çalışıyor musunuz?temmuzda nişan nisan gibi de dugun anca toparlanırız. belkide esylar eve gelınce yenı ev yenı esyalar bi heves olur :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çalışıyor musunuz?temmuzda nişan nisan gibi de dugun anca toparlanırız. belkide esylar eve gelınce yenı ev yenı esyalar bi heves olur :)
evet çalışıyorum. biz br de farklı bi il dusunuyoruz .. yanı benmkı iş durumunu ayarlayabilirse il değiştiricez. İstdan uzaklaşacağız .. yani olmazsa kısmet artık farklı ilçe. .çalışıyor musunuz?
evet çalışıyorum. biz br de farklı bi il dusunuyoruz .. yanı benmkı iş durumunu ayarlayabilirse il değiştiricez. İstdan uzaklaşacağız .. yani olmazsa kısmet artık farklı ilçe. .
Okuduğunu mu anlamıyorsun, öyleyse boşuna yazmayayım. Pembe ev sevsem zaten Evim pembe olurdu ama değil sevmiyorum seveni de aaaaaa evi pembe böğgggg demiyorum birazcık saygı birazcık yani.Merak etme youtube da tek abone olduğum yer var, o pembe evleri takip etmiyorum. Ama youtube da gezerken maalesef önüne çıkıyor ve merak etme anında değişiyorum.
Evet pembe ev sevebilirsin bu beni ilgilendirmez, ben de pembe ev sevmem bu da sizi ilgilendirmez.
Ok ok sizin dediğiniz gibi olsun. Uğraşamıcam.Okuduğunu mu anlamıyorsun, öyleyse boşuna yazmayayım. Pembe ev sevsem zaten Evim pembe olurdu ama değil sevmiyorum seveni de aaaaaa evi pembe böğgggg demiyorum birazcık saygı birazcık yani.
Her evine heves edenin evi pembe olacak diye birşey yok bunu anlatmaya çalıştım da tabi herkes anlayamıyor bunu haklısın sende.
TeşekkürlerOk ok sizin dediğiniz gibi olsun. Uğraşamıcam.
oğlumun kız arkadaşı var 3 aylık, seneye nişan düşünüyoruz, buna rağmen kız her gelişinde düğünden, gelinlikten, istemeden tut herşeyi soruyor, merak ediyor okadar hevesliki anlatamam...hayalini kurarken bile havalara uçuyor kız:)temmuzda nişanım oacak. herşeyi hemen hemen tamamladım.. elbise fln. esya falanda bakmaya başladık ön fıyat bilgimiz olsun diye böyle garip bi his var içimde esya bakarken , nişan için eksikleri alırken onu mu alsam bunu mu alsam sevinci vardı hep.. ama içimde böyle sanki olmayacakmış gibi acaba nasıl olacak olacak mı hissi var? söyle olsun böyle olsun hayali kuramıyorum .. Daha önce nişan atmıştım biraz zorluydu o yuzden böyleyım acaba ? heves yok gibi istek var da .. yani seviyorum evlenmek istıyorum ama hayal kuramıyorum. .
kuzenmn dugunu var memlekete gitmem gerek ama ona bile böyle gitmek içimden gelmiyor off gitsem şimdi 3-4 gunlugune gel nişan telaşım fln iyice üşengeç bişiy oldum. . . bunun sebebi nedir? yaşım 33 ..
3 aylık daha helal olsun valla.. biz 2 yıldır birlikteyız.. ben seviyorum ama öyle havalara uçacak yada kv olacak insann yannda konusamıyorum konusmuyorum bile.. hee kadın çok tatlı karısmıyor hiçbir şeye siz nasıl istersenz öyle diyomş sürekli oğluna :) ama ben yine de öyle sık sık gitmedim ramazanda , bayramda o kadr... en son nişan alışverişinden dönerken 15dklıgna gittim havadan sudan sohbet.. nişana kdrda görmem herhlde.. nişanlım olacak adamı sevıyorum ama istek var heves yok belki yaş itibari ile öyleyim bilmiyorum ama normalmiş allahtan bu durumumoğlumun kız arkadaşı var 3 aylık, seneye nişan düşünüyoruz, buna rağmen kız her gelişinde düğünden, gelinlikten, istemeden tut herşeyi soruyor, merak ediyor okadar hevesliki anlatamam...hayalini kurarken bile havalara uçuyor kız:)
ben çağırmadığım halde, her hafta bize gelir sağolsun, sohbet ederiz, beni ve eşimi çok sevdi...ben ona şunu yada bunu3 aylık daha helal olsun valla.. biz 2 yıldır birlikteyız.. ben seviyorum ama öyle havalara uçacak yada kv olacak insann yannda konusamıyorum konusmuyorum bile.. hee kadın çok tatlı karısmıyor hiçbir şeye siz nasıl istersenz öyle diyomş sürekli oğluna :) ama ben yine de öyle sık sık gitmedim ramazanda , bayramda o kadr... en son nişan alışverişinden dönerken 15dklıgna gittim havadan sudan sohbet.. nişana kdrda görmem herhlde.. nişanlım olacak adamı sevıyorum ama istek var heves yok belki yaş itibari ile öyleyim bilmiyorum ama normalmiş allahtan bu durumum![]()
sevmişsiniz ne guzel :) yaşı ufak oldugundandır ilk se birde inş hep böyle dewam eder mutlu olur herkes..ben çağırmadığım halde, her hafta bize gelir sağolsun, sohbet ederiz, beni ve eşimi çok sevdi...ben ona şunu yada bunu
yaparız dediğimde(nişan yada düğün için)...bana gelip sımsıkı sarılıyor, nekadar iyi bir insansınız felan diyor, çok samimi sıcak bir kız, bazen sanki ben doğurmuşum gibi hissediyorum...(benim kızım yok)...
Bu şeye benziyor misal ben böcek görünce çok kötü olurum hele kocaman kapkara antetli filan çığlık atarım eşim de tam tersi eline alır bir karton alır dışarı atarevet nişan yok daha ama nişan olunca bile bi heves olması gerekmez mi bende o olmuyo. ama alışverişe giderken o eksik bu eksik diye almıştım.. bak mesela şimdide yanayana masa arıyorumhevesli değilim ama ya masa olmazsa derdine dustum
![]()
Bu konuya benzer bi konu daha acmistin .. lütfen artik biraz rahatla relax ol ya .. su akr yolunu bulur kasma bu kadar o negatif düsünceleride at kafanda böyle hic biseyden zevk almazsin ..temmuzda nişanım oacak. herşeyi hemen hemen tamamladım.. elbise fln. esya falanda bakmaya başladık ön fıyat bilgimiz olsun diye böyle garip bi his var içimde esya bakarken , nişan için eksikleri alırken onu mu alsam bunu mu alsam sevinci vardı hep.. ama içimde böyle sanki olmayacakmış gibi acaba nasıl olacak olacak mı hissi var? söyle olsun böyle olsun hayali kuramıyorum .. Daha önce nişan atmıştım biraz zorluydu o yuzden böyleyım acaba ? heves yok gibi istek var da .. yani seviyorum evlenmek istıyorum ama hayal kuramıyorum. .
kuzenmn dugunu var memlekete gitmem gerek ama ona bile böyle gitmek içimden gelmiyor off gitsem şimdi 3-4 gunlugune gel nişan telaşım fln iyice üşengeç bişiy oldum. . . bunun sebebi nedir? yaşım 33 ..
hepsi içime siniyo çok şükür .. nişanlanacgım adam da ne istersen alalım diyo ama ben çok sey yapmıyorum bütceyi biliyorum naslsa açılmıyorum. . bir çok şeyi arkadaslarımdan aldım o derece :) ben kndi kendime acaba neden böyleyım yoksa istemıyormuyum diye dusunmeye basladım sonra kendi kendme saçmalama istemesen ne diye alasın dusunesın böyle seyleri demeye başladımBu şeye benziyor misal ben böcek görünce çok kötü olurum hele kocaman kapkara antetli filan çığlık atarım eşim de tam tersi eline alır bir karton alır dışarı ataryani ben Nisan da çok heyecan yaparım sen yapmazsın bu biraz yapıyla alakalı bir durum hiç endişe etme bana normal geldin canım önemli olan aldığın ve yaptığın şeylere içinin ısınması sonradan pişman olmaman :) kolaylıklar diliyorum bunlar güzel şeyler
![]()
Olmaz mıı...Düğün olsun bitsin diye bekledim resmen. Hem yoğun bir şekilde çalışıyordum hem de düğün telaşı beni baya yordu. Yorgunluktan ve koşuşturmacadan hiç hevesim kalmamıştı.temmuzda nişanım oacak. herşeyi hemen hemen tamamladım.. elbise fln. esya falanda bakmaya başladık ön fıyat bilgimiz olsun diye böyle garip bi his var içimde esya bakarken , nişan için eksikleri alırken onu mu alsam bunu mu alsam sevinci vardı hep.. ama içimde böyle sanki olmayacakmış gibi acaba nasıl olacak olacak mı hissi var? söyle olsun böyle olsun hayali kuramıyorum .. Daha önce nişan atmıştım biraz zorluydu o yuzden böyleyım acaba ? heves yok gibi istek var da .. yani seviyorum evlenmek istıyorum ama hayal kuramıyorum. .