• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Size bir sorum olcak

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ne kadar abartmışsınız. O kuranlar basıldıkları matbaadan kolilenip oraya buraya konularak geliyor.
Unutmuştur, yanlışlıkla koymuştur.
Burada Kuran buldum unuttun herhalde. Yüksek bir yer gösteriver de koyalım deyin.

Sana nede sen bu konuya yorum yapıyorsun sana girip çıkan ne ben burda dedikodu yapmıyorum nasıl bişey söylesem de ona baksam diyorum
Yaptığının yanlış olduğunu düşünmesen açık açık x bak kuranı yatağın altında unutmuşsun demeye de çekinmezsin
resmen görümcenin odasını karıştırmışsın işte
dedikodu da günah değil mi, dolayısıyla burada sen de günaha giriyorsun, ayrıca çok terbiyesizsin, baktın görümcene kimse tü kaka demiyor düşürdün maskeni di mi?

Sana nede sen bu konuya yorum yapıyorsun sana girip çıkan ne ben burda dedikodu yapmıyorum nasıl bişey söylesem de ona baksam diyorum
Kuranı orada görünce elin ayağın titremiş ama burda argo kullanırken hiç bir şey titremiyo kurduğunuz cümle çok terbiyesiz ve saygısızca ‘ sana girip çıkan ne ?’ İltifat olmasa gerek

Bak canım aynısını sen yapsan, sen gelinsin diye sana neler derlerdi. Hakkını yedirme hiç. Söyle yüzlerine, "sizin evinizde uyurken üzerimde hep bir ağırlık, üzüntü çöküyor, hiç rahat edemiyorum çok huzursuz oluyorum. Odayı temizleyeceğim" de, sonra da çantayı göster.
Senin bazı yorumlarında da böyle varya kafan öyle pırıl pırıl ki.

Senin bazı yorumlarında da böyle varya kafan öyle pırıl pırıl ki.

Kötü anlamda yazdıysan üzüldüm. :cry:

Böyle muhteşem bir gelini savunmam gerekirdi. İnşallaaah ömür boyu bu konuyu dilinden düşürmez, kayın ailesini rezil eder hep.

Benim kayınvalidemgil umrede bekar bir görümcem var çok dinine düşkün insanlar lakin geçen bir şeyle karşılaştım tesadüfen biz onlar gittikleri gün orda kaldık bende etrafı toparliyordum sonra gorumcemin yatağının altında çanta gördüm merak ettim baktım kuranı kerim vardı şoka uğradım elim ayağıma dolandı birde biz yatiyiruz biz yatmadigimiz da görümcem yatıyor o kadar inançlı insanlar bunu nasıl yapar bilmiyorum uyarim desem sen etrafimi karıştırdın deyiverse bişey diyemem ama içim çok huzursuz biz o yatakta yatiyiruz kuranı kerimi oraya koymak ne demek anlamadım gitti aklıma türlü türlü seyler geliyor Allahım sen benim dusuncelerime hakim ol diyorum ama anlamıyorum dinine bu kadar düşkün olan insan buna dikkat etmezmi anlamıyorum
Alıp kaldirsaydiniz. Kafayı yiyecek duruma gelene kadar. Kalabalıkta çoluk çocuk da koymuş olabilir.etrafi toplarken Kur'an'ı gördüm kaldırdın diyin. Ggordugunuz halde inşallah orda bırakıp üstünde yatmaya devam etmediniz.

Ben bı olay cikartmiyorum dikkat eden insan bunada dikkat eder diyorum sizde bayiliyorsunuz çok bilmişlik yapmaya galiba
Tepkilerin abartılı, eleştirilerin de hadsiz. Belki farkında değil, belki dalgınlıkla oldu, hemen "aa çok inançlıydı bunu nasıl yapar, aa aklıma türlü türlü şeyler geliyo", ne bu kötü niyet?

Evi toplarken görumcenin yatağının altında, oradaki çantanın içinde ne işiniz var sizin?
Şok olmuşmuş, gorümce olunca neyden ne çıkaracağınızı bilmiyorsunuz, bu kadar kötü olmayın ya. En fazla dalgınlığına gelip unutmuş olabilir.
Münasebetsiz yerlere baktığınız için görümceyi uyaramıyorsunuz da yoksa Kuran alt tarafta bir yerdeyken direkt alıp yüksek bir yere sizde koyabilirdiniz.

Son düzenleme:
Sonuç bakanda değil işte merak ettim baktiranda vardır bunda bir hayır demekki görmem lazımdı merak edip baktım olabilir
Merak ettim? Sana ne ya, ciddi soruyorum, sana ne?
Bi de baktıran vardır diye bahane bulmuşsun.
Kaderin üstünde kader vardır yazsaydın bi de.
Hadsiz ve saygısızsın.

Sonuç bakanda değil işte merak ettim baktiranda vardır bunda bir hayır demekki görmem lazımdı merak edip baktım olabilir
Evlerden ırak bir insansınız ya. İnsanların evini karıştırıyorsunuz ve hiç utanmıyorsunuz. Bu kalp karalığı size bela olarak yeter zaten.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X