- 11 Ekim 2014
- 14.414
- 40.938
- 598
- Konu Sahibi Gizemmkomut
-
Ya bir de ne yaşandı kimse bilmiyor ki , o evli adama ne olmuş sonra ? Kızı takip edip lincliyoruz daAaa olur mu iftira olma ihtimali yok. Birilerinden duymak afaroz etmek için yeterli sebep.
Tabi ki hiç bişey. Kızın hayatı bitmeli, insan içine çıkamamalı ama adam gerine gerine gezebilir.Ya bir de ne yaşandı kimse bilmiyor ki , o evli adama ne olmuş sonra ? Kızı takip edip lincliyoruz da
Evet insallah tabi ki yanıltmasın yalnız yanilmayi da kendimiz tercih edebiliyoruz değil mi ?Bu kınamanın ve büyük konuşmanın ta kendisi. Ne diyeyim. Allah ne sizi nede vazgeçilmeziniz olan kişileri yanıltmasın inşallah .
Yahu ben ne dedim iftira olabilir tabi ki ama kız oturdum bu kızla ve hoşlanmadım kızdan diyor güvenmemis siz her gördüğünüz insanla arkadaşlık yapıyor musunuz ?2 kız , azimle bir başka kızın dedikodusunu yapıyorlar. Gözleriyle görmemişler , referansları mahalle dedikodusu. Ya işgüzarın biri yalan yanlış bir değerlendirme yaptıysa ? Ya iftiraysa ?
Tamam millet sakin olun pismandir değildir bu beni ilgilendirmiyor ne yaptığı da beni ilgilendirmiyor ben sadece bu kızla görüşmek zorunda değilim ve istemiyorum cevap vermenize gerek yok verenlere de teşekkür ederim
Kırrr aklıma bişi takıldı. Konu da bilir kişi de sensin galiba.Ay bosverin ya net bı şekilde iletişimde olmak istemediğinizi söyleyin nisanliniza bu konuda net olduğunuzu bilsin
Başınıza ne gelecek bilmiyorsunuz, evladınız olacak ne yaşayacak bilmiyorsunuz. Kızınızın başına gelse ne yapacaksınız ?Evet insallah tabi ki yanıltmasın yalnız yanilmayi da kendimiz tercih edebiliyoruz değil mi ?
Evli biriyle ilişki yaşamis biriyle arkadaşlık yapmayı tercih etmem bu mu kınamak buyuk konuşmak ? :)
Evet insallah tabi ki yanıltmasın yalnız yanilmayi da kendimiz tercih edebiliyoruz değil mi ?
Evli biriyle ilişki yaşamis biriyle arkadaşlık yapmayı tercih etmem bu mu kınamak buyuk konuşmak ? :)
İstemem kısmı büyük konuşmak oluyor. Kır papatyasına anlatır gibi anlatıyorum bakın.ben evli bir erkekle veya evli bir kadınla ilişki yaşamayı seçmiş bir insanı Allah korusun kardeşim olsa da etrafımda istemem bu kınamak değil güvenmem
Yahu metres olmuş olmsmis isterse hayat kadını olsun baskasinin hayatı beni ilgilendirmez isterse acik ilişki yaşasınlar ama bu hayatta kiminle görüşeceğimizi tercih edebiliriz değil mi ?
Kizi tanımadan önce bunları duymuş ve hoşuna gitmemiş yapmış yapmamış önemli mi biriyle dedikodusunu da yapmamış sadece hayatında istemiyor bu kadıni
Gözünüzle görmeden nasıl bir insanın bu şekilde kul hakkına girersiniz, kim size bu hakkı verdi !Merhaba herkese kafama takılan bir konu var karismali miyim karişmamali miyim bilmiyorum sormak istedim size. Nisanlimin yakın bir arkadaşı var evleniyor bir dahaki ay evleneceği kızı önceden tanıyorum yani şahsi olarak tanişmasak da arkadaşının arkadaşıydim onunla ilgili çok kötü şeyler anlattı bana yani gözümde ki yerini size şuan söylemek istemiyorum zaten nisanlimin arkadaşının eşi olacağını duyunca da çok şaşırdım onun olduğuna.Sorum şu ki nişanlım sürekli bizi gorusturmeye çalışıyor ama ben görüşmek istemiyorum içimden gelmiyor çünkü onun hakkında çok kötü şeyler duydum öyle bir insanla tanışıp başıma iş almaktan korkuyorum bunu nisanlima söyledim ama abartıyorsun dedi bilmiyorum ben mi saçmalıyorumben bu kızdan hoşlanmıyorum bir kaç defa da uzaktan gördüm zaten iyice soğudum ama nişanlım onlarin nikah şahidi olucak evlerine gidip geliyor bu konuda çok sinirlerim bozuluyor istemiyorum ne yapacağımı şaşırdım,siz iki arkadaş görüşmeye devam edin ama beni karıştırma dedikçe nikah sahitlerine kadar oldu Napiyim çağırıyorlar diyor ne yapmaliyim
Ben nisanlini elinden alır o kız yazmadım konuyaKırrr aklıma bişi takıldı. Konu da bilir kişi de sensin galiba.
E böyle insanlarla birlikte olan adam , şahit olacak kadar yakın olan aldatma potansiyeli taşır mı ?
Napacak ah vah edecek. Ben eskiden metres olayına çok ahlaksız diye bakardım. Ta ki en yakın arkadaşım 3 sene boşanamayana kadar. Adam boşanamadı ve evli olduğu kadın sürekli iftiralarla , sürekli yeni davalarla adamla zorla evli kaldı. O sürede de adam bekleyemedi ve yeni biriyle birlikte oldu. Şimdi o akla bakarsak o beraber olduğu kadın da metres oluyor değil mi ? Ama işte işin iç yüzü öyle değil.Başınıza ne gelecek bilmiyorsunuz, evladınız olacak ne yaşayacak bilmiyorsunuz. Kızınızın başına gelse ne yapacaksınız ?
Ay ne alaka ya ?? Siz istediğinizde arkadaşlık edebilirsiniz size ne benim kiminle arkadaşlık edeceğinden etmeyeceğimden senin haddine mi benim doğmamış çocuğumla ilgili yorum yapmak !! Evet evladım olsa da bunu normal karşılamam ahlaksızlığı normal karsilamiyorum var mı başka problemin??Başınıza ne gelecek bilmiyorsunuz, evladınız olacak ne yaşayacak bilmiyorsunuz. Kızınızın başına gelse ne yapacaksınız ?
Linçlene şey kişisel alan değil çünkü. Görüşmek istemiyorsa görüşmez ama kadın şöyleymiş böyleymiş yazmak ne kadar etik sence ? Dinde biliyorsundur yerini değil mi ? Ayrıca böyle bir arkadaş çevresi olan adamın zihniyeti de aynıdır. Ben senin yazdığının aynısını diyorum aslında.Ben nisanlini elinden alır o kız yazmadım konuya
Ben aynı durumu yaşadım iki arkadaşım sevgiliyken erkek olan arkadaşım ki daha yakındı bana kız arkadaşımı aldattı ve o erkekle bir daha iletişim asla kurmadım bana uygun değil bir insan birini aldatıyorsa o insana güvenemem aynı ortamda bulunmak istemem bu neden lincleniyor anlamıyorum ??
Evet istemem daha önce arkadaşlarımda da bunu yapan insanlarla görüşmeyi kestim doğru bulmuyorumİstemem kısmı büyük konuşmak oluyor. Kır papatyasına anlatır gibi anlatıyorum bakın.
Seytan var nefs var unutmaEvet insallah tabi ki yanıltmasın yalnız yanilmayi da kendimiz tercih edebiliyoruz değil mi ?
Çok baba laflar ediyorsunuz. Gerçekten üzülüyorum size. Hırslandınız ve yazdığınız şeyin yanlışlığını göremiyorsunuz.Evet evladım olsa da bunu normal karşılamam ahlaksızlığı normal karsilamiyorum var mı başka problemin??
Ya hu kızın dedikodusunu dışarda yapmamış burda kimse o kızı bu kızı da bilmiyorLinçlene şey kişisel alan değil çünkü. Görüşmek istemiyorsa görüşmez ama kadın şöyleymiş böyleymiş yazmak ne kadar etik sence ? Dinde biliyorsundur yerini değil mi ? Ayrıca böyle bir arkadaş çevresi olan adamın zihniyeti de aynıdır. Ben senin yazdığının aynısını diyorum aslında.
Emin olmadan başkalarından duyduklarınızla hüküm vermeyin. Diyelim ki dediğiniz gibiyse bile zararı bir tek kendine ise çok da kafaya takmayın.Merhaba herkese kafama takılan bir konu var karismali miyim karişmamali miyim bilmiyorum sormak istedim size. Nisanlimin yakın bir arkadaşı var evleniyor bir dahaki ay evleneceği kızı önceden tanıyorum yani şahsi olarak tanişmasak da arkadaşının arkadaşıydim onunla ilgili çok kötü şeyler anlattı bana yani gözümde ki yerini size şuan söylemek istemiyorum zaten nisanlimin arkadaşının eşi olacağını duyunca da çok şaşırdım onun olduğuna.Sorum şu ki nişanlım sürekli bizi gorusturmeye çalışıyor ama ben görüşmek istemiyorum içimden gelmiyor çünkü onun hakkında çok kötü şeyler duydum öyle bir insanla tanışıp başıma iş almaktan korkuyorum bunu nisanlima söyledim ama abartıyorsun dedi bilmiyorum ben mi saçmalıyorumben bu kızdan hoşlanmıyorum bir kaç defa da uzaktan gördüm zaten iyice soğudum ama nişanlım onlarin nikah şahidi olucak evlerine gidip geliyor bu konuda çok sinirlerim bozuluyor istemiyorum ne yapacağımı şaşırdım,siz iki arkadaş görüşmeye devam edin ama beni karıştırma dedikçe nikah sahitlerine kadar oldu Napiyim çağırıyorlar diyor ne yapmaliyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?