Size danismak istedim

Kadınları kötü ilan etmek her zaman daha kolaydır.
Kötü adam , şöyle böyle yapıyor diye erkeklerin kendi aralarında konuştuklarını hiç sanmıyorum.

Bunlardan ayrı birinden hoslanmadıysanız yakın ilişki kurmak zorunda değilsiniz ama nişanlınız samimi arkadaşının tabi ki nikah şahidi olabilir. Sizinle o düğüne gitmek ister. Düğünlerine gidemeyecek kadar kaçmaya çalışmak, gördüm iyice soğudum demek önyargıdan başka birşey değil.

Ayrıca sizin önceki konuları az buçuk hatırlıyorum, 3-4 aylık tanışmada sizi sürekli fiziksel özelliklerinize kadar kardeşinizle kıyaslayan nişanlıyı düşünüp dert edin bence. Boşverin başkalarından duyduklarınizla insan ayırmayı.

Bakın şunu ayırt edelim burada herkes herkesle arkadaş kanka olmak durumunda değil.Konu sahibi o veya bu sebeple ben görüşmek istemiyorum deme hakkına sahip .Gidip dedikodusunu elalem ile yapmadığı sürece kiminle oturup kalkacağına herkes kendi karar versin.Yani her konuda da buraya sorulacak ne var bende bazen onu anlamıyorum.Bu yasa gelmişim kiminle konuşucan kim bana hitap eder etmez niye sorayım burda bu da ayrı konu.Benim aklım bana yetmiyor mu?

Evet insallah tabi ki yanıltmasın yalnız yanilmayi da kendimiz tercih edebiliyoruz değil mi ?
Evli biriyle ilişki yaşamis biriyle arkadaşlık yapmayı tercih etmem bu mu kınamak buyuk konuşmak ? :)

Bakın sizin için kilit nokta "Evli biriyle ilişki yaşamis biri "

Böyle bir durum gerçekten var mı , o dahi belli değil. Belki de mahalle dedikodusuyla bir aileyi yıktılar , bilmiyoruz.

Belki adam boşanmıştı o süreçte , onu da bilmiyoruz.

Çevrenizde bile isteye , evli bir kadın veya erkekle ilişkiye giren , devam eden bir evliliği yıkmak için çabalayan biri olursa görüşmeyin. Ancak iftiraya da göz yummayalım diyoruz.

Lütfen yeniden okuyun konuyu. Uzaktan görmüş diğer kızı. Bir bakmış , arkadaşıyla dedikodusunu yaptığı kız.

Mesela bu konu bana sırf o kıza AA ne kötü kız dememiz için açılmış gibi geliyor. Bir sürü kişiyle tanışıyoruz hayatıma alıyor veya almıyoruz, hepsi için analiz mi etmek lazim

Ben git kızı taşla yazdım herhalde bir yerde nerde ahlak bekçiliği ?? Görüşmek istememek çok normal

ahlak bekçiliği sadece taşla demekle mi oluyor sanıyorsunuz? Sizin kerelerce yazdıklarınız ahlak bekçiliğine örnek oluyor. Bir insanı kulaktan dolma sözlerle yargılamak, hakkında hüküm vermek, uzaktan görüp soğumak, tanımak bile istememek normal değil. Dahası konu sahibi abartıp nişanlısının bile görüşmesini istemiyor. Bir insanla oturur konuşursun sevmezsin görüşmezsin anlarım ama burda peşin hüküm var. Hem herkesin özel hayatı kendine yazıp hem bir insanı özel hayatıyla yargılamak tezat birbirine.

Olur mu ?
Kendisinde bulmaya korktuğu kusuru başkasında arıyor :)
Nişanlısı da helal olsun ki asla sallamıyor. Böyle adamların var olduğunu bilmek muhteşem bir şey.
Zaten ben konunun temelinde bir kendine güven problemi olduğunu düşünmüştüm.

Tamam da ben gitsin kızı herkese söylesin bu kız voyle böyle desin yazmiyorum boyle birşey duymuş bunu ispatlayamaz su an değil mi doğru ya da yanlış kanitlayamaz tercihen görüşmek istemeyebilir bunda yanlış nerdekaldi ki kaç defa yazdım kızın özel hayatı ve ilişkileri konu sahibini alakadar etmez ilgilendirmez bu konuda dedikodu yapmışsa da onun aldığı bir vebal ama dediğim gibi nasıl hırsızlık yaptığıni bildiğim biriyle görüşmezsem bir insanı aldatan biriyle de görüşmem arkadaşımı aldatan yakın erkek arkadaşımla iletişimi bu sebeple kestim hiç pişman değilim ki onlar sadece sevgiliydu

Mesela bu konu bana sırf o kıza AA ne kötü kız dememiz için açılmış gibi geliyor. Bir sürü kişiyle tanışıyoruz hayatıma alıyor veya almıyoruz, hepsi için analiz mi etmek lazim
Bakın kız sarı çizmeli Mehmet Ağa tanımam etmem o ayrı kimse kimseyi tanimiyor burda ne konu acani ne konuya malzeme olanı.Benim dediğim bu yaşa gelmiş insan elbette o veya bu sebeple gorusmek istemeye bilir bazı insanlar ile onu anlarım.Fakat kafasına silah dayanmadı gorusmezsin biter .Herseyi de ne sorarsınız ya.Bazisi burası olmasa ne yapacak çok merak ediyorum

Ay yazmazsam da içimde kalacak
Birine senin de çocuğun olacak , büyük konuşma dediğimizde hemen doğmamış / günahsız bebeğime laf atma diyorsunuz ya hani . ( ki laf edende yok, yalandan ajitasyon yapılıyor)
Hah o suçlamaktan hiç çekinmediğiniz kişinin de bir annesi var, o da bir annenin bebeği.

Ama görsen nasıl kıymetli adam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…