Ben de yemek takımımı çatal kaşıkları babama seçtirdim gerçekten öyle oluyorKesinlikle oluyor , sanki olmayacak hissi vardi bende de. Kendimi oyle hayal edemiyodum sanki bi problem olacakmis gibi geliyodu. Mesela ben hiç cocugum olmayacak saniyodum kendimi anne olarak hayal edemiyodum ama suan 1 bucuk yasinda oglum. Oluyor yani. Dugun alisverisinde nevresim secerken bile annemle babama diyodum siz secin iste ya nasılsa guzel secersiniz diye ben kosede telefonla oynuyodumHerkeste oluyor bence.
düşünn ben bi de nikah istiyorum .. oynamalı fln olmasın diye gerçekten heves yok gibi.. .Olmaz mıı...Düğün olsun bitsin diye bekledim resmen. Hem yoğun bir şekilde çalışıyordum hem de düğün telaşı beni baya yordu. Yorgunluktan ve koşuşturmacadan hiç hevesim kalmamıştı.
Böyle hissetmeniz bana normal geldi:)
ya zaten bu yemek takımları vs fln o kadar zor geliyo ki bana seçmek.. tamam yeni seyler guzel ama seçmek ve yerleştrmek.. yerleştıkten sonra guzel gelir ohh missBen de yemek takımımı çatal kaşıkları babama seçtirdim gerçekten öyle oluyor
Ayrıca salon koltuğumu da babam seçti ben çok koyu seçmişim öyle diyorlar hatırlamıyorum
o seçmek fln kararsızım ben bi de o mu bu mu fln çok ıvır zıvır var gerçekten .. yerleştıkten snra iidirde iş alıp yerleşmek o süreç beni kasıo..Herkes farklı.. Ben gayet hevesle aldım, yaptım her şeyimi.. Kimisinin de umru olmaz. Karakter meselesi..
yaa zaten şı isteme söz nişan ben bi arada istedim formalite hepsi.. bohça lr fln . . Allahtan ben nişan bohçası istemedim. . direk kestirip attım istemıyorum diye.. bir de başlayacaklar ne aldık bakalım herkesın içinde ben gelemem..Kendi düğünüm nişanım bir an önce bitsin diye dua ettim çünkü stresli o yüzden normal bence
Öf ya şimdi bir de düğün çıktı da aynı şarkılarda dün kınada oynadık falan diyordum
Ben hiç misafir bir şeyi almadım aldıklarımı hem kendim kullandım hem misafire verdim misafirden değersiz değilimya zaten bu yemek takımları vs fln o kadar zor geliyo ki bana seçmek.. tamam yeni seyler guzel ama seçmek ve yerleştrmek.. yerleştıkten sonra guzel gelir ohh missama iş yerleşene kdr.. ben bi de öyle ıvır zıvırı sevmıyorum .. az ve kullanabileceğim şeyler istiyorum . .
yaa zaten şı isteme söz nişan ben bi arada istedim formalite hepsi.. bohça lr fln . . Allahtan ben nişan bohçası istemedim. . direk kestirip attım istemıyorum diye.. bir de başlayacaklar ne aldık bakalım herkesın içinde ben gelemem..
tabi en mantıklısı ne gerek var.. benm de öyle olacak .. misaifr için aldıgımı kullanacagım yaniBen hiç misafir bir şeyi almadım aldıklarımı hem kendim kullandım hem misafire verdim misafirden değersiz değilim
Ben de sevmem ıvır zıvır kalabalığı hiç
Biblo falan da yoktur bende
ben direk isteme söz nişan 3ü 1 arada paket dedimBenim de aynı gündü nişan da ertesi gün
Iy ben o bohça hatasına düştüm ve çok pişmanım en iyisini yapmışsın
Çok iyi yapmışsınızben direk isteme söz nişan 3ü 1 arada paket dedimgermeyın beni dedim , toplu çıksn..
hala gelirken ne getırecekler dedi bende çiçek çikolata dedim eee bohça dedim istemedim eee olmaz topuna girdi ben kafamı çevirdim snra konu kapandı . .
bn gereklileri kendme aldırdım elbise ayakkabı iç çamaşırı eee ufakta olsan nişan masası yapacagım masann ıvır zıvırını arkadastan aldım dagıtılacak hedıyelıklerı de arkadastan aldım
yok zaten kabul etsem ben ne kadr açmayın istemıyorum desemde .. o an eee ne getırmısler bakalım modu olacak. . bana gelir. .Çok iyi yapmışsınız
Bir de sonra o bohçaya bakmaya geliyorlar aa size şunu almadılar mı aaa size bunu yapmadılar mı falan çıldırırsın
Böyle bişeylerle ilgilenen babaları cok sevıyorumBen de yemek takımımı çatal kaşıkları babama seçtirdim gerçekten öyle oluyor
Ayrıca salon koltuğumu da babam seçti ben çok koyu seçmişim öyle diyorlar hatırlamıyorum
Bende nikah yaptım. Milleti eğlendiricem diye milyarlar döküp arkamdan pastası şöyleydi salon böyleydi demelerindense balayında harcadım. En mantıklısı. Oynamayı da hiç sevmem zaten.düşünn ben bi de nikah istiyorum .. oynamalı fln olmasın diye gerçekten heves yok gibi.. .
bende aynı seyı dusunuyorum. . Eninde sonnda bişeye kulp bulacaklar ..Bende nikah yaptım. Milleti eğlendiricem diye milyarlar döküp arkamdan pastası şöyleydi salon böyleydi demelerindense balayında harcadım. En mantıklısı. Oynamayı da hiç sevmem zaten.
benim nisan soz isteme hepsi birarada aile icinde evde benmde öyle olacak. . Sonrasında da bilmiyorum muhtemelen olmaz bişiy istemıyorum çünkü ben nişanlımla ertesi gun sabah erken çıkıp gezeceğiz , plan yaptık :)Ben de 33 te evlendimbenim nisan soz isteme hepsi birarada aile icinde evde oldu. Sonrasinda da nisan yemegi yedik guzel bir mekanda. Oncesinde elbiseydi hazirlikti vs heyecan vardi ama yani oyle tozpembe degildi. Ben ki genelde heyecanli coskulu bir tipimdir,evlilik vs hazirlik surecimde hep sakindim. Cunku isteklerim hep net ve sadeydi. Oyle olunca da hicbirsey abartili olmuyor ve daha emin ilerliyorsun. Ha,endiselerim olmadi mi? Oldu tabiki olmaz mi? Gelinlik randevusuna gidecegim gun bir sebepten tartistik ve az daha gemileri yakacaktim. Randevuyu iptal ettim. Annem ikna etti gel biz kendi kendimize bakalim dedi ben sifir moralle ciktim, gelinligi secip dondum oluyor yani bunlar:)
Bir de sana tavsiyem gereksiz hicbisey alma. Ben evlenmeden cok once biseyler almaya baslamistim ki yine de aman aman fazla degildi
Bugun bir bardak fazladan koyacak yerim yok mutfakta. Keza yatakodasi tekstili. 5 cift battaniyem var koyacak yer bulamiyorum.
Bence bu heyecansizlik degil de ne istediginden emin olmak. Bir de yasimiz itibariyle olgun insanlariz. Sanirim kisilik olarak sen de sade ve zarif tercihleri olan birisinbenim nisan soz isteme hepsi birarada aile icinde evde benmde öyle olacak. . Sonrasında da bilmiyorum muhtemelen olmaz bişiy istemıyorum çünkü ben nişanlımla ertesi gun sabah erken çıkıp gezeceğiz , plan yaptık :)
heh işte bende ki doğru kelime tozpembe değil işte yani eksik bişiy olmasın diye çabalıyorum sorun çıkmasında fln diye ama öyle heves fln yok normalde bende senn gibiyim heyecanlı cıvıl cıvıl :) yok ben çok fazla bişiy istemıyorum gereksiz yani ana temel esyalar tamam fazlasına gerek yok.. Hatta benmkne de dedim sende ne varsa bana resim at ben almayacağım dedimherkese de tembıhlıyoruz aslında sormadan almayın diye ama kimse dinlemiyo bnmknn tarafından.. Daha gecen hafta eniştesi çelik tencere tkmı vermiş allahtan bende yoktu .. artık bende bunn üzrine söyledim tamam dedim sendekileri bana at ben almıycm dedim .. ya ben istediğimi almak istiyorum ama anlatamıyorum parasını ver en azndan yada eline geçti. .
evet sade ve zarif en güzeliBence bu heyecansizlik degil de ne istediginden emin olmak. Bir de yasimiz itibariyle olgun insanlariz. Sanirim kisilik olarak sen de sade ve zarif tercihleri olan birisinoyle olunca da hazirliklar sakin ve rutin geciyor. Biz aile olarak da bu surecte oyleydik. Sessiz sakin ve kendi icimizde huzurlu gecti butun surecler.
Ceyiz kismima gelince enteresan ama en yakin sayilacak akrabalarimin cogundan bir cop gormedim. esimim annesi de esime bir igne yapmamis. Zaten degisik bir kadin neyse. Herseyimi kendim yaptim ve boylesi en guzeli oldu.
Masallah agzinizin tadi bozulmasin hicevet sade ve zarif en güzelisakinlkle devam etsin hersey.. Aile olarak bende hala sıkıntı , bazen söylemek için yelteniyor ama ben dinlemiyorum açıkçası. .
çeyiz kısmı benm taraftan bilmiyorum henüz bi girişim olmadı belki nişandan sonra olur ..
herşeyini kendin yapman çok daha guzel emin oll en azndan bunu yaptım sunu yaptım dıyemezler sonrasında. .
benmkınn annesi maşallah kız gibi yapmış bişiyler , hatta kızkardeside kendne bişiy alırken abisine de alıyo gerçi istemediğimi söyledim ama bazen anlatamıyosun bende çareyi sende olanı ben almıyım diye söylemekle buldum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?