olup evlenince sapıtanı da var. bak daha görüşmeden neleri düşünüyorum deliricem yakında.

o zaman kişilik olarak meslek olarak karakter olarak kendine hangisini yakın buluyorsan onla görüş

meslek dışında bişilerini bilmiyorum aslında.

seni de çok yordum hakkını helal et

öyle mi diyosun bacım meslek olarak yakını seçiyim yani. hmmm

şimdi dinlediğim şarkıyı armağan ediyim sizlere durumun anlam ve ehemmiyetine çok uyuyo

[video=youtube;a-IJc7i19HE]http://www.youtube.com/watch?v=a-IJc7i19HE&feature=related[/video]

Haklisin canim bu zamana kadar tanidigim büütün erkekler ilk basta kusursuz anlattilar kendilerini ama herkeste, cidden diyorum hepsinin altindan bi b*k cikti, o yüzden en mantiklisi cevresinden sorusturmak. Cevresini de bilmiyorsan ozaman isi gercedkten sansa birakican

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…