Size danismak istedim

Aynen o şekilde nisanlima bahsetmedim ama içim soğudu dışarıdan gördüm zaten ısınamadım ve görüşmek istemiyorum bu kadar herkes çok abarttı 🤦‍♀️
Ay bosverin ya net bı şekilde iletişimde olmak istemediğinizi söyleyin nisanliniza bu konuda net olduğunuzu bilsin

Yahu metres olmuş olmsmis isterse hayat kadını olsun baskasinin hayatı beni ilgilendirmez isterse acik ilişki yaşasınlar ama bu hayatta kiminle görüşeceğimizi tercih edebiliriz değil mi ?
Kizi tanımadan önce bunları duymuş ve hoşuna gitmemiş yapmış yapmamış önemli mi biriyle dedikodusunu da yapmamış sadece hayatında istemiyor bu kadıni
Biz hayatında istemek zorundasın demedik zaten. Kız için yazdığı şeylerin çirkinliğine kızdık. Kız kötü biri bile olsa şu anda kendine yeni bir yol çizmek istiyor olabilir. Konu sahibi açık açık güvenmiyorum kıza demiş. Onun kızla derdi başkada siz anlamadınız bence

Herkes değil ama cevremdekileri kendime göre seçmek de benim hakkım 🤷‍♀️
kendin görüşme ki zaten seninle görüşmemek kızın hayrına olur, başkasına kimseyi kötüleyemezsin. hem de kulaktan dolma bilgilerle.sen naparsan yap kendi çapında

Bu kız arkadaşımın mahallesinde oturuyor evli bir adamla bir müddet beraber kalmış sonra adamı bırakmış gitmiş ,içki tarzı şeyler sevmem ama içki de içen birisi daha birçok böyle konu var hepsini anlatamam 🙄
Miş derken siz gördünüzmü? Yalan olabilir. Ya görmüş olsaniz bile sizene anlatamam demişsiniz anlatmayinda zaten sizide ilgilendiren bi konu degil. Nişanliniza gelincede madem cok rahatsiz oluyorsunuz onunla ayni ortamda bulunmasindan yalniz birakmayin sizde.

Arkadaşım çok yakın bir arkadaşım zaten kızla bir alakamız yoktu anlattığında mahallede böyle böyle bir olay oldu diye anlattı bu evlilik meselesi sonradan oldu tavefuk yaşadım
belki adam kandırdı , evli olduğunu söylemedi . evli olduğunu öğrenincede bıraktı . kesin bilginz olsa bile belki arkasınız kabul etti.

Biz hayatında istemek zorundasın demedik zaten. Kız için yazdığı şeylerin çirkinliğine kızdık. Kız kötü biri bile olsa şu anda kendine yeni bir yol çizmek istiyor olabilir. Konu sahibi açık açık güvenmiyorum kıza demiş. Onun kızla derdi başkada siz anlamadınız bence
Kusura bakmayın bende çevremde bu yaşamanı duysam istediği kadar yeni yol çizmek istesin çevremde istemem yahu
Yani kimse Mevlana gibi ne olursan ol gel demek zorunda değil ben evli bir erkekle veya evli bir kadınla ilişki yaşamayı seçmiş bir insanı Allah korusun kardeşim olsa da etrafımda istemem bu kınamak değil güvenmem

Bu kız arkadaşımın mahallesinde oturuyor evli bir adamla bir müddet beraber kalmış sonra adamı bırakmış gitmiş ,içki tarzı şeyler sevmem ama içki de içen birisi daha birçok böyle konu var hepsini anlatamam 🙄
Nişanlın, sen bunları anlattığında abartma falan diyorsa herkes her şeyi bilerek devam ediyordur, senlik bir şey yok, bak işine.

derdi belli zaten, kıymetli altın kaplama nişanlısını kaptırcak diye korkuyo da sorun zaten nişanlıda oluyor bu durumda da kızda değil.
Kaptırır mı kaptırmaz mı bilmem de bu tipler başka kadınları yererek kendilerini yüceltme çabasındaki kadınlar. Eline erkek eli değmemiş olunca bir halt olduğunu sanıyorlar.

Kusura bakmayın bende çevremde bu yaşamanı duysam istediği kadar yeni yol çizmek istesin çevremde istemem yahu
Yani kimse Mevlana gibi ne olursan ol gel demek zorunda değil ben evli bir erkekle veya evli bir kadınla ilişki yaşamayı seçmiş bir insanı Allah korusun kardeşim olsa da etrafımda istemem bu kınamak değil güvenmem
Duysanız... yani bir şeyler duyunca doğruluğundan anında emin olup insanları afaroz ediyorsunuz 😂

ben evli bir erkekle veya evli bir kadınla ilişki yaşamayı seçmiş bir insanı Allah korusun kardeşim olsa da etrafımda istemem bu kınamak değil güvenmem
Bu kınamanın ve büyük konuşmanın ta kendisi. Ne diyeyim. Allah ne sizi nede vazgeçilmeziniz olan kişileri yanıltmasın inşallah .

Kotu olarak ne yapmış konu sahibi merak ettim kızın nişanlısına anlatmamış uzak durmayı tercih ediyor "metres" olan biriyle arkadaşlık etmeyi istememek neden kötü oluyor .
Kızı asagilasa çevresine birşey söylese tamam da niye muhattap olmak zorunda

2 kız , azimle bir başka kızın dedikodusunu yapıyorlar. Gözleriyle görmemişler , referansları mahalle dedikodusu. Ya işgüzarın biri yalan yanlış bir değerlendirme yaptıysa ? Ya iftiraysa ?

Sizi gibilerden korkuyorum

derdi belli zaten, kıymetli altın kaplama nişanlısını kaptırcak diye korkuyo da sorun zaten nişanlıda oluyor bu durumda da kızda değil.
Simdi boyle tipler hasil oldu..
Her kadinin nisanlilarina ac kurtlar gibi baktigini sanir bunlar. :)
Bu da yeni cikti.
Arada bir sikistir nisanlini,gecen gun gordum..Gomleginin dugmelerini acmis,fanilasi gorunuyordu.Kaparlar vallahi :)
Nasil musade ettin konu sahibi :)

Duysanız... yani bir şeyler duyunca doğruluğundan anında emin olup insanları afaroz ediyorsunuz 😂
Duymama gerek hissedebilirim yok aforoz da edemem din adamı değilim
Duyduğum kişiye güveniyorsam evet görüşmem bana hayat tarzı benzeyen kişileri seçmeye hakkım var eşini aldatan ve buna ortak olan kişilere hayatımın hiç bir alanında güven duymak zorunda da değilim
Konu sahibi kimsenin dedikodusunu yapmamış kızın arkadaşının nişanlısı olduğunu bile bilmiyormuş niye hep birlikte konu sahibini kötü ilan ediyoruz ?
Bir insan içki içen biriyle aynı ortamda olmayı tercih edebilir içmeyen biriyle de aynı şekilde
Bir insandan hoslanmazsak aynı ortamda olmamayi tercih edebiliriz

2 kız , azimle bir başka kızın dedikodusunu yapıyorlar. Gözleriyle görmemişler , referansları mahalle dedikodusu. Ya işgüzarın biri yalan yanlış bir değerlendirme yaptıysa ? Ya iftiraysa ?
Aaa olur mu iftira olma ihtimali yok. Birilerinden duymak afaroz etmek için yeterli sebep.

Back
X