• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Size bir şey soracağım

Sogan ekmek yerim yine de oturmam .
Hasta da olsa gunluk gider bakarim
Aksam yine evime gelirim

Ben kabul ederim.
Sorunsuz biri çünkü. Kaynanalığı, burun sokması, ayağına iş beklemesi yok. Yaşı da genç. Arkadaşım gibi.
Boşa kocanı gel bana diyorum, çocukların hepsini evlendirince boşanıcam diyor.

Başka türlü olsa yaşamam, mesela kp olsa konu kocamı boşarım yine yaşamam.

Ben kayinvaldemle aynı evde yaşıyorum malesef 4 aydır evliyim ama kendi düzenim olmuo herşeye karısıo evet çok iyi biri ama artık bikere kabul etim ömür boyu böyle olacak . .

ee o zaman bize neden sorup canını daha çok sıkıyorsun

bu durumda ne yapacaksın

bizim orada bir söz vardır bir iyi huyunu bir kötü huyuna denk getireceksin diye

zira o yola girmişsin ama neden bir arada yaşandığı da önemli

annem yalnız kalamaz diye mi maddi olarak geçinemeyiz diye mi aile böyle uygun görüyor diye mi

Ben kayinvaldemle aynı evde yaşıyorum malesef 4 aydır evliyim ama kendi düzenim olmuo herşeye karısıo evet çok iyi biri ama artık bikere kabul etim ömür boyu böyle olacak . .
ömür boyu böyle olacaksa konuyu neden açtın kii?
bir deçok çabuk bıkmışssın henüz 4 ay olmuş.
baştan kabul ettin tabi şimdi ne diyeceksin eşine.
neden kabul ettin desek eşimi çok seviyordum dersin muhtemelen

Buradaki cevaplar belli canım .buradaki cevaplara göre hayatını değiştirme sansın yoksa konu açıp üzülme derim

ne alakası var
senet mi imzaladınız evlenirken bir ömür boyu senle yaşayacağım diye?
ne sebeple kabul ettiniz bilmiyorum ama belki de iyi niyetinizin kurbanı oldunuz hani kaynana yaşlı, hasta ya da hani şu yalnız yaşayamayan dul kadınlar var ya onlardandı ve sizde aman ne zararı olacak diyerek kabul ettiniz diyelim
ne yapalım şimdi de yapamayacağınızı anladınız ve ayrılmak istiyorsunuz olamaz mı ?
dönülmez yola mı girdiniz? yanlış hesapla yanlış kararla insanlar ölüyor, siz bir hata yapmışsınız çok mu ?
neden bir hatanın bedeli bir ömür olsun ?
pekala severek evlenen eşler bile boşanıyor ayrılıyor

sakın bir kere kabul ettim bu böyle sürecek diye düşünmeyin
eşinizle güzel güzel konuşun '' başta kabul ettim ama olmuyor yapamıyorum cok mutsuzum ''deyin olmadı yine yalnız bırakmayın yakın bir yere çıkın , olur yani bir şekilde hallolur
asla geri dönülmez diye düşünmeyin
bir hata yapmışsınız kabul etmişsiniz insanız her insan hata yapar amaaaa bunu ömrünüzle ödemek zorunda değilsiniz !!!

Hayır.
Çok hasta olursa bile bakıcı tutulabilir,Allah kimseyi o duruma düşürmesin tabi ki.
Hasta değilse de yakınlara taşınabilir,herhangi bir kötü ihtimalde çabuk müdahale edilebilir.

Back
X