Size de oldu mu böyle ?

evet çalışıyorum. biz br de farklı bi il dusunuyoruz .. yanı benmkı iş durumunu ayarlayabilirse il değiştiricez. İstdan uzaklaşacağız .. yani olmazsa kısmet artık farklı ilçe. .

Hatırladım
bandırmayı düşünüyordunuz sanırım

Merak etme youtube da tek abone olduğum yer var, o pembe evleri takip etmiyorum. Ama youtube da gezerken maalesef önüne çıkıyor ve merak etme anında değişiyorum.

Evet pembe ev sevebilirsin bu beni ilgilendirmez, ben de pembe ev sevmem bu da sizi ilgilendirmez.
Okuduğunu mu anlamıyorsun, öyleyse boşuna yazmayayım. Pembe ev sevsem zaten Evim pembe olurdu ama değil sevmiyorum seveni de aaaaaa evi pembe böğgggg demiyorum birazcık saygı birazcık yani.

Her evine heves edenin evi pembe olacak diye birşey yok bunu anlatmaya çalıştım da tabi herkes anlayamıyor bunu haklısın sende.

Stres, üzüntü, mutluluk hepsi bir arada olunca kafa karışıklığı oluyor haliyle. Babam mesela nişan için salon tutmak istedi ben abiye giyip evde yapmak için direttim. İyi ki nişanı evde yapmışım nişan başlamadan yakınlarla zaten eğlendik. Düğünü de istemedim ben ama kp zorladı söz geçiremedik. Zaten evine alacağın bir iğne bile kafanı kurcalıyor düğün stresine girmek bana abes geldi. Annem ben daha küçükken başlamıştı çeyizime evin tek kızıyım diye binbir heves. Çeyizi toparlarken anneme istediğini koy modundaydım 😂 zaten olay öyle bir ilerliyor ki artık kendi isteklerinden çok ailelerin isteklerine yöneliyorsun. Bir an önce bitsin şu telaş artık diye iç geçiriyordum. 8.ayımı dolduruyorum bu ay bazen gelin damat görünce o günler geliyor aklıma. Bu nişan dönemi gerçekten zor geçiyor. Size sabırlar diliyorum :KK66:

Okuduğunu mu anlamıyorsun, öyleyse boşuna yazmayayım. Pembe ev sevsem zaten Evim pembe olurdu ama değil sevmiyorum seveni de aaaaaa evi pembe böğgggg demiyorum birazcık saygı birazcık yani.

Her evine heves edenin evi pembe olacak diye birşey yok bunu anlatmaya çalıştım da tabi herkes anlayamıyor bunu haklısın sende.
Ok ok sizin dediğiniz gibi olsun. Uğraşamıcam.

Eşimin ailesi evlenmeyelim diye atla karayı seçip binbir dümen döndürdükleri için böyle nazlı lüksleri yaşayamadım :KK70: Survivor parkuru tamamlar gibi can havliyle evlendik, olmadı yani öyle :KK53:

temmuzda nişanım oacak. herşeyi hemen hemen tamamladım.. elbise fln. esya falanda bakmaya başladık ön fıyat bilgimiz olsun diye böyle garip bi his var içimde esya bakarken , nişan için eksikleri alırken onu mu alsam bunu mu alsam sevinci vardı hep.. ama içimde böyle sanki olmayacakmış gibi acaba nasıl olacak olacak mı hissi var? söyle olsun böyle olsun hayali kuramıyorum .. Daha önce nişan atmıştım biraz zorluydu o yuzden böyleyım acaba ? heves yok gibi istek var da .. yani seviyorum evlenmek istıyorum ama hayal kuramıyorum. .
kuzenmn dugunu var memlekete gitmem gerek ama ona bile böyle gitmek içimden gelmiyor off gitsem şimdi 3-4 gunlugune gel nişan telaşım fln iyice üşengeç bişiy oldum. . . bunun sebebi nedir? yaşım 33 ..
oğlumun kız arkadaşı var 3 aylık, seneye nişan düşünüyoruz, buna rağmen kız her gelişinde düğünden, gelinlikten, istemeden tut herşeyi soruyor, merak ediyor okadar hevesliki anlatamam...hayalini kurarken bile havalara uçuyor kız:)

oğlumun kız arkadaşı var 3 aylık, seneye nişan düşünüyoruz, buna rağmen kız her gelişinde düğünden, gelinlikten, istemeden tut herşeyi soruyor, merak ediyor okadar hevesliki anlatamam...hayalini kurarken bile havalara uçuyor kız:)
3 aylık daha helal olsun valla.. biz 2 yıldır birlikteyız.. ben seviyorum ama öyle havalara uçacak yada kv olacak insann yannda konusamıyorum konusmuyorum bile.. hee kadın çok tatlı karısmıyor hiçbir şeye siz nasıl istersenz öyle diyomş sürekli oğluna :) ama ben yine de öyle sık sık gitmedim ramazanda , bayramda o kadr... en son nişan alışverişinden dönerken 15dklıgna gittim havadan sudan sohbet.. nişana kdrda görmem herhlde.. nişanlım olacak adamı sevıyorum ama istek var heves yok belki yaş itibari ile öyleyim bilmiyorum ama normalmiş allahtan bu durumum :D

3 aylık daha helal olsun valla.. biz 2 yıldır birlikteyız.. ben seviyorum ama öyle havalara uçacak yada kv olacak insann yannda konusamıyorum konusmuyorum bile.. hee kadın çok tatlı karısmıyor hiçbir şeye siz nasıl istersenz öyle diyomş sürekli oğluna :) ama ben yine de öyle sık sık gitmedim ramazanda , bayramda o kadr... en son nişan alışverişinden dönerken 15dklıgna gittim havadan sudan sohbet.. nişana kdrda görmem herhlde.. nişanlım olacak adamı sevıyorum ama istek var heves yok belki yaş itibari ile öyleyim bilmiyorum ama normalmiş allahtan bu durumum :KK70:
ben çağırmadığım halde, her hafta bize gelir sağolsun, sohbet ederiz, beni ve eşimi çok sevdi...ben ona şunu yada bunu
yaparız dediğimde(nişan yada düğün için)...bana gelip sımsıkı sarılıyor, nekadar iyi bir insansınız felan diyor, çok samimi sıcak bir kız, bazen sanki ben doğurmuşum gibi hissediyorum...(benim kızım yok)...

ben çağırmadığım halde, her hafta bize gelir sağolsun, sohbet ederiz, beni ve eşimi çok sevdi...ben ona şunu yada bunu
yaparız dediğimde(nişan yada düğün için)...bana gelip sımsıkı sarılıyor, nekadar iyi bir insansınız felan diyor, çok samimi sıcak bir kız, bazen sanki ben doğurmuşum gibi hissediyorum...(benim kızım yok)...
sevmişsiniz ne guzel :) yaşı ufak oldugundandır ilk se birde inş hep böyle dewam eder mutlu olur herkes..
ne yalan söyleyeyim ben evlenmeden bu kadar sık sık gelip gitmeleri pek sevmiyorum arada saygı kalmalı sanki..çok muhabbet tez ayrılık getirir kısmna inananlardanm sanırım :)

evet nişan yok daha ama nişan olunca bile bi heves olması gerekmez mi bende o olmuyo. ama alışverişe giderken o eksik bu eksik diye almıştım.. bak mesela şimdide yanayana masa arıyorum :KK70: hevesli değilim ama ya masa olmazsa derdine dustum :KK70:
Bu şeye benziyor misal ben böcek görünce çok kötü olurum hele kocaman kapkara antetli filan çığlık atarım eşim de tam tersi eline alır bir karton alır dışarı atar :D yani ben Nisan da çok heyecan yaparım sen yapmazsın bu biraz yapıyla alakalı bir durum hiç endişe etme bana normal geldin canım önemli olan aldığın ve yaptığın şeylere içinin ısınması sonradan pişman olmaman :) kolaylıklar diliyorum bunlar güzel şeyler 😊

temmuzda nişanım oacak. herşeyi hemen hemen tamamladım.. elbise fln. esya falanda bakmaya başladık ön fıyat bilgimiz olsun diye böyle garip bi his var içimde esya bakarken , nişan için eksikleri alırken onu mu alsam bunu mu alsam sevinci vardı hep.. ama içimde böyle sanki olmayacakmış gibi acaba nasıl olacak olacak mı hissi var? söyle olsun böyle olsun hayali kuramıyorum .. Daha önce nişan atmıştım biraz zorluydu o yuzden böyleyım acaba ? heves yok gibi istek var da .. yani seviyorum evlenmek istıyorum ama hayal kuramıyorum. .
kuzenmn dugunu var memlekete gitmem gerek ama ona bile böyle gitmek içimden gelmiyor off gitsem şimdi 3-4 gunlugune gel nişan telaşım fln iyice üşengeç bişiy oldum. . . bunun sebebi nedir? yaşım 33 ..
Bu konuya benzer bi konu daha acmistin .. lütfen artik biraz rahatla relax ol ya .. su akr yolunu bulur kasma bu kadar o negatif düsünceleride at kafanda böyle hic biseyden zevk almazsin ..

Bu şeye benziyor misal ben böcek görünce çok kötü olurum hele kocaman kapkara antetli filan çığlık atarım eşim de tam tersi eline alır bir karton alır dışarı atar :KK70: yani ben Nisan da çok heyecan yaparım sen yapmazsın bu biraz yapıyla alakalı bir durum hiç endişe etme bana normal geldin canım önemli olan aldığın ve yaptığın şeylere içinin ısınması sonradan pişman olmaman :) kolaylıklar diliyorum bunlar güzel şeyler 😊
hepsi içime siniyo çok şükür .. nişanlanacgım adam da ne istersen alalım diyo ama ben çok sey yapmıyorum bütceyi biliyorum naslsa açılmıyorum. . bir çok şeyi arkadaslarımdan aldım o derece :) ben kndi kendime acaba neden böyleyım yoksa istemıyormuyum diye dusunmeye basladım sonra kendi kendme saçmalama istemesen ne diye alasın dusunesın böyle seyleri demeye başladım :D

valla oldu
esim herseyi maddi olarak kendi yapti butceye uymak zordu
ben yeni calismaya baslamistim bicok seyimi secemedim ugrasacak vaktim yoktu isyerinden cok cok zor izin aliyordum
gelinligime 1 gunde karar verdim aldim
kinayla ugrasmak dugun yeri secmek elbiselernceyizler off cok yorucu o gunlere donmeyi hic istemem
ama suan gayet mutlu bir evliligim iki cocugum var sadece stres yapmayin o olmadi bu olmadi diye uzulmeyin hicbiseyle sonsuza kadar yasamiyoruz neticede :-) Allah mesut etsin simdden

Herkes farklı.. Ben gayet hevesle aldım, yaptım her şeyimi.. Kimisinin de umru olmaz. Karakter meselesi..

Biz eşimle uzun yıllar uzak mesafeli bir ilişki yaşadık.
Yıllarca ne hayaller kurdum ne planlar yaptım inanamazsın.
En ince ayrıntıları bile düşündüm.
Sonuç: nişan ile resmî nikah arasında 11 gün, nikah ile düğün arasında 4 ay vardı.
Her şey o kadar çabuk ve mesafeden dolayı kısıtlı imkanlar içinde oldu ki, ne oldu ne bitti anlamadım.
Gelinlik ve kınalık diktirmeye giderken bile belli bi model yoktu aklımda. Düğünden 4 ay önce nikâhım olmuştu, ona rağmen düğün olmayacakmış, bi aksilik çıkacakmış gibi geliyordu.
Bunlar çok normal şeyler, akışına bırakın ve detaylara takılmayın. Bi şeyler mutlaka plana uymaz. Mutluluklar dilerim.

Olmaz mıı...Düğün olsun bitsin diye bekledim resmen. Hem yoğun bir şekilde çalışıyordum hem de düğün telaşı beni baya yordu. Yorgunluktan ve koşuşturmacadan hiç hevesim kalmamıştı.
Böyle hissetmeniz bana normal geldi:)

Kendi düğünüm nişanım bir an önce bitsin diye dua ettim çünkü stresli o yüzden normal bence
Öf ya şimdi bir de düğün çıktı da aynı şarkılarda dün kınada oynadık falan diyordum 😬

Back
X