size de bendeki gibi oluyor mu??? ( karabasan)

__laurana__

kocişim olmadan asla
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Nisan 2012
3.306
90
78
İstanbul
kızlar çok kötüyüm,ne yapacam bilmiyorum....anlatmaya bile korkuyorum

küçüklükten beri karanlıktan çok korkarım,uyuyamam..lisedeyken bu durum ayyuka çıktı,sürekli karabasanlar,kalkmak istiyorum kalkamıyorum..Fatiha okuyunca sanki üzerimden bişey kalkıyor ve pat diye uyanıyorum..çok araştırdım bilimsel bişeyi varmı diye var ama bni tatmin etmiyor...

çoğu zaman sesler duyarım,bişeyler görürüm o uykuyla uyanıklık arasında...gözümü açıyorum ( ya da ben öyle zannediyorum) ama vucudum kalkmıyor,işte o arada ne duyarsam ne görürsem görüyorum,gördüklerim ve duyduklarım net şeyler değiller..ama korkuyorum

Annemler hocaya götürmüşlerdi beni lise yıllarında ve iyi olmuştum gerçekten artık korkmuyordum ve 10 senedir olmadı bana bu tür şeyler...şimdi 2 yıllık evliyim 28 yaşındayım ve dün gece çok korktum....

sahurdan sonra uyumak için kitap okuyordum uyuyakalmışım...ama bişeylerin ters gittiğini anlamıştım,vucudum değişik belirtiler gösteriyor bu tip durumlarda,ruhum sıkılıyor neyse rüyamda ayetel kürsüyü okumaya çalışıyordum ve son ayetini bilemedim,tekrar denedim okumayı bu sefer yarısına kadar okuyabildim ve tekrar denemeye çalıştığımda hiç okuyamadım derken gözümü açtım ama kalkamıyordum ve o an kulaklarımda iğrenç bir ses...tarif edemem size en kötü korku filmelirinde duyduğunuz efeklerden bile kötü...

sonuç hala ayaktayım ve hiç uyumadım...ne yapabilirim???? felak,nas,fatiha fln hiç biri ama hiç biri rahatlatmıyor beni.....

slm Allah yardımcın olsun oluyor öyle herkestede özellikle sır üstü uyuduğumuzda oluyor bağıramıyorsun bile ancak dua edip uyuyabilirsin ve yana dönerek uyumanı tavsiye edebilirim falak nas 3 ihlas 1 fatiha oku derim ama değim gibi ben sır üstü uyuduğumda oluyordu.

evet sırtüstü uyuduğumda daha fazla oluyor ama dün yüzükoyun uyuyordum,içime öyle bir korku salınıyorki anlatamam...nadir oluyor artık ama olunca da dibine kadar hissediyorum korkuyu...çok ağladım dün...hiçbir dua etki etmedi....özellikle namaz kılmışsam daha fazla oluyor anlamıyorum

slm lise yıllarında banada çok kez olmuştu anlattıkların ama çok şükür artık yok.cesaraetli olacaksın genelde korkan ve çok düşünceli insanlara gelirlermiş o an sağ ayak baş parmağını oynatıp hz.Hamza yardm et dicekmişsin.Hz Hamza güçlülüğüyle bilinirmiş korkarlarmış ondan

aaa hiç duymamıştım..umarım tekrarlamaz ama tekrarlarsa denerim mutlaka...biliyormusun o an ayaklarım uyuşuyor,yarım saat sonra çıkcam evden tekim çünkü şimdi güçlüyüm ama gece insanda güç bırakmıyor

Öyle namaz kıldıysam daha fazla oluyo gibi şeyler kesinlikle düşünme şeytan sana vesvese veriyo arkadaşın dedigi gibi yaptığın altına bıçak veya makas koy birde hoca ya git sana korku ile ilgili muska yapsın bende de oluyodu çağırmak istiyorum ama bağıramiyordum ama çok şükür geçti çünkü muskami boynumdan eksik etmem

canım asla yüzükoyun ve sırt üstü yatma..birde kıbleye ayağın gelmeyecek şekilde sağ tarafına yat.. dualara devam et..birde onun yanında uyumadan esmaül hüsna oku..Allahın izniyle geçecektir..

Blyrm cnm aynısnı bende yaşadım öyle güçlüki kollarımda hal kalmıyordu onu üzerimden atmak için.mutlaka dene ve sırtüstü yatma sırf bu yüzden yıllardr sırtüstü yatmıyrm felak nas ihmal etme.Aklından çıkar düşünme bende çok korkmuştm ağlayarak balkona koştuğumu hatırlıyorum.Ama artık öyle cesaretim varki evin içine bağırıyorum Allhtan başka kmse bana zarar veremez sen onun yarattığısın korkmuyorum senden diyorum.cesur ol korkma sakın

evet evet bağırmak istiyorum bağıramıyorum,eşimi görüyorum yanımda seslenmek istiyorum,uyansın ki bni uyandırsın istiyorum olmuyor....normalde tesettürlü bi bayan değilim ama bu korkulardan ötürü namaza başlamıştım belki geçer diye olmadı...gerçi şimdi reglyim....yani anlayacağın canım neyin sebep olduğunu bi türlü anlayamıyorum..ne var bende niye ben diyorum gitcem yine bi hocaya bu gidişle

5-6 yıldır olmuyor bana bende ayetel kürsi yi okuyunca geçiyor hatta bir keresinde geçti nasılsa diye yarısına kadar okuyup bırakmıştım tekrar gelmişti duayı baştan sona oku. Ama kötü cidden hiç hareket edemiyorsun sesin çıkmıyor bağaramıyorsun. Tıbben bir açıklaması varmıdır bilmem ama şöyle bir düşüncem var belkide benim saçmalığımdır bilemiyorum. 5-6 yıl öncesine kadar yatağımda sürekli birşeyler yerdim,kırıkları dökülür hiçde umursamazdım bazen o kırıkların üzerinde uyukakaldığım bile olurdu bu karabasan olayı çok sık yaşanmaya başlayınca dikkat ettim . yatağımda kesinlikle birşey yememeye özen gösterdim ve 5-6 yıldır olmuyor. Bilmiyorum belkide denk geldi

yatakta katiyetle bişey yemediğim gibi odaya gıda ürünü hiç sokmam lise yıllarında tecrübe edindiğim için ayetel kürsüyü baştan sona okuyunca bişey kalkıyor üzerimden sanki doğru ama bi keresinde fatiha okumuştum ve korkunç bir gülme sesi bna şöyle demişti; beni böyle kaçıracağını mı zannettin???

şimdi gelde korkma...bazen acaba delimiym şizofrenmiyim diye düşündüğüm oluyor( ama 10 yıldır olmuyordu ya....

Valla canım , ne diyeyim. Yattığın yerde dualar bulundur. Sütyenine filan cevşen tak.
Olmadı yine bir hocaya görün.
Ama acaba diyorum, sahurdan sonra yattın ya. Belki ağırlık yapmıştır yediklerin, gece gece sonuçta.
O yüzden böyle bir şey olmuştur ?

Valla canım , ne diyeyim. Yattığın yerde dualar bulundur. Sütyenine filan cevşen tak.
Olmadı yine bir hocaya görün.
Ama acaba diyorum, sahurdan sonra yattın ya. Belki ağırlık yapmıştır yediklerin, gece gece sonuçta.
O yüzden böyle bir şey olmuştur ?

ay tüylerim diken dike n oldu bildiğin korku filmi fredinin kabusu ... ben öyle sesler falan duymadım hiç ama yanlış hatırlamıyosam fatiha falan okuduğumda geçmiyodu tek çare ayetel kürsi de bulmuştum birde nas surasi diyolar ama en kesini ayetel kürsi. Bide o zamanlar babam bana gümüş yada bakır bileklik tak yatarken diye tembihte bulunmuştu. Bilemiyorum ne kadar faydası olur. Ben bunun tıbla alakalı birşey olduğunu düşünmüyorum açıkçası dualarla geçirebileceğine inanıyorum.hee doktora gitsen kesin psikolojik bi hastalık söyleyip ilaç verir ama bilmiyorum çok sık oluyosa belkkide gitmen fayda sağlar

bende de geçiyordu ama geçmediği de çok oluyordu..bazı şeylerimi anlatamıyorum bile deli dersiniz diye....acaba kpss'ye fazlamı çalıştım,delirdimmi noldum

kafana cok fazla takma . hatta iç düşünme belki cok düşündügün için böyle oluyodur birde benim kulagımda cınlama sesi gibi bir ses oluyo öyle ses filan duymuyorum o ilginç geldi bana allah yardımcın olsun geçer işallah arkadaşların dedigi gibi üstünde muska gibi bişey taşıyabilrsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…