Size de böyle oluyor mu

EraSer1

Üye
Kayıtlı Üye
21 Haziran 2022
103
105
18
45
Merhaba hanımlar benim iki çocuğum var eşim bazen yaşadığı problemlerden sonra çocuklara bağırıp haksız bir şekilde kalplerini kırıyor onların eğitimi sağlığı psikolojilerinin düzgün olması için çabalıyorum ama emeğim elime veriliyor gibi hissediyorum ve bu durumu kaldıramayıp yatağa düşüyorum 2-3 gün kendime gelemiyorum çocuklarım 9 ve 12 yaşında neden bu kadar güçsüzüm bu konuda kendime de kızıyorum

Yataga dusmemek icin cabala o cocuklarin sana ihtiyaci var esinle konus sadece

Reactions: Cac
Yatağa düşecek bir durum yok güçlü olmanız gerek. Benim eski eşim de dışarıda birilerine öfkelenip öfkelenip sinirini bizden çıkarırdı. Bunu yapmaya başladığında uyarın ve susmasını sağlayın.

Eşinizin sinirini evde çıkarması kötü de bence sizin de yardım almanız lazım, sizin yaşattığınız güçsüzlük travması daha kötü. Yataklara düşmek ne alaka adam çocuklara bağırdı diye

bu durumu kaldıramayıp yatağa düşüyorum
Sadece eşiniz çocuklara bağırdı diye yatağa düşmeniz farklı geldi.Fazla hassassınız demek ki
Eşiniz sadece bağırıyor mu yoksa devamı var mı?Şiddet vs.
Kan değerlerinize baktırdınız mı?Yatağa düşmenizin sebebi vücut direncinizin düşük olması olabilir.

Ani gelişiyor genelde ben yanlarında değilken çocuklarım çok iyiler kalpleri kırılıyor üzülüyorum

Eşinizin öğrenmesi gereken çok şey var ama sizde bu kadar abartı tepki vermeyin. Baba bağırır anne yatağa düşerse asıl o zaman çocukların psikolojisi daha kötü etkilenir

Şiddet yok sadece bağırıyor hiç hak etmedikleri halde

Siz yatağa düşüyorum deyince ben abartan tarafın siz olduğunu düşündüm açıkçası

Evet elim kolum kalkmıyor enerjim düşüyor basedemedigimi düşünüyorum ama düşündüğünüz gibi eğlenceli değil
Size eğlenceli olmayabilir ama bu minnoşluk bence komik. Evin içinde cam fanusta mi yasiyorsunuz? Hiç mi zorluk görüp birşeyler için cabalamadiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…