• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

size bir sorum olacak

ipekkkcan

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Aralık 2015
18
6
1
Kızlar Merhaba. Size birsey danışmak istiyorum. Ben simdi sözlüyüm. Ve sözlüm öğretmen. Takildigim konu şu. Şimdi sözlüm eski kız arkadaşıyla aynı okulda çalışıyor. Misal facede benimle ilgili bir şey paylaşmak istemiyor. Etiketledigimde özel yapıyor gonderiyi. Neymiş eski kız arkadaşının benimle ilgili birsey ogrenmesini istemiyormus. Beni görmesini yada benle ilgili birseyi duymasını istemiyormus ben anlamıyorum neden böyle yaptığını. Sonuçta eski sevgilisi neden beni saklamak istesin ki beni görse yada paylaştığım resimlerimizi arkadaşları görse yani onun kulağına gitse ne olacak ki

Hımm...
Başıma gelse iyi şeyler düşünmez, bir şekilde kendimi göstermeye ve aralarındaki muhabbetin düzeyini öğrenmeye çalışırdım.

Evlenince gizleyebilecek mi sizi. Doğru değil yaptığı. Hala ondan korkuyor olması tuhaf. Belkide korku değil? Eski kız arkadaşı nişanlı olduğundan haberdar mı? Eğer öyle değilse son bir şans bekliyor olabilir mi nişanlınız?

Anlaşılan sizi eski sevgilisinden bir şekilde saklamaya çalışıyor... Ve bence ilişkileri devam ediyor. Yoksa neden umrunda olsun onun görüp görmemesi. Bu şahısla evlenecek sen çok çok iyi düşün aksi halde yanlis evlilik olur

Okuldaki tüm arkadaşlarının haberi var o kızın da var. Bilmiyorum ben de anlam veremedim. Neden benle ilgili birsey ogrenmesini istemesin ki. Tuhaf geliyor bana da

Dün zaten epey tartıştık. Eski sevgilisi hâlâ onda ekli. Kız kardeşine anlattım durumu. Eski sevgilisi yüzünden zamanında ailesiyle çok tartismiss. Kız kardeşi dedi onda bu durum artık travma olmuş ondan böyle çok tepki gösterdi

Ayni ortamda bulunuyorlar zaten ister istemez duyuyordur sizinle ilgili seyler neden gizliyor olabilir ki? Tavrinizi koymalisiniz bence

Ben sadece dedim yeni önemli birsey öğrendim. Söyledim işte hala ekli mi dedim. O da takip etmediğim için bilmiyorum dedi. Silebilirsin falan dedim. Daha sonra çok kötü trip attı ağır konuştu . Bu defa ben gönlünü almaya çalıştım epey cabaladim ama olmadi

Ben onu çok seviyorum ve artık aileler de işin içine girdiği için ayrilmam büyük tepki alır. Ailem çok tepki gösterir. Ki zaten ben de ayrılmak istemiyorum onu kaybetmek istemiyorum

Ben onu çok seviyorum ve artık aileler de işin içine girdiği için ayrilmam büyük tepki alır. Ailem çok tepki gösterir. Ki zaten ben de ayrılmak istemiyorum onu kaybetmek istemiyorum
Ne yani guvenmediginiz insanla evlenmek mi istiyorsunuz?

Kızlar Merhaba. Size birsey danışmak istiyorum. Ben simdi sözlüyüm. Ve sözlüm öğretmen. Takildigim konu şu. Şimdi sözlüm eski kız arkadaşıyla aynı okulda çalışıyor. Misal facede benimle ilgili bir şey paylaşmak istemiyor. Etiketledigimde özel yapıyor gonderiyi. Neymiş eski kız arkadaşının benimle ilgili birsey ogrenmesini istemiyormus. Beni görmesini yada benle ilgili birseyi duymasını istemiyormus ben anlamıyorum neden böyle yaptığını. Sonuçta eski sevgilisi neden beni saklamak istesin ki beni görse yada paylaştığım resimlerimizi arkadaşları görse yani onun kulağına gitse ne olacak ki
İşkillendim :110:

Ben olsam bu durumda okula gider, liseliler gibi çok laubali olmadan millete malzeme olmadan ama kim olduğumu da belli ederek elini tutardım ya da koluna girerdim hatta sevgiyle bakış bile anlatabilir kim olduğunuzu,ya da canm demeniz, oradaki tepki çok önemli, eğer size kızıyorsa o kıza karşı hala bişeler hissediyor bile olabilir,neden bilmesini istemesin ki yoksa

Yani eski kiz arkadasina bir şeyler hissediyor olabilir mi ? Ben olsam iskillenirdim yani. Acaba ogrencilerden falan mi çekiniyor da seni gizliyor?

Ben sadece dedim yeni önemli birsey öğrendim. Söyledim işte hala ekli mi dedim. O da takip etmediğim için bilmiyorum dedi. Silebilirsin falan dedim. Daha sonra çok kötü trip attı ağır konuştu . Bu defa ben gönlünü almaya çalıştım epey cabaladim ama olmadi

Sizi üzmek istemem ama bu kızla ilgili bu kadar hassas olması normal değil, onu silmemek için sizinle arasını bozması, ne demek eski sevgilimi silmeyeceğim böyle bişey var mı, erkekler sadece sevdikleri kadınlara karşı bu kadar hassas olurlar, bu geçiştirmeyle kapanacak konu değil bence güzelce oturup konuşulup mantıklı bir karar verilmeli.

ben fesat insanim ilk sunu derim niye hala umudun mu var gorup vazgecer diye mi korkuyorsun derim

Back
X