- Konu Sahibi __laurana__
-
slm Allah yardımcın olsun oluyor öyle herkestede özellikle sır üstü uyuduğumuzda oluyor bağıramıyorsun bile ancak dua edip uyuyabilirsin ve yana dönerek uyumanı tavsiye edebilirim falak nas 3 ihlas 1 fatiha oku derim ama değim gibi ben sır üstü uyuduğumda oluyordu.
banada oluyo malesef yastığının altına bıcak koysan o rahatlatıyormuş
kızlar çok kötüyüm,ne yapacam bilmiyorum....anlatmaya bile korkuyorum
küçüklükten beri karanlıktan çok korkarım,uyuyamam..lisedeyken bu durum ayyuka çıktı,sürekli karabasanlar,kalkmak istiyorum kalkamıyorum..Fatiha okuyunca sanki üzerimden bişey kalkıyor ve pat diye uyanıyorum..çok araştırdım bilimsel bişeyi varmı diye var ama bni tatmin etmiyor...
çoğu zaman sesler duyarım,bişeyler görürüm o uykuyla uyanıklık arasında...gözümü açıyorum ( ya da ben öyle zannediyorum) ama vucudum kalkmıyor,işte o arada ne duyarsam ne görürsem görüyorum,gördüklerim ve duyduklarım net şeyler değiller..ama korkuyorum
Annemler hocaya götürmüşlerdi beni lise yıllarında ve iyi olmuştum gerçekten artık korkmuyordum ve 10 senedir olmadı bana bu tür şeyler...şimdi 2 yıllık evliyim 28 yaşındayım ve dün gece çok korktum....
sahurdan sonra uyumak için kitap okuyordum uyuyakalmışım...ama bişeylerin ters gittiğini anlamıştım,vucudum değişik belirtiler gösteriyor bu tip durumlarda,ruhum sıkılıyor neyse rüyamda ayetel kürsüyü okumaya çalışıyordum ve son ayetini bilemedim,tekrar denedim okumayı bu sefer yarısına kadar okuyabildim ve tekrar denemeye çalıştığımda hiç okuyamadım derken gözümü açtım ama kalkamıyordum ve o an kulaklarımda iğrenç bir ses...tarif edemem size en kötü korku filmelirinde duyduğunuz efeklerden bile kötü...
sonuç hala ayaktayım ve hiç uyumadım...ne yapabilirim???? felak,nas,fatiha fln hiç biri ama hiç biri rahatlatmıyor beni.....
slm lise yıllarında banada çok kez olmuştu anlattıkların ama çok şükür artık yok.cesaraetli olacaksın genelde korkan ve çok düşünceli insanlara gelirlermiş o an sağ ayak baş parmağını oynatıp hz.Hamza yardm et dicekmişsin.Hz Hamza güçlülüğüyle bilinirmiş korkarlarmış ondan
evet sırtüstü uyuduğumda daha fazla oluyor ama dün yüzükoyun uyuyordum,içime öyle bir korku salınıyorki anlatamam...nadir oluyor artık ama olunca da dibine kadar hissediyorum korkuyu...çok ağladım dün...hiçbir dua etki etmedi....özellikle namaz kılmışsam daha fazla oluyor anlamıyorum
aaa hiç duymamıştım..umarım tekrarlamaz ama tekrarlarsa denerim mutlaka...biliyormusun o an ayaklarım uyuşuyor,yarım saat sonra çıkcam evden tekim çünküşimdi güçlüyüm ama gece insanda güç bırakmıyor
Öyle namaz kıldıysam daha fazla oluyo gibi şeyler kesinlikle düşünme şeytan sana vesvese veriyo arkadaşın dedigi gibi yaptığın altına bıçak veya makas koy birde hoca ya git sana korku ile ilgili muska yapsın bende de oluyodu çağırmak istiyorum ama bağıramiyordum ama çok şükür geçti çünkü muskami boynumdan eksik etmem
5-6 yıldır olmuyor bana bende ayetel kürsi yi okuyunca geçiyor hatta bir keresinde geçti nasılsa diye yarısına kadar okuyup bırakmıştım tekrar gelmişti duayı baştan sona oku. Ama kötü cidden hiç hareket edemiyorsun sesin çıkmıyor bağaramıyorsun. Tıbben bir açıklaması varmıdır bilmem ama şöyle bir düşüncem var belkide benim saçmalığımdır bilemiyorum. 5-6 yıl öncesine kadar yatağımda sürekli birşeyler yerdim,kırıkları dökülür hiçde umursamazdım bazen o kırıkların üzerinde uyukakaldığım bile olurdu bu karabasan olayı çok sık yaşanmaya başlayınca dikkat ettim . yatağımda kesinlikle birşey yememeye özen gösterdim ve 5-6 yıldır olmuyor. Bilmiyorum belkide denk geldi
banada oluyo ara sıra hiç kımıldayamıyosun bagıramıyosun ama bn okuyunca genelde gçiyo gidiyodu
yatakta katiyetle bişey yemediğim gibi odaya gıda ürünü hiç sokmam lise yıllarında tecrübe edindiğim içinayetel kürsüyü baştan sona okuyunca bişey kalkıyor üzerimden sanki doğru ama bi keresinde fatiha okumuştum ve korkunç bir gülme sesi bna şöyle demişti; beni böyle kaçıracağını mı zannettin???
şimdi gelde korkma...bazen acaba delimiym şizofrenmiyim diye düşündüğüm oluyor( ama 10 yıldır olmuyordu ya....
bende de geçiyordu ama geçmediği de çok oluyordu..bazı şeylerimi anlatamıyorum bile deli dersiniz diye....acaba kpss'ye fazlamı çalıştım,delirdimmi noldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?