- 16 Nisan 2008
- 5.451
- 14.772
- 773
- Konu Sahibi yildizsev86
Allah Allah herkes Bandırma'ya taşınmayı mı düşünüyor?
Ya dün böyle bir şey okudum ya da dejavu yaşıyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kim taşınıyor . Belki yardımcı olurAllah Allah herkes Bandırma'ya mı taşınmayı düşünüyor?
Dün bir konuda okumuştum buralardadır arkadaş, çıkar gelir o daKim taşınıyor . Belki yardımcı olur
Zaten sorun uzaklaşmaları değil ki tabi ki uzaklaşmasınlar benm demek istediğim bnu planlı gibi yapmaları 2 kardeş bi ortamda söylenmiş bişy ya bizde gelelim hep birlikte olmak demek ayrı her söylememizde hemen fikir değiştirmek ayrı ben istda yaşamaya karşıyım birlikte olmaya değil eşimde bunu biliyomş gibi hareket edince ne oluyo oldm
Bazisi moral bozacak konuyu resmen ariyor. Bir arkadasimin gorumcesi arkadasimin yasadigi sehre tasinacakmis. Kiz resmen ben burada durmam artik havalarina girdi. Gorumcesi geliyor diye cekip gidecekmis.Gerçekleşmemiş henüz söylesin dursun maksat belki morelinizi bozmak sizde onun morelini bozacak konu bulun
Demek ki zararlı huzur bozucu görümceBazisi moral bozacak konuyu resmen ariyor. Bir arkadasimin gorumcesi arkadasimin yasadigi sehre tasinacakmis. Kiz resmen ben burada durmam artik havalarina girdi. Gorumcesi geliyor diye cekip gidecekmis.
Zamanında elbette sorunlar yasamıslar yoksa araları iyi olurdu ama ne bileyim biri benimle aynı şehirde yaşayacak diye bütün düzenimi altüst edip gitmezdim. Herkes farklı isteDemek ki zararlı huzur bozucu görümce
Abisine düşkünlük başka planlar yapıp abisinin eşine bu planını dayatmak başka bütün mesele bundan oluşuyorEe ne guzel iste hep birlikte olursunuz sonucta aynı evde kalmayacaksınız,yabancılık cekmezsiniz ya da abisine düskündür
Kardeşiyle aynı şehirde yaşamak istiyordur niye bu kadar sıkıntı yaptın kiKızlar selam
2,5aylık evliyim eşimle severek evlendik o 41 ben 34 yaşlardayız.
İstdn gitmeyi planlıyoruz ev alıp ama sorun şu ki ne zaman bi yere gitmeyi planlasak kızkardesi de oraya yerleşeceğini söyluyor. İlki şöyle bi sohbet esnasında ailecek otururken bizde bandırmaya gidicez dedim ev alıp fln dedim hop bi baktım o da bandırmay yerleşmeye karar vermiş ses etmedim htta o an eşi alla alla benm niye hbrim yok diyince denemek için bşka bi gün eşim bandırmadan iş bulamayabilirmiş sanayi gelişmemiş sanırım dedim çanakkale gündemimizde ama bakalımbi baktım o da Çanakkale yi düşünüyor ne oluyo oldm ama kendi kocasınn bnlardan hbri yok bende bi daha ses etmedim benm eşim sürekli bandırmadan ev bakıyor (memleketi) bende kızkardesınn durumunu söyledim ne bileyim ben dedi ev bakarken de 2 ev bakıyor belli dedim bilmiyorsun planlanmanız bu yönde sanırım saçmalama ben kimseyle plan yapmıyorum bak dedi bakıyorum ona da bize de bandırma ya gitmeyiz Balıkesir e Çanakkale ye gideriz biz dedi hayırlısı kısmet dedi. Ama benim kafama takıldı sanki kardesi ile plan yapıyormş gibi üsteleyemdim
sizce benm kuruntum mu ? Görumcem biraz düzdür ama pek samimi değilim mesafe hep var .
Anlamadığım şey, nevarki bunda? Aynı şehirde yaşasanız ne olacak ayrı evde olduktan sonra? Belliki görümceniz, eşinizi seviyor, bundan daha güzel ne olabilir kiKızlar selam
2,5aylık evliyim eşimle severek evlendik o 41 ben 34 yaşlardayız.
İstdn gitmeyi planlıyoruz ev alıp ama sorun şu ki ne zaman bi yere gitmeyi planlasak kızkardesi de oraya yerleşeceğini söyluyor. İlki şöyle bi sohbet esnasında ailecek otururken bizde bandırmaya gidicez dedim ev alıp fln dedim hop bi baktım o da bandırmay yerleşmeye karar vermiş ses etmedim htta o an eşi alla alla benm niye hbrim yok diyince denemek için bşka bi gün eşim bandırmadan iş bulamayabilirmiş sanayi gelişmemiş sanırım dedim çanakkale gündemimizde ama bakalımbi baktım o da Çanakkale yi düşünüyor ne oluyo oldm ama kendi kocasınn bnlardan hbri yok bende bi daha ses etmedim benm eşim sürekli bandırmadan ev bakıyor (memleketi) bende kızkardesınn durumunu söyledim ne bileyim ben dedi ev bakarken de 2 ev bakıyor belli dedim bilmiyorsun planlanmanız bu yönde sanırım saçmalama ben kimseyle plan yapmıyorum bak dedi bakıyorum ona da bize de bandırma ya gitmeyiz Balıkesir e Çanakkale ye gideriz biz dedi hayırlısı kısmet dedi. Ama benim kafama takıldı sanki kardesi ile plan yapıyormş gibi üsteleyemdim
sizce benm kuruntum mu ? Görumcem biraz düzdür ama pek samimi değilim mesafe hep var .
Görümceye çanakkale deyip antalyaya taşının sürpriz olsun
Belki siz deyince öyle aklına düşüyordur. Kocasının bile haberi yokmuş sizin kocanızın da haberi olmama ihtimali yüksek.
Bazı insanlar (mesela eeltim) biri bi yere taşınacağı zaman gaza geliyor hemen aynısını yapası geliyor. Ama sonra icraat olmuyor. İşleri yok mu sizin durumunuza göre ha bire peşinize bi oraya bi buraya nasıl taşınma kararı alıyorlar?