Haklisin canim bu zamana kadar tanidigim büütün erkekler ilk basta kusursuz anlattilar kendilerini ama herkeste, cidden diyorum hepsinin altindan bi b*k cikti, o yüzden en mantiklisi cevresinden sorusturmak. Cevresini de bilmiyorsan ozaman isi gercedkten sansa birakican
şöyle örnek vereyim arkadaşım
elimizde 2 adet erkek var sayı fazla da olabilir o senin cazibene kalmış
eğer niyetim geleceğe dair bişeylerse henüz duygu namına bişeyde yoksa
mantıklı olana öncelik veririm
mesala işi var mı, kariyeri ne, kariyer geleceği var mı,
eli ayağı düzgün mü, temiz mi, cıvık mı, iki kelam edecek zekası var mı? gibi gibi
adaylardan hiç birine duygusal anlamda hissin yoksa
işin daha kolay bence.
kelekleri tanıyıp öğrenir elersin
kalan sağda iyiyse tanımaya değerse şans verirsin.
ben zamanında öyle yaptım
aşıkken mantıklı karar vermek zor
ama mantıkla haraket edip aşık olmak daha zor.
gözün her falsosunu görür mantıklıyken algıların açık olur
ama onca dikkate rağmen bi yamuk göremiyosan o adam düzgündür
aşık olabilirsin yani
ne demişler aşık olduğunda evlen, ama aşıkken evlenme
bacım ben bunları çerçeveletip duvara asarım bak. eline sağlık
sen düzgün olan adama aşık olmayı nası başardın hakkaten. ben nerde it kopuk var onlara aşık oluyom yav. o yüzden artık gidene değil gelene bakıyom hep. ama onlar da hepsi bacım hepsi gardaşım, evime alıp besliyim falan öyle bi toprak analığım geliyor üstüme, yahu diyorum olmayan östrojenlerimle hangi feromonu yayıp etkiledim ben bu adamları. feromonları aşık olduklarıma göndermeye çalışırken yanlış yere sapıyo galiba. oof of. hoş bi tanesi beni tanıyo da geldi söyledi, diğerinin anası beğenmiş aileler tanışıyo öle görüşcem bildiğin blind date. ama taıdığım eleman da bak eleman diyorum yani hiç bişi yok.
bu yaşıma kadar çok mu çirkindim de bu yaşımda patlama yaşadım yav. inanın hiç alışkın değilim nölüyo yav.
Bana bu konularda ennnnnn itici gelen şeydir araya senin deyiminle 98743672648932479 kişi sokmak. :)
Cidden böyle olunca hemen soğuyuveriyorum.
Adam gibi çık karşıma böyle böyle de anlat derdini değil mi?
Delikanlı ol biraz yahu!
Ay beni de hep böyleleri bulur.
Tabii şimdi büyük konuşmak da istemiyorum sonuçta kimin nasibini nerede nasıl hangi yolla bulacağı belli olmaz ama bana nedense ailesinin yönlendirmesiyle tanışan erkekler de biraz tuhaf geliyor ne bileyim. Ama sen yine de bir tanı derim onu da. Belki şartlar onu buna yönlendirmiştir değil mi belli mi olur. Ne alakası var canım ne şrfsizliği, zaten asıl doğru olan beğenmediysen eğer pat pat söylemektir. :)
ben davranışlarına bakarım.. serseri değilse serseriden kastım( iişte biraz daha ağırbaşlı , hemen lafa atlamayan, boş konuşmayıp mantıklı olan biriyse ) görüşmeyi kabul ederim...bir şans verebilmem için ise 2-3 hafta ya da 1 ay onu tanımam gerekir o yüzden konuşurum..1 ay sonunda karar veriririm.eğer istediğim gibi ağırsa nerde nasıl davranacağını biliyor ve mantıklıysa şans veririm..
kısacası çok yakışıklı ama çok boş konuşana da bakmam.. tipsiz ama çok akıllı kararlı iyiye de bakmam..ortası olmalı.
canım eskiden sevgilimdi şimdi eşim oldu.. onu bu kadar sevdiğime inanamıyorum. aracılar sayesinde tanıştık ilk görüşmede hiç hoşlanmadım allahım nerde çirkin var bana yolluyosun dedim.çok üzüldüm 1yıl sevgili 3 yıl nişanlı kaldık şu an 15 aylık evliyim iyi ki onu daha yakından tanımışım o kadar güzel kalbi var ki onsuz nasıl yaşamışım yıllardır allahıma şükürler olsun kaderime onu yazdığı için.işten eve gelmesini sabırsızlıkla bekliyorum. onu çok ama çok seviyorummmmmmmmmmmmm.bunu şunun için anlattım tanımak lazım insanları 1 görüşmede tanıyamıyorsun tanı fikirleri kültürü kısacası herşeyi degerlendir umarım hakkında hayırlısı olur.
Beni sadece gülüsü etkilemisti, onda kendime ait birseyler hissetmistim.
Ve nitekimde öyle oldu, ikimizi baglayan bir gecmis varmis aslinda.
Ama öyle böyle birsey degil, anlatsam bildiginiz klasik türk filmi. Tabiki isini, yasini, memleketini önemsemistim.
Bence kesinlikle bir seyler hissetmeden olmaz, yani gidip on tane adamla bulusup konusursun tamam, hepside cok iyi insanlar olabilirler ama bu duygulari bir yere kadar etkiliyor sadece.
Tabi eger sen ben ask, sevgi degil mantik ariyorum diyorsan farkli.
beni tanımaya çalışıyordu ben de onu . tabi hemen tanıyamıyoruz ben sonra ondan ayrıldım bana göre degilsin dedim.ama sesini özlediğimi fark ettim o da aradı barışalım dedi o arada eski sevgilim de yeniden başlamak istiyordu. ikisini kıyasladım artıları ve eksileri ile eskisine güle güle dedim.yenisiyle tekrardan başladık zamanla bana göre olduğunu gördüm hatta benden daha iyiydi.telefonda saatlerce konuşuyorduk farklı memleketlerdeydik çünkü görüşme az oluyordu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?