Size danismak istedim

Evet öyle :) İnsanlar yıllardır birilerinin dedikodusunu yaparak derdini anlatıyor. Sizce burda hiç dedikodu yapılmıyor mu yani? Bakın anlamamakta ısrarcısınız bana ne bu topikteki bu zamana dek yapılan dedikodulardan. Ben bu konu için konuşmayı tercih ederim. Hala daha alıntılayıp duruyorsunuz, yoruldum aynı şeyi yazmaktan
Hahaaâaaaa güldüm evet bakın aklın yolu bir işte.Evet yapılıyor burda dedikodu burası böyle .Yani bu konuda bir ilk yaşanmadı .Sonunda anlamaniz ne güzel.

Duyduklarından emin misin?
Sonuçta gözünle görmediğin,kulağınla duymadığın şeyler.
He yok eminsen zorla görüşecek halin yok nişanlında ne kadar görüşebilir ki zaten?
Karışma bence.

Duyduklarından emin misin?
Sonuçta gözünle görmediğin,kulağınla duymadığın şeyler.
He yok eminsen zorla görüşecek halin yok nişanlında ne kadar görüşebilir ki zaten?
Karışma bence.
Erkeklerim olaya metres kadın tehlikelidir gözüyle bakmadıklarına eminim :D Adam zaten biliyordur ve umursamıyor da olabilir değil mi ?

Evlilik müessesine sadakat yemini eden erkektir başka bir kadın değil ve kadının bu durumdan haberi olmadığına duyduğunda terk etmediğine nasıl bu kadar emin olabiliyorsun örümcek kafalısın anladığım kadarıyla kişinin ne giydiği ne yiyip içtiği ancak hayatına devam edeceği nişanlısını ilgilendirir seni değil çekin şu iğrenç dilinizi kadınlardan adam daha eşin bile değilken tapulu malın gibi davranmaktan vazmı geçsen acaba bence görüşmek istemediğin için kız çok şanslı çünkü kıskançlığın paçalarından akıyor

Erkeklerim olaya metres kadın tehlikelidir gözüyle bakmadıklarına eminim :D Adam zaten biliyordur ve umursamıyor da olabilir değil mi ?
Ben olayın öncesini bilmiyorum. Metres miymiş kız?
Kendisi görüşmesin,nişanlısınada karışmasın işte.
Nişanlısının arkadaşının sevgilisiymiş zaten görüşmesinden ne sorun çıkabilir yani?
Başbaşa görüşecek halleri yok ya?

Ben olayın öncesini bilmiyorum. Metres miymiş kız?
Kendisi görüşmesin,nişanlısınada karışmasın işte.
Nişanlısının arkadaşının sevgilisiymiş zaten görüşmesinden ne sorun çıkabilir yani?
Başbaşa görüşecek halleri yok ya?
Kanka konu çok karışık. Herkes bişiler sallıyor ortaya sende salla :D konu sahibi gitti nasılsa hdjs

Hahaaâaaaa güldüm evet bakın aklın yolu bir işte.Evet yapılıyor burda dedikodu burası böyle .Yani bu konuda bir ilk yaşanmadı .Sonunda anlamaniz ne güzel.

Komik olan ne? okuduğunuzu algılama probleminiz var bence. Ben en baştan dedikodu yapılıyor diyorum zaten. Konu sahibinin de yaptığı dedikodu. İlk yaşandığını da iddia etmedim. Kendi yazdığınızı mı unuttunuz? ‘Gidip dedikodusunu elalem ile yapmadığı sürece’ size ait bu. Ben de diyorum elalem ile dedikodusu yapılıyor işte burda yapılan dedikodu. Tane tane anlattım artık anlarsınız diye umuyorum

Komik olan ne? okuduğunuzu algılama probleminiz var bence. Ben en baştan dedikodu yapılıyor diyorum zaten. Konu sahibinin de yaptığı dedikodu. İlk yaşandığını da iddia etmedim. Kendi yazdığınızı mı unuttunuz? ‘Gidip dedikodusunu elalem ile yapmadığı sürece’ size ait bu. Ben de diyorum elalem ile dedikodusu yapılıyor işte burda yapılan dedikodu. Tane tane anlattım artık anlarsınız diye umuyorum
Haklısınız hepimiz kızı tanıyoruz ayıp oldu.Bunca yıldır burda konusu açılan her kişiden helallik alalım.

Back
X