Yataga dusmemek icin cabala o cocuklarin sana ihtiyaci var esinle konus sadeceMerhaba hanımlar benim iki çocuğum var eşim bazen yaşadığı problemlerden sonra çocuklara bağırıp haksız bir şekilde kalplerini kırıyor onların eğitimi sağlığı psikolojilerinin düzgün olması için çabalıyorum ama emeğim elime veriliyor gibi hissediyorum ve bu durumu kaldıramayıp yatağa düşüyorum 2-3 gün kendime gelemiyorum çocuklarım 9 ve 12 yaşında neden bu kadar güçsüzüm bu konuda kendime de kızıyorum
Konuşuyorum hatta konuşmaktan yoruldum haklısın yapmamalıyım diyor ama ilk olayda yine yapıyor tükendim artıkYataga dusmemek icin cabala o cocuklarin sana ihtiyaci var esinle konus sadece
Ama sende tukenirsen yataga dusersen o cocuklar daha uzulecekKonuşuyorum hatta konuşmaktan yoruldum haklısın yapmamalıyım diyor ama ilk olayda yine yapıyor tükendim artık
Eşinizin sinirini evde çıkarması kötü de bence sizin de yardım almanız lazım, sizin yaşattığınız güçsüzlük travması daha kötü. Yataklara düşmek ne alaka adam çocuklara bağırdı diyeMerhaba hanımlar benim iki çocuğum var eşim bazen yaşadığı problemlerden sonra çocuklara bağırıp haksız bir şekilde kalplerini kırıyor onların eğitimi sağlığı psikolojilerinin düzgün olması için çabalıyorum ama emeğim elime veriliyor gibi hissediyorum ve bu durumu kaldıramayıp yatağa düşüyorum 2-3 gün kendime gelemiyorum çocuklarım 9 ve 12 yaşında neden bu kadar güçsüzüm bu konuda kendime de kızıyorum
Sadece eşiniz çocuklara bağırdı diye yatağa düşmeniz farklı geldi.Fazla hassassınız demek kibu durumu kaldıramayıp yatağa düşüyorum
Ani gelişiyor genelde ben yanlarında değilken çocuklarım çok iyiler kalpleri kırılıyor üzülüyorumYatağa düşecek bir durum yok güçlü olmanız gerek. Benim eski eşim de dışarıda birilerine öfkelenip öfkelenip sinirini bizden çıkarırdı. Bunu yapmaya başladığında uyarın ve susmasını sağlayın.
Şiddet yok sadece bağırıyor hiç hak etmedikleri haldeSadece eşiniz çocuklara bağırdı diye yatağa düşmeniz farklı geldi.Fazla hassassınız demek ki
Eşiniz sadece bağırıyor mu yoksa devamı var mı?Şiddet vs.
Kan değerlerinize baktırdınız mı?Yatağa düşmenizin sebebi vücut direncinizin düşük olması olabilir.
Evet elim kolum kalkmıyor enerjim düşüyor basedemedigimi düşünüyorum ama düşündüğünüz gibi eğlenceli değilYatağa düşmek mibence bayılın
hep böyle dramatik misiniz?Şiddet yok sadece bağırıyor hiç hak etmedikleri halde
Size eğlenceli olmayabilir ama bu minnoşluk bence komik. Evin içinde cam fanusta mi yasiyorsunuz? Hiç mi zorluk görüp birşeyler için cabalamadiniz?Evet elim kolum kalkmıyor enerjim düşüyor basedemedigimi düşünüyorum ama düşündüğünüz gibi eğlenceli değil
Belki de haklısınızYatağa düşecek kadar ne yaşıyorsun ablacım?
Benim babam da bize kızardı ama unutulur giderdi.
Emeklerin eline verilmesi falan ne kadar abartı düşünceler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?