Size bir terk ediş hikayesi anlatıyorum..

Üzülmeyin : 3 ayda gerçek yüzünü gördüğünüz ve ömrünüzden sadece 3 ay çalmış olduğu için şükredin cidden.
Çok şükür yüzünü göstermiş.
Bugün kedinizi size vermeyen, yarın çocuğunuz olsaydı onu da vermezdi.
Ama lütfen kedinizi gidip geri alın, nasıl alırsınız bilmiyorum ama bir yolunu bulmalısınız.
Size o konuda biraz kızdım. Benim de var çünkü kedim ve ölüm çıkar o evden kedimsiz çıkmam o derece.

Neden bu kadar hızlı bi karar aldın sinirli olabilirsin şuan ama bi yuvayı bozmak için iyi düşünmek lazım oturup uzun uzun konuşmak lazım nedenini sordun mu hiç

Üzülmeyin : 3 ayda gerçek yüzünü gördüğünüz ve ömrünüzden sadece 3 ay çalmış olduğu için şükredin cidden.
Çok şükür yüzünü göstermiş.
Bugün kedinizi size vermeyen, yarın çocuğunuz olsaydı onu da vermezdi.
Ama lütfen kedinizi gidip geri alın, nasıl alırsınız bilmiyorum ama bir yolunu bulmalısınız.
Size o konuda biraz kızdım. Benim de var çünkü kedim ve ölüm çıkar o evden kedimsiz çıkmam o derece.
Kediyi alsam bile babamgil evde isterler mi bilmiyorum şu anda inanın hiç babam kuş bile beslemez benim.
Ben de çok üzülüyorum

Neden bu kadar hızlı bi karar aldın sinirli olabilirsin şuan ama bi yuvayı bozmak için iyi düşünmek lazım oturup uzun uzun konuşmak lazım nedenini sordun mu hiç
İnanın tüm çareleri denedim.
Kimse benden ailemi silmemi bekleyemez 3 ay oldu evleneli annemlere 1 kere gittik daha biz onun annesigilde 3 güne bir ordayız

Kediyi alsam bile babamgil evde isterler mi bilmiyorum şu anda inanın hiç babam kuş bile beslemez benim.
Ben de çok üzülüyorum

Sana da kızamıyorum aslında şuan eminim ruh gibisindir.
Biliyorum bu durumları çünkü.
Boş mezar görse içine girip yatmak ister insan.
Çaresiz hisseder. O yüzden kedin için bir şey yapamıyorsun.
Ama kedini , eğer eline fırsat geçerse almayı dene olur mu ?
En kötü başkasına sahiplendirirsin.
Ama o şerefsiz adam onu sokağa atabilir :cry:

Back
X