Size de oluyor mu?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

bitter64

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2015
1.916
548
123
İçim daralıyor yine mutsuz ve yalnız hissediyorum. Korkularım yine geldi iki gündür. Sanı rı m haftasonu sevgilimle 2 günü full geçirince tetikledi cünkü ona ne kadar bağlandığımı anladım sevgimin arttığını gördüm. 4 aydır benimle. Düşünüyorum o yokken de zaten anksiyete depresyon ile ugrasıyorum terapiye gidiyorum ilaç da kullanıyorum. Onu sevmek beni sevmesi bana iyi geldi gercekten ya ayrılırsak cidden bukez cok daha kötü yıkılacagım gibime geliyor. Durduk yere neden ayrılalım ama dimi mantıklı düşünmeye de calısıyorum cok özlüyorum onu onun olmadıgını düşünmek haykırarak ağlama isteği uyandırıyor seviyorum onu o da beni biliyorum hiç bitmesin istiyorum. Baska seyler de yapmalıyım cevre edilmeliym biliyorum mesela ehliyet almalıyım ingilizce kursuna gitmeliyim ama olmuyor kendimi bir türlü itekleyemiyorm üşengecim ve hep uykum var sanki.. İşyerinde de artık odam ayrı tek basıma duvarlar üzerime geliyor diğer insanları sevmesem de bir hareket olması iyiymiş meğer. Birim olarak onlar 4 ü bir odada benim departman ayrı sıkılıyorum cünkü suan iş de yok bunaldım. Ne yapmalıyım bilmiyorum dini olarak da sorgulamak durumlarım oldugundan ibadet le rahatlama gibi birşeyim de olamıyor malesef. Bosuna yasıyoruz derdim bir ara hep evet sevilmek birşeyleri anlamlı kıldı ama sanki gercek olan bu oyalanıyorz sadece.. Dostum dediğim kişiye de güvenmiyorum uzun zamandır sanki mutluluğumu istemiyor ki sevgilim de öyle diyor sevmiyor onu anlattıklarına göre. Ailem e dayanmam onlar da oldum olası anne baba kedi köpek gibi. Maddiyat kötü cidden yinw çöktüm.. :(

Üstüne toprak neyim atsınlar kız bu ne karamsarlık :) fazla sürdürme bu karamsarlığı
Arada bana da geliyorlar gerçi de....def etmeye bakıyorum hemen

Kötü kötü kötü biraz da iyi şeyleri yaz belki o zaman sukredecek şeylerin olduğunun farkına varır sin .Elindekilerin kıymetini bil.

Mesela ben bir kaçını söyliyim sağlıklısin,çalıştığın bir işin var ,sevdiğin bir insan var aksamlari gideceğin bir evin var .Annen baban yaşıyorlar. Vs vs..

Bunlar birçok kişinin sahip olmadığı şeyler.

Biraz pozitif ol ve kimseye de bağımlı olma.tabiki sevmek güzel şey ama dünyanın merkezine kimseyi koyma.

Ve usengecliginden kurtul git ehliyet al mesela.

Tedavinize devam edin, ilaçlarınızı düzenli kullanın. 4 ay için fazla bağlanmışsınız. Ayrılabilirsiniz de. Atrilmayip 5 yıl flört edip mutlu bir yuva kurup boy boy çocuk sahibi de olabilirsiniz. Ama bu ihtimallere takılmamalısınız. Anı yaşayın. Hayat size ne getirecekse onları göğüslemeye de hazır olun. Bu kadar karamsar ve takıntılı olmanız karşınızdakini de sıkacaktır.

Üstüne toprak neyim atsınlar kız bu ne karamsarlık :) fazla sürdürme bu karamsarlığı
Arada bana da geliyorlar gerçi de....def etmeye bakıyorum hemen

Kötü kötü kötü biraz da iyi şeyleri yaz belki o zaman sukredecek şeylerin olduğunun farkına varır sin .Elindekilerin kıymetini bil.

Mesela ben bir kaçını söyliyim sağlıklısin,çalıştığın bir işin var ,sevdiğin bir insan var aksamlari gideceğin bir evin var .Annen baban yaşıyorlar. Vs vs..

Bunlar birçok kişinin sahip olmadığı şeyler.

Biraz pozitif ol ve kimseye de bağımlı olma.tabiki sevmek güzel şey ama dünyanın merkezine kimseyi koyma.

Ve usengecliginden kurtul git ehliyet al mesela.

Tedavinize devam edin, ilaçlarınızı düzenli kullanın. 4 ay için fazla bağlanmışsınız. Ayrılabilirsiniz de. Atrilmayip 5 yıl flört edip mutlu bir yuva kurup boy boy çocuk sahibi de olabilirsiniz. Ama bu ihtimallere takılmamalısınız. Anı yaşayın. Hayat size ne getirecekse onları göğüslemeye de hazır olun. Bu kadar karamsar ve takıntılı olmanız karşınızdakini de sıkacaktır.

Sorunum bu zaten pozitif düşünemiyorum böyle zamanlarda.. O olmadan önce de mutsuzum ben aslında o sadece mutlu etti beni tekrardan. Bu yüzden tekrardan o boşluğa düşmemek için ona tutunma çabam ve tabi artık seviyorum da.
Başımdan def etme yöntemleri lazım bana..

hayata iyi yonlerinden bakmalisin biraz,
isin avr, ayri odan falan olduguna gore fenda sayilmayacak bir isin avr demekki.
sagligin psikilojin disinda iyi gorunuyor.
ahaytindaki tek nokta sevgilin degil yani, baska seylerinde var gibi, bunlara odaklan.
arkadas edin, hobiler edinmeye calis.
ve ne diyim ins ayrilmazsiniz...

Sorunum bu zaten pozitif düşünemiyorum böyle zamanlarda.. O olmadan önce de mutsuzum ben aslında o sadece mutlu etti beni tekrardan. Bu yüzden tekrardan o boşluğa düşmemek için ona tutunma çabam ve tabi artık seviyorum da.
En etkili yontem doktor

Okurken sistim gerçekten :işsiz: yanlis anlama arada 2 cumle pozitiflik serpistirseydin yahu... Erkek arkadasina cok fazla baglanma hele ki psikolojik bir rahatsızlık soz konusu ise, depresiflik dediğin gibi... Herkes ister senin gibi tek basina calismak sen de bulmussun sikayet etme bence.. en iyisi iyi bir doktora danis, gerekirse arada bir o doktora görün ama su giderse hayatimdan ne olurum gibi dusunme, işin var evin var ailen hayatta sevgilin var... Ama olumsuz herkesten uzak dur bu süreçte... Sevgilin de destekliyor ama onu da bunaltma erkekler bunalim kadindan uzaklasir

Okurken sistim gerçekten :işsiz: yanlis anlama arada 2 cumle pozitiflik serpistirseydin yahu... Erkek arkadasina cok fazla baglanma hele ki psikolojik bir rahatsızlık soz konusu ise, depresiflik dediğin gibi... Herkes ister senin gibi tek basina calismak sen de bulmussun sikayet etme bence.. en iyisi iyi bir doktora danis, gerekirse arada bir o doktora görün ama su giderse hayatimdan ne olurum gibi dusunme, işin var evin var ailen hayatta sevgilin var... Ama olumsuz herkesten uzak dur bu süreçte... Sevgilin de destekliyor ama onu da bunaltma erkekler bunalim kadindan uzaklasir

Uzaklasıyor ise sevmiyordur kendim için bile bunalımdan kurtulamazken onun için mi kurtulmuş gibi yapayım

İçim daralıyor yine mutsuz ve yalnız hissediyorum. Korkularım yine geldi iki gündür. Sanı rı m haftasonu sevgilimle 2 günü full geçirince tetikledi cünkü ona ne kadar bağlandığımı anladım sevgimin arttığını gördüm. 4 aydır benimle. Düşünüyorum o yokken de zaten anksiyete depresyon ile ugrasıyorum terapiye gidiyorum ilaç da kullanıyorum. Onu sevmek beni sevmesi bana iyi geldi gercekten ya ayrılırsak cidden bukez cok daha kötü yıkılacagım gibime geliyor. Durduk yere neden ayrılalım ama dimi mantıklı düşünmeye de calısıyorum cok özlüyorum onu onun olmadıgını düşünmek haykırarak ağlama isteği uyandırıyor seviyorum onu o da beni biliyorum hiç bitmesin istiyorum. Baska seyler de yapmalıyım cevre edilmeliym biliyorum mesela ehliyet almalıyım ingilizce kursuna gitmeliyim ama olmuyor kendimi bir türlü itekleyemiyorm üşengecim ve hep uykum var sanki.. İşyerinde de artık odam ayrı tek basıma duvarlar üzerime geliyor diğer insanları sevmesem de bir hareket olması iyiymiş meğer. Birim olarak onlar 4 ü bir odada benim departman ayrı sıkılıyorum cünkü suan iş de yok bunaldım. Ne yapmalıyım bilmiyorum dini olarak da sorgulamak durumlarım oldugundan ibadet le rahatlama gibi birşeyim de olamıyor malesef. Bosuna yasıyoruz derdim bir ara hep evet sevilmek birşeyleri anlamlı kıldı ama sanki gercek olan bu oyalanıyorz sadece.. Dostum dediğim kişiye de güvenmiyorum uzun zamandır sanki mutluluğumu istemiyor ki sevgilim de öyle diyor sevmiyor onu anlattıklarına göre. Ailem e dayanmam onlar da oldum olası anne baba kedi köpek gibi. Maddiyat kötü cidden yinw çöktüm.. :KK43:
yaşadıklarının çok benzerlerini yaşıyorum. duygularımız aynı. hemen ümitsizliğe kapılıyorum. nişanlımla sanki evlenemeyeceğiz nazar değecek bi aksilik olcak diye korkuyorum. böyle anlarda hep ağlıyorum içim kararıyo. ben de psikolojik destek almayı düşünüyorum. bi faydasını gördün mü?

yaşadıklarının çok benzerlerini yaşıyorum. duygularımız aynı. hemen ümitsizliğe kapılıyorum. nişanlımla sanki evlenemeyeceğiz nazar değecek bi aksilik olcak diye korkuyorum. böyle anlarda hep ağlıyorum içim kararıyo. ben de psikolojik destek almayı düşünüyorum. bi faydasını gördün mü?

Aldım ama bazen işe yaramıo gibi oluo devam ediyorum işte bakalım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X