- 20 Ekim 2009
- 8.075
- 12.811
- 823
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
gorumcemin yatağının altında çanta gördüm merak ettim
Yaptığının yanlış olduğunu düşünmesen açık açık x bak kuranı yatağın altında unutmuşsun demeye de çekinmezsinSana nede sen bu konuya yorum yapıyorsun sana girip çıkan ne ben burda dedikodu yapmıyorum nasıl bişey söylesem de ona baksam diyorum
AnlamadımHakkında olur halt yemiş gibi bananede bakiyirsam mal gibi
Kuranı orada görünce elin ayağın titremiş ama burda argo kullanırken hiç bir şey titremiyo kurduğunuz cümle çok terbiyesiz ve saygısızca ‘ sana girip çıkan ne ?’ İltifat olmasa gerekSana nede sen bu konuya yorum yapıyorsun sana girip çıkan ne ben burda dedikodu yapmıyorum nasıl bişey söylesem de ona baksam diyorum
Senin bazı yorumlarında da böyle varya kafan öyle pırıl pırıl ki.Bak canım aynısını sen yapsan, sen gelinsin diye sana neler derlerdi. Hakkını yedirme hiç. Söyle yüzlerine, "sizin evinizde uyurken üzerimde hep bir ağırlık, üzüntü çöküyor, hiç rahat edemiyorum çok huzursuz oluyorum. Odayı temizleyeceğim" de, sonra da çantayı göster.
sana girip çıkan ne
Senin bazı yorumlarında da böyle varya kafan öyle pırıl pırıl ki.
Tamam şimdi olduKötü anlamda yazdıysan üzüldüm.
Böyle muhteşem bir gelini savunmam gerekirdi. İnşallaaah ömür boyu bu konuyu dilinden düşürmez, kayın ailesini rezil eder hep.
Alıp kaldirsaydiniz. Kafayı yiyecek duruma gelene kadar. Kalabalıkta çoluk çocuk da koymuş olabilir.etrafi toplarken Kur'an'ı gördüm kaldırdın diyin. Ggordugunuz halde inşallah orda bırakıp üstünde yatmaya devam etmediniz.Benim kayınvalidemgil umrede bekar bir görümcem var çok dinine düşkün insanlar lakin geçen bir şeyle karşılaştım tesadüfen biz onlar gittikleri gün orda kaldık bende etrafı toparliyordum sonra gorumcemin yatağının altında çanta gördüm merak ettim baktım kuranı kerim vardı şoka uğradım elim ayağıma dolandı birde biz yatiyiruz biz yatmadigimiz da görümcem yatıyor o kadar inançlı insanlar bunu nasıl yapar bilmiyorum uyarim desem sen etrafimi karıştırdın deyiverse bişey diyemem ama içim çok huzursuz biz o yatakta yatiyiruz kuranı kerimi oraya koymak ne demek anlamadım gitti aklıma türlü türlü seyler geliyor Allahım sen benim dusuncelerime hakim ol diyorum ama anlamıyorum dinine bu kadar düşkün olan insan buna dikkat etmezmi anlamıyorum
Tepkilerin abartılı, eleştirilerin de hadsiz. Belki farkında değil, belki dalgınlıkla oldu, hemen "aa çok inançlıydı bunu nasıl yapar, aa aklıma türlü türlü şeyler geliyo", ne bu kötü niyet?Ben bı olay cikartmiyorum dikkat eden insan bunada dikkat eder diyorum sizde bayiliyorsunuz çok bilmişlik yapmaya galiba
Merak ettim? Sana ne ya, ciddi soruyorum, sana ne?Sonuç bakanda değil işte merak ettim baktiranda vardır bunda bir hayır demekki görmem lazımdı merak edip baktım olabilir
Evlerden ırak bir insansınız ya. İnsanların evini karıştırıyorsunuz ve hiç utanmıyorsunuz. Bu kalp karalığı size bela olarak yeter zaten.Sonuç bakanda değil işte merak ettim baktiranda vardır bunda bir hayır demekki görmem lazımdı merak edip baktım olabilir
Nasıl ya ironi yapmıyor muSenin bazı yorumlarında da böyle varya kafan öyle pırıl pırıl ki.
yapıyormuşNasıl ya ironi yapmıyor mu![]()
![]()