Size de oldu mu böyle ?

HayatBen

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2016
2.698
1.137
133
temmuzda nişanım oacak. herşeyi hemen hemen tamamladım.. elbise fln. esya falanda bakmaya başladık ön fıyat bilgimiz olsun diye böyle garip bi his var içimde esya bakarken , nişan için eksikleri alırken onu mu alsam bunu mu alsam sevinci vardı hep.. ama içimde böyle sanki olmayacakmış gibi acaba nasıl olacak olacak mı hissi var? söyle olsun böyle olsun hayali kuramıyorum .. Daha önce nişan atmıştım biraz zorluydu o yuzden böyleyım acaba ? heves yok gibi istek var da .. yani seviyorum evlenmek istıyorum ama hayal kuramıyorum. .
kuzenmn dugunu var memlekete gitmem gerek ama ona bile böyle gitmek içimden gelmiyor off gitsem şimdi 3-4 gunlugune gel nişan telaşım fln iyice üşengeç bişiy oldum. . . bunun sebebi nedir? yaşım 33 ..

Evet oldu
hiç kendimi gelin olacak piremsesler gibi falan hissedemedim ben de
çünkü halletmem gereken 1500 şey vardı, işte de bir hafta olamayacak olmamın gerginliğini yaşadım hem de hiç yok yere, herkes de çok anlayışlıydı oysa ki.
yine de oluyor yani, eşyalar geç mi gelecek, perde ne seçeceğiz. gelinliğe çok mu çabuk karar verdim... bi ton şey vardı.
Çoğu insan bence çok havalarda uçuşamıyor eğer zengin değilseniz.
çünkü bir bütçe var ve ona uygun alınması gereken bir ton şey var.
genelde ağladım falan çoğu zaman, ay çok stresliydi.
geçen gün bir listemi buldum işte excell hazırlamışım takvim, onu gördüm bilgisayarı temizlerken de ruhum daraldı
oysa ki şükür şu an ve öncesinde de eşimden falan gayet memnunum yani.

Yooo her genç kız böyle değil. Misal bazı kızlarımız pembenin dibine vurup heyecanla tabak çanak bardak alır. Bazı kızlarımız da anne buna şuna gerek yok der, akışına bırakır.

Ben de öyleydim. Şunu alayım, bunu yapayım diye hiç heveslenmedim. Rahmetli annem sen erkek olmalıy mışın hiç hevesin yok derdi. İyi ki yokmuş. Yoksa youtube da gördüğüm pembemsi iğrenç evlere ve ev eşyalarına sahip olurdum.

Bunun nişan atmakla bi alakası yok. İçinden ne geliyorsa onu yap. Nişan telaşesi olmadı bende. Bazen herşeyi abartıyoruz hani gereği de yok

ay tek değilmişim. dusunun ben daha nişanlanacağım. ama şimdiden eşya nasıl alıcaz nasıl olucak acaba evlenecekbileyim dusunmeye basladım.. .ok sevındım mutlu olmanza Allah bozmasın.

ben şuna buna gerek yok kısmındayım hep. ohh tek değilmişm... böyle olunca bazı seyler ters gidecek korkusu doğuyor. .

evet oldu
hatta bana baya agır ıs gıbı geldı esya alıcaz gelınlık bakıcaz öf pöf dıye dıye gıttım halbukı ısteyerek evlendım ama mesela hıc gelınlık hayalım olmadı nasıl bırsey ıstıyorsun dedıklerınde ne bıleyım bı bakalım dedım bır ıkı denedım bu boyle sıkıcı mı olcak tum gece bunu gıymek zorunda mıyım bana kalsa jean tshırt gıderım kasmaya ne gerek var dedım mesela

o agırlasma sanırım bırcok kısıde oluyor

daha çok endişe stres gibi Allahım ne guzel korkuyordm bende demekki tek değilmişim. Allahım dedim herhlde heves yok içimde demekki olmayacak diye korkmaya başlamıştım. . .

ben de aynı şekilde, halamlar teyzemler zamanında almış kahvaltı takımı annem babannem ne almışsa onu kullandım, çok da güzeller zaten ne alacaksın ki ne kadar farklı olabilir yani? biraz da hevessizdim sanırım çok "bardak seçeyimci" bir insan olmadığımdan belki de.
valla şöyle bir söz var 1500. kez ben de söyleyeyim "her şey birden bire oluveriyor" diye.
eşim de çok şu anların keyfini çıkart dedi de hiç çıkartamadım, ama siz yapmayın bari

Kesinlikle oluyor , sanki olmayacak hissi vardi bende de. Kendimi oyle hayal edemiyodum sanki bi problem olacakmis gibi geliyodu. Mesela ben hiç cocugum olmayacak saniyodum kendimi anne olarak hayal edemiyodum ama suan 1 bucuk yasinda oglum. Oluyor yani. Dugun alisverisinde nevresim secerken bile annemle babama diyodum siz secin iste ya nasılsa guzel secersiniz diye ben kosede telefonla oynuyodum Herkeste oluyor bence.

daha çok endişe stres gibi Allahım ne guzel korkuyordm bende demekki tek değilmişim. Allahım dedim herhlde heves yok içimde demekki olmayacak diye korkmaya başlamıştım. . .

bir de ayakkabıyı falan da böyle dolgu topuklu spor ayakkabı gibi aldım, ilk baktığımdı bir de.
sürekli ayakta zor olacak ama böyle de hani bir de topuklu mu alsaydım falan da dedim de
yine iyi ki almamışım diyorum.
bence düğün -benim açımdan- olmazsa olmazdı, hafif varoş normal bir düğün yaptık bu arada , ama çok çok güzel olsun diye uğraşmaya gerçekten gerek yok. Gerçekten millet eğlenecek diye bunu stres haline getirmek de saçma.
sadece hep birlikte olunsun inanın yetiyor. Herkes sizin mutluluğunuza bakıyor, Allah herkese nasip etsin bence.

Ben çok hevesliydim eşimle evlenmek için gün sayıyordum evimin herseyiyle ben ve eşim ilgilendik özene bezene yaptık herseyimizi gelinlik nişanlık balayı vs Evim de tek pembe (fusyamsı pembe) yatak odamın fon perdesi. Evine her heves eden insanın evi pembe kusmuyor kussa da kimseyi ilgilendirmiyor. Youtube ve ya instagram kimseyi takip etmek zorunda değilsiniz.

Konu sahibi herkesin duygu durumu farklıdırdaha nişan olmamış henüz nişan bitsin kendi evini eşyanın seçerken mutlaka bir heves heyecan olacaktır ufakta olsa, şu an karışık durgun hissetmen normal geldi bana.

Merak etme youtube da tek abone olduğum yer var, o pembe evleri takip etmiyorum. Ama youtube da gezerken maalesef önüne çıkıyor ve merak etme anında değişiyorum.

Evet pembe ev sevebilirsin bu beni ilgilendirmez, ben de pembe ev sevmem bu da sizi ilgilendirmez.

ya annem de almış zamanında yorgan vs hediye de gelmiş bana zamannda kullanırım ben dert etmem.. diğer kızlar gibi takıntım yok.. nişan bitecek ohh bitti derken düğün telaşı başlayacak .. keyfini bende çıkaramayanlardanm .. sürekli bi telaş endişe korku acaba ?

evet nişan yok daha ama nişan olunca bile bi heves olması gerekmez mi bende o olmuyo. ama alışverişe giderken o eksik bu eksik diye almıştım.. bak mesela şimdide yanayana masa arıyorum hevesli değilim ama ya masa olmazsa derdine dustum

tek olmadııgma o kadar sevındım ki suan Allahım çok şükür bende sorun bende acaba istemıyorumda kendmi kandırıyorum modundayım.. ohh öyle değilmiş. seviyorum çünkü adamı olsun istiyorum ama bu ıvır zıvır telaşı çok saçma..

yani evleneceğin kişiye tabi ki hislerini bilemem açıkçası acaba onunla evlenerek doğru mu yapıyorum şüphesi hiç yoktu, yani ona şüphelencek zamanım bile olmadı vallahi ne kötü bir ruh halindeymişim anlayamıyorum, manyaklık resmen.
nişandan sonra zaten bu yoğunluk böyle pik yapacak. artık iş resmiyete de dökülmüş off off. zaten nişanla düğün arasını sakın sakın uzun tutma. ne zaman evleneceksiniz?

bir de hevesin eşyalar böyle eve yerleşince geliyor merak etme, böyle bir sevindirik oluyorsun. ay şu evde bir yaşamaya başlasam artık diyorsun.

bende dugun istemıyorum.. nikah olsun yeter .. milleti eğlendirmekten baska bşy değil gerisi çünkü..

temmuzda nişan nisan gibi de dugun anca toparlanırız. belkide esylar eve gelınce yenı ev yenı esyalar bi heves olur :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…