Size bir terk ediş hikayesi anlatıyorum..

keşke sunsaydınız mahkemeye. o adamın hala polislik yapıyo olması memlekete zarar.
Evet gerçekten ürkütücü ben mesela karakolda ifade verirken polisler çok yardımcı oldu hatta nasıl vurabiliyor bu bu kadar diye falan sinirlendi ifademi alan memur yaşımında küçüklüğünden dolayı objektiflikten sıyrıldı iyice. Ama öyle şiddet eğilimi olan bi polis memuru olsa belki o anda ne olcak ki falan diyip aklımı karıştırabilirdi.

size iyisi denk gelmiş. burada ve etrafımda benzer şeyi yaşayanlara "eşindir abla barış sen yine" diyorlarmış hep.

size iyisi denk gelmiş. burada ve etrafımda benzer şeyi yaşayanlara "eşindir abla barış sen yine" diyorlarmış hep.
Polis memuru gerçekten çok iyiydi hatta bana çay çorba ister misin diye sordular yok teşekkür ederim dedim ısrarla çay falan verdiler böyle bide insan anlatırken ister istemez ağlıyor çok destek oldular

çok geçmiş olsun canım. en yakın zamanda tamamen kurtulursun inşallah

keşke sunsaydınız mahkemeye. o adamın hala polislik yapıyo olması memlekete zarar.

sen de haklısın.
o zamanda çekişmeli davaya dönecekti 2 3 ay daha uzayacaktı. anlaşmalı max. 1 haftada bitiyor. farklı bir şehirdeydik. babam izin alıp gelmişti gelmişken beni de götürmek istedi. öyle işte...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…