Size danismak istedim

Bu kız arkadaşımın mahallesinde oturuyor evli bir adamla bir müddet beraber kalmış sonra adamı bırakmış gitmiş ,içki tarzı şeyler sevmem ama içki de içen birisi daha birçok böyle konu var hepsini anlatamam 🙄
Evli adamla beraber kaldıysa adamın karısı neredeymiş ?
İçkiyi de kendine içiyor sizi bağlamaz ki
Hemen kocişinizi içip içip kapacak sandınız sanırım 🤣
Allah başka dert vermesin ama kendine güven versin size valla🙄

Birlikte oturmus davranışlarından rahatsız olduğunu yazmış istememek neden sorun oluyor yahu ben güvendiğim yakın arkadaşımdan bir şey duyduysam ve o insanla oturduğum halde içim isinmadiysa devam etmem yalancı derse de eşini aldatıyor derse de hırsız derse de böyledir istemem etrafımda banane ister doğru ister yanlış olsun beni hiç ilgilendirmez kımseye bu konu hakkında yorum da yapmam banane yahu isteyen istediğini yapsın benim etrafımda olmasın

Yanlışınız var. Şahsi olarak tanışmasakta yazmış konu sahibi. Bir yerde oturmuş falan değiller, konu sahibi uzaktan görmüş soğumuş. Siz konuyu önce bir doğru okuyun, sonrasında konuşalım. Ha bir başkasının lafıyla biri hakkında hüküm vermek doğru yani sizin gözünüzde. Biri arkadaşına sizin hakkınızda bir şey söylese o kişi de sizinle görüşmek istemese haklı diyeceksiniz yani

Suizan,bir kişi hakkında yeterli bilgiye sahip olmadan önyargılı olarak olumsuz kanaat taşımaktır.

Hüsnüzan, yeterince tanınmayan bir insan hakkında olumlu düşünmek, iyi düşünmek anlamına gelir.

İnsanlar hakkında hüsnüzan beslemenin kişinin hem kendisi için hem toplum için hem de hüsnüzan beslenen kişi için faydaları çoktur.

Evet ya, amma duyar kasiyorlar, aldatan kişi işten çıkartılmalı falan diyorlardı birde. Aldatilan bile bu kadar kasmıyordur eminim 😂 aldatılan içine sinmiyorsa ayrılır oldu bitti.
Yok aldatan insanı toplumdan soyutlamalıyız. Hepsini bir dağ başında tek kişilik hücrelerden oluşan hapishanelere tıkıp açlık ve sususuzluktan ölmelerini beklemeliyiz. Ölenleri de topluca çukurlara gömeriz. Gaz odaları da bir çözüm aslında 😂😂

Merhaba herkese kafama takılan bir konu var karismali miyim karişmamali miyim bilmiyorum sormak istedim size. Nisanlimin yakın bir arkadaşı var evleniyor bir dahaki ay evleneceği kızı önceden tanıyorum yani şahsi olarak tanişmasak da arkadaşının arkadaşıydim onunla ilgili çok kötü şeyler anlattı bana yani gözümde ki yerini size şuan söylemek istemiyorum zaten nisanlimin arkadaşının eşi olacağını duyunca da çok şaşırdım onun olduğuna.Sorum şu ki nişanlım sürekli bizi gorusturmeye çalışıyor ama ben görüşmek istemiyorum içimden gelmiyor çünkü onun hakkında çok kötü şeyler duydum öyle bir insanla tanışıp başıma iş almaktan korkuyorum bunu nisanlima söyledim ama abartıyorsun dedi bilmiyorum ben mi saçmalıyorum🙄 ben bu kızdan hoşlanmıyorum bir kaç defa da uzaktan gördüm zaten iyice soğudum ama nişanlım onlarin nikah şahidi olucak evlerine gidip geliyor bu konuda çok sinirlerim bozuluyor istemiyorum ne yapacağımı şaşırdım,siz iki arkadaş görüşmeye devam edin ama beni karıştırma dedikçe nikah sahitlerine kadar oldu Napiyim çağırıyorlar diyor 🤦‍♀️ ne yapmaliyim
İnsanlar yaptıkları hatalardan ders alıp güzel şeyler yaşama hakkına sahiptir. Ön yargılarınızdan kurtulun, kimseye de bir şey söylemeyin

Aklıma yine bii anım geldi.
Yıllar evvel bir arkadaşımın sefgilisi olan kızçaağazz , sevgilimle öpüştüm diye bana yollu damgası vurdu :D her yerde de bunu anlattı. Sonra biz grupçene otururken rahatsız olmuş, çocuğa da o kızçe için yollu diyollaaa demiş. O da evet yolu çok iyi verir demiş ;d ayrılmış. Zeka seviyesi yerlerdeydi dedi. Tamam biraz fingirdeklik vardı 👽
Bu hikayeden ana fikri aldın mı K KIR PAPATYASII yoksa onu da 200 kişi seferber olup açıklayalım mı ?

Aklima nişanli adam mevzum geldi.

Ortak tanidiklar zinciriyle biriyle tanismis flort ediyordum. Bu adam nişanliymiş benim haberim yok (sosyal medyada vs asla nişanli olduguna dair iz yoktu) bir kac arkadasiyla bile tanismistim. Kimse de agzini acip noluyor bu adam nisanli dememişti. Ben kendim nişanli oldugunu ögrenince kesmiştim herşeyi.

Ee ben bu adamla gezdim insan icinde, arkadaslari beni gordu. Belki de bilerek flort ettigimi dusunduler. Belki bu adam benim bildigimi soyledi ve o yuzden kimse nisanlilik mevzusunu dillendirmedi bilmiyorum.

Yani onlara sorsan olayi bu şekilde anlatabilirler. O yüzden gormediginiz şeylere iftira atmayiniz. Arkadas olmak istemezsiniz zorla değil neticede o ayri.

Hanımefendi burada binlerce konu var binlerce insanın ne dedikoduları yapıldı haberiniz var mı?Yani duyarı kasın kasin ama az mantık olsun.Sari çizmeli Mehmet Ağa kız biz ne bilelim kimdir.

Binlerce konunun tartışmasını şu an yapmayacağım sizinle haliyle. Ben şimdi yorum yazdığım konu için konuşuyorum. Sizden mantık dersi de alacak değilim. Dedikodusu yapılmıyor demişsiniz gayet yapılıyor. Kızın kim olduğunu bilmemiz bilmememiz önemli değil.

Nişanlı da normal değildi bence öyle hatırlıyorum.
Bir de Gizem'le çok farklılar, şimdi bu kızı bu kadar kötü görüyor ya, nişanlısı abartıyorsun demiş, onun kötü gördüğü nişanlısı için normal.
Evlenince görsün birbirlerine ayak uydurmayinca, eşim beni yalnız bırakıp arkadaşlarıyla, eşleriyle görüşüyor demeye. Sıradaki konu belli yani.
Ayrılamazda tabi. Erkek kolay bulunmuyor :D

Konuda canınızın istediği bı kişiyi seçip tanrılar kan istiyor diye aklınıza geldiği gibi lincleyemezsiniz
Yok çocuğundan çıkar yok kendinden çıkar yok bilmem ne ahlaksızlık arıyorsanız aynaya bakın sizin fikriniz sizin fikriniz başkasına dikte edemezsiniz

Hayir alakasi yok ama birinin yuvasını dağıtan bir insandan da her kötülük gelir diye düşünüyorum
Hemen hemcinsinize atın suçu
Yuvasını dağıtan adam burada
Evli olan o, sadakat sözü verende o, aldatan da o
Ama yuvayı dağıtan nedense kadın oluyor 🤦🏼‍♀️
He pardon dişi köpek erkek köpek muhabbeti gibi bi saçmalık vardı o kafadasınız sanırım

Konuda canınızın istediği bı kişiyi seçip tanrılar kan istiyor diye aklınıza geldiği gibi lincleyemezsiniz
Yok çocuğundan çıkar yok kendinden çıkar yok bilmem ne ahlaksızlık arıyorsanız aynaya bakın sizin fikriniz sizin fikriniz başkasına dikte edemezsiniz
Tamam sen kendini yorma. En ahlaksız benim :KK70: ama sende şunu unutma başkasının iffetine , namusuna laf atarsan aynı hakkı karşındakine de verirsin.

Aynaya bakın derken ?

Binlerce konunun tartışmasını şu an yapmayacağım sizinle haliyle. Ben şimdi yorum yazdığım konu için konuşuyorum. Sizden mantık dersi de alacak değilim. Dedikodusu yapılmıyor demişsiniz gayet yapılıyor. Kızın kim olduğunu bilmemiz bilmememiz önemli değil.
Yoo yap haliyle ..Yahu dediğinizde mantık yok.Burada milletin kv elti görümce konuları en ince detayına kadar giriliyor ..Yatak odası muhabbetleri var.İsinize gelmeyince sizinle konusamiycam diyeceginize duyar kazarken mantıklı kasın.

Aldatan birinden ziyade hayatındaki insanın gözünün içine baka baka uzun zamandır yalan söyleyebilen birinden ben korkarım, emin olmam lazım lakin, böyle dıdısının dıdısının lafı ile hareket etmem.
Benim kuzenim, eşini aldattığına bizzat şahit oldum malesef. Normalde saygı duyduğum biriydi ama o kadar güzel aile babası rolü yapıyor ki, bu kadar iyi yalan söyleyip, numara yaptığı için bendeki güvenirliliği sıfır. Hayatına biri girer boşanır ayrı ama böyle sürekli bir yalan, dolan hâlini bildiğim biriyle yakınlık kuramam bende.

Back
X