Size böyle küçük bir çılgınlık yapsam mı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
öncelikle tebrikler, aklınızı bulandırmak istemem ama ben sizin yerinizde olsam amerika’yı tercih ederdim. sosyal yaşam olarak çok matah değil ama wisconsin madison cok iyi olur sizin icin. gerçi ingiltere’de hangi okul bilmiyorum ama.. bu staj sonrası doktora kabulünüz her turlu kolaylaşır. bir kriter olarak sizinle nerede daha çok ilgilenecekler ona bakın derim. ingiltere’deki hocaların yazacağı referans mektubu, bağlantıları mi daha iyi olur amerika’daki mi? hangisinde lab daha kalabalık vs vs. bir de madem bu 1 senelik bir şey, us göze alınabilir. doktora icin uk’a gelirsiniz tekrardan, sonuçta doktora daha uzun. açıkçası son kararınızı vermeden yazmak istedim. başarılar dilerim.

Teşekkür ederim yorumunuz için ama içimden UK geçiyor
Bu laboratuvarı daha çok beğendim
Birden fazla projede yer alma şansım olacak burada ve master tezim için data kullanmama izin verecekler
Benim içime sindi ve içimden bir ses de burası diyor zaten
Amerikada yaşamayı göze alamıyorum, gidersem orada doktoroma devam etmem daha uygun olurdu o yüzden UK dedim

ileride kızımında böyle derdi olur inşallahhhh
yolun bahtın açık olsun guzel kardeşim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…