- 24 Aralık 2014
- 10.840
- 10.203
- 298
- 31
- Konu Sahibi Aylinayhan01
-
Aynı evi bırakın aynı yakada bile oturmuyoruz o Avrupa biz Anadolu yakasındayız ve böylesi en iyisi başlarda fazla samimi oldum sonra baktım herşeye yorum yapıyor karışıyor flan sert çıktım şimdi herkes sınırını biliyor bir de aynı evde olduğumuzu düşünemiyorum. Ve en başta evlenmeden bunu belirtmek gerek. Ben eşime de ailesine de aynı ev veya aynı apartmanda oturmayı teklif edecekseniz olmasın bu evlilik dedim açık açık.Eşimi çok sevmeme rağmen söyleyebildim ileride üzülüp ağlayacağıma..böyle bir teklif geldiyse ay iyiler ay Güler yüzlüler deyip de yumuşama hemen bnm kayınvalide sevgisiyle ilgisiyle boğuyor Yani fazlası da kötü :))Siz kayinvaldenizle ömür boyu yaşamayı aynı evde kabul edermiydiniz?
Tabi kii hayir ev ustune ev kurulmazSiz kayinvaldenizle ömür boyu yaşamayı aynı evde kabul edermiydiniz?
Hepinize çok ama çok teşekkür ederim zaman ayırıp bana yazdığınız için benden tavsiye ben kabul ettim ama siz etmeyin dünya iyisi de olsa olmuo işte . .
Bakım gerektiren sağlık sorunları hariç asla olmaz, kayınvalide veya gelinin illa kötü olması gerekmiyor reddetmek için, aynı evde yaşamak zordur, kendi annenizle bile yaşamak zordur.Siz kayinvaldenizle ömür boyu yaşamayı aynı evde kabul edermiydiniz?
Büyük konuşmayı sevmem korkarım ama etmek istemem diyeyim açkçası çünkü çok sorunlu bi durum kesinlikle kabul etmeyin huzursuzluk diz boyu olurSiz kayinvaldenizle ömür boyu yaşamayı aynı evde kabul edermiydiniz?
Zor gerçekten anlayışı olsa neyse yok anlayış sıfır her dkka temizlik istior yok hali perde yikanın sililinsin herşeye karısoOturanlar nasıl oturuyor bilmem ama ben yılda birkaç gün beraber kalıyorum o bile çok zor geçiyor. Bazen İnsan kendi annesiyle dahi anlasamazken k.v ile aynı evde oturulur mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?