ya aslında daha çok evlilik endişesi.. evet ezdirecekmiş gibi geliyo. . ne biliyim en basit örnek alışverişe gidecektik ikimiz annesi de gelmek istemiş bana ben sorunca söluyo baskasıda gelecekmi aaa evet annemde gelmek istiyor dedi bende dayanamadım keşke bastan söleseydın bende anneme sölesydim bi tarafn gelip diğer tarafn gelmemesi garip olmazmı en azndan sorardım dedim. aaa düşünemedim oluyo haklısın sana söyleyecektim oluyo. .ben ne yazık ki tam anlayamadım. sizi korkutan ailesine karşı sizi ezdireceği mi? söylemesi gerekeni unutoyrdan kastınız nedir?
sen değilde, adam düşünmeli bence, evlilikte neler olacağını:)ya aslında daha çok evlilik endişesi.. evet ezdirecekmiş gibi geliyo. . ne biliyim en basit örnek alışverişe gidecektik ikimiz annesi de gelmek istemiş bana ben sorunca söluyo baskasıda gelecekmi aaa evet annemde gelmek istiyor dedi bende dayanamadım keşke bastan söleseydın bende anneme sölesydim bi tarafn gelip diğer tarafn gelmemesi garip olmazmı en azndan sorardım dedim. aaa düşünemedim oluyo haklısın sana söyleyecektim oluyo. .
neden ki ?sen değilde, adam düşünmeli bence, evlilikte neler olacağını:)
küçük sorunları çok büyütüyorsun bence...neden ki ?
Unutmuş. Erkekler bu konuları düşünmez. Büyütüyorsunuz. Ben sorun göremedim.ya aslında daha çok evlilik endişesi.. evet ezdirecekmiş gibi geliyo. . ne biliyim en basit örnek alışverişe gidecektik ikimiz annesi de gelmek istemiş bana ben sorunca söluyo baskasıda gelecekmi aaa evet annemde gelmek istiyor dedi bende dayanamadım keşke bastan söleseydın bende anneme sölesydim bi tarafn gelip diğer tarafn gelmemesi garip olmazmı en azndan sorardım dedim. aaa düşünemedim oluyo haklısın sana söyleyecektim oluyo. .
kız kardesi ile ufak bi pürüz yasamıstım terslemişti beni çekil şurdan demişti üstelik durduk yere bende dayanamamıştım bunu ona söylemiştim. kardesi ile basta konusmadı ama bana gelince yanlış anlamış olabilir misin daha cok yenıyız tanımıyorsunuz o kötu maksatla dememiştir vs vs
Merhaba,
2 yıldır birlikte oldugum sevgilim var.. Aileler tanıştı temmuzda nişanım var. gayette iyi anlaşıyoruz.. Üzerime çok düşüyor .. Ne dersem dikkate alıyor arada pürüzler oluyo tabi.. bazen söylemesi gerekeni unutuyor böyle sanki emrivaki olacakmış gibi hissediyorum sonra ben söyleyince söyleyecektim oluyor.. Dün dayanamadım söyledim ailene gelince hemen o an söluyosun ama bana gelince benmle ilgili konuları en son benm hbrim oluyo dedim. daha dikkatli olurum ama öyle bişiy yok yani dedi sölüyrum.. o 39 yasında ben 32 çocuk değiliz ama bazen sanki gelecekle ilgili düşünmüyo değilim yani düşünce değilde daha çok endişe. Şuan çok ii ama acaba evlendikten sonra böle olacakmı? Ben yine aynı olucam değişmem diyo ama şuan ne söylesem boş diyo yaşamadan bilemeyiz. Siz de endişe duyuyor musunuz?
kız kardesi ile ufak bi pürüz yasamıstım terslemişti beni çekil şurdan demişti üstelik durduk yere bende dayanamamıştım bunu ona söylemiştim. kardesi ile basta konusmadı ama bana gelince yanlış anlamış olabilir misin daha cok yenıyız tanımıyorsunuz o kötu maksatla dememiştir vs vs bi ton laf etti bende dayanamadım sinirlenmiştim ya bana söylendi ben kardesıne söylemedm bnları bana değil ona söylemen lazm demiştim kavga etmiştik ondan snra kardesı ile konusmustu. kız şimdi daha dikkatli davranıyor. hatta daha yakın olmaya çalışıyo bu durumu sevdim :) inş evlenene kdr bi oyun değildir bu .. çözdük bi şekilde ama aklımda benmkinn tavrı yuzunden soru işareti kalmadı değil.. bazen söluyo ben bşy oldugunda kardesıme agzının payını veririm ki takılma sen bnlara dedi. bi arkadasımda nasl gelrse ona göre sekil alırsın dedi öyle oluyo dedi.
bu endişeler herkes de var mı ? evlenmeden önce yada korku sanırım bilemedm :/
Ama adam 39 yaşında. Daha genç olsaydı düşünemedi veya bilemedi diyebilirdik. Ben gerçekten unuttuğunu sanmıyorum.Unutmuş. Erkekler bu konuları düşünmez. Büyütüyorsunuz. Ben sorun göremedim.
Kadınlar alışverişe gidecek adam 39 yasında bunları aklına bile getirmez. Eşimden biliyorum, annesinin hasta olduğunu bile söylemez unutur. Unutmadı diyelim bi sn. için. Eee annesini çantada getirmeyeceğine göre nasılsa söyleyecek. Hangi gecelik daha iyi olur k.v ciğim dersin olur biterAma adam 39 yaşında. Daha genç olsaydı düşünemedi veya bilemedi diyebilirdik. Ben gerçekten unuttuğunu sanmıyorum.
Ama bu konu dışında sorun yoksa büyütmeye de gerek yok aslında.
ben bu noktaya glmek istemiyorum. tartısıız evet ama bu noktaya gelmeyelim.. çünkü ben huyumu biliyorum gidersem dönmem..Bence zamanla kalıba girecek gibi. Çünkü benim eşim de ilk zaman öyleydi. Çok sorunlar yaşadım ilk başlarda ailesini kırmamak için bir şey olmaz takılma, bu seferlik idare et gibi şeyler söylerdi. Şimdi ( boşanma aşamasına geldim o ayrı bi tarafı tabi, ben valizimi alıp kapıdan çıktım ama benim yanımda olacağına dair söz verince döndüm) benim yanımda, hep korur , ezdirme. Ufak fedakarlıklar yapmamı istiyor hala ama abartı değil ben de gönlünü kırmıyorum.
sanırım haklısın. bna çok duskun deger veriyo seviyo kaybetmek istemiyo hissediyorum.Çok büyük problemler yaşamamışsınız. Bu tarz sorunlar olabilir. Mutlu iseniz, ciddi tartışma ve sorunlarınız yoksa, size hakaret, küfür etmiyorsa, ya da bunların sinyallerini almıyorsanız sonrasında da çok fazla değişeceğini sanmıyorum.
Ama insanlar muhakkak değişecektir. Siz değişmeyecek misiniz ?
Bir de eğer erkek arkadaşınızın ailesinden birisi size bir şey derse ve hoşunuza gitmezse siz de orada uygun bir dille cevabınızı verin ve kendinizi savunun. Her seferinde onu arada bırakmayın. Bu yanlış bir davranış.
Aynen babamın evine girseydim ben de dönmezdim. Benim gidebileceğime inanmamıştı sanırım evden adımımı atınca tam tur geri döndü. İyi de oldu.ben bu noktaya glmek istemiyorum. tartısıız evet ama bu noktaya gelmeyelim.. çünkü ben huyumu biliyorum gidersem dönmem..
bence çok büyük sorun yok. erkekler gerçekten de böyle detayları düşünemiyor. siz yönlendirici olabilirsiniz. baştan sıkı tutmanızda fayda var. örneğin kızmadan sinirlenmeden, elbette gelsin ama bana önceden haber ver ki ben de annemi davet edebileyim. bu süreçler çok hassas, iki tarafa da eşit mesafede olalım ki kimse gücenmesin diyebilirsiniz.ya aslında daha çok evlilik endişesi.. evet ezdirecekmiş gibi geliyo. . ne biliyim en basit örnek alışverişe gidecektik ikimiz annesi de gelmek istemiş bana ben sorunca söluyo baskasıda gelecekmi aaa evet annemde gelmek istiyor dedi bende dayanamadım keşke bastan söleseydın bende anneme sölesydim bi tarafn gelip diğer tarafn gelmemesi garip olmazmı en azndan sorardım dedim. aaa düşünemedim oluyo haklısın sana söyleyecektim oluyo. .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?