Esime panik bozukluk ve ofko kontrolu teshisi kondu.ilaclarini 3 ay icti.simdi yan etkisi var diye birakti.eski konularimi okursaniz size fikir olur.bana cok eziyet ediyor korkutuyor.simdi size sorayim ilaclarini haberi olmadan cayina katsam anlarmi.ben zor durumdami kalirim.yoksa farketmezde iyi olurmu lutfen cevap vermeden gecmeyin....
Esime panik bozukluk ve ofko kontrolu teshisi kondu.ilaclarini 3 ay icti.simdi yan etkisi var diye birakti.eski konularimi okursaniz size fikir olur.bana cok eziyet ediyor korkutuyor.simdi size sorayim ilaclarini haberi olmadan cayina katsam anlarmi.ben zor durumdami kalirim.yoksa farketmezde iyi olurmu lutfen cevap vermeden gecmeyin....
Cevabin icin sagol,yan etkisi var tabi ama dozunu cok minik aticam.anlar diye cok korkuyorum.ama boylede kendime olan saygimi yitirdim.sureklir kotu sozler hakaret agzini burnunu kirarim.evde hep kendi kendine konusuyor herkesten nefret ediyor ben dahil.onun icin dusmaniz...
Cevabin icin sagol,yan etkisi var tabi ama dozunu cok minik aticam.anlar diye cok korkuyorum.ama boylede kendime olan saygimi yitirdim.sureklir kotu sozler hakaret agzini burnunu kirarim.evde hep kendi kendine konusuyor herkesten nefret ediyor ben dahil.onun icin dusmaniz...
Emek verdiginiz cok tesekkur ederi.cok haklisiniz o konuda cok hassas suan cayina az bi toz yapip attim anlamadi ama etkilerini hissedince anlicak.ben ne dicem bilmiyom caresiz olunca insan bi cozum ariyor.doktoru arasam ne olcakki bile bile birakti yan etkisi var diye isim vermek istemiyorum,ilac cok hafif ve dozuda cok az attim.bi.ara ilaci degistireyim dedi ole kaldi..[/QU
çok sakin bir şekilde psikolojiktir desen etkisi için ya da gripmisin falan desen
Emek verdiginiz cok tesekkur ederi.cok haklisiniz o konuda cok hassas suan cayina az bi toz yapip attim anlamadi ama etkilerini hissedince anlicak.ben ne dicem bilmiyom caresiz olunca insan bi cozum ariyor.doktoru arasam ne olcakki bile bile birakti yan etkisi var diye isim vermek istemiyorum,ilac cok hafif ve dozuda cok az attim.bi.ara ilaci degistireyim dedi ole kaldi..
Evet yasadiklarim korkunc ama onceki konularima inanmayanda var.o teshisi ben soyledim,sizofren kadar olmasa da ona yakin.doktorun teshisi panik atak ve asiri ofke.beyindeki mutluluk hormonlari bozulmus.3 cok iyi idi insan oldugumun farkina vardim 3 haftadir icmiyor.dunyam karardi ic diyorum dinlemiyor sen hastasin sana lazim diyor....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?