- 15 Ekim 2015
- 3.193
- 11.673
- 208
- Konu Sahibi Aylinayhan01
Allah korusun!!Siz kayinvaldenizle ömür boyu yaşamayı aynı evde kabul edermiydiniz?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah korusun!!Siz kayinvaldenizle ömür boyu yaşamayı aynı evde kabul edermiydiniz?
+1Kk de ayni evde yasayan kv konularini okuyun oyle karar verin..
Ben kayinvaldemle aynı evde yaşıyorum malesef 4 aydır evliyim ama kendi düzenim olmuo herşeye karısıo evet çok iyi biri ama artık bikere kabul etim ömür boyu böyle olacak . .HAYIR ,
niye böyle bir şeyi sordunuz sebep nedir ?
HAYIRSiz kayinvaldenizle ömür boyu yaşamayı aynı evde kabul edermiydiniz?
Ben kayinvaldemle aynı evde yaşıyorum malesef 4 aydır evliyim ama kendi düzenim olmuo herşeye karısıo evet çok iyi biri ama artık bikere kabul etim ömür boyu böyle olacak . .
Ben kayinvaldemle aynı evde yaşıyorum malesef 4 aydır evliyim ama kendi düzenim olmuo herşeye karısıo evet çok iyi biri ama artık bikere kabul etim ömür boyu böyle olacak . .
ömür boyu böyle olacaksa konuyu neden açtın kii?Ben kayinvaldemle aynı evde yaşıyorum malesef 4 aydır evliyim ama kendi düzenim olmuo herşeye karısıo evet çok iyi biri ama artık bikere kabul etim ömür boyu böyle olacak . .
ne alakası varBen kayinvaldemle aynı evde yaşıyorum malesef 4 aydır evliyim ama kendi düzenim olmuo herşeye karısıo evet çok iyi biri ama artık bikere kabul etim ömür boyu böyle olacak . .