Bende Bu aralar oldu Bu dediğin şey.. insanları kırdım mı ? kötü Bişey dedim mi ? Birini incittim mi ? Delirdiğimi düşünüyorum Bazen. Geçen gün sevgilimin kuzeniyle kuzeninin kız arkadaşı Bizdelerdi. Pek sevmem kuzenini, kızla da yeni çıkmaya Başladı.. haftada 1 sevgili değiştirir, Başım döndü artık her gördüğümde yanında Başka Bi kız. neyse Betül diye Bi kızla çıktı 2 ay kadar, kızı çok sevdim. ondan ayrıldı şimdi Bahar diye Bi kızla çıkıyor, kıza yanlışlıkla 3 defa Betül diye hitap ettim. özür diledim cnm kusura Bakma dedim ama 3 gün kötü hissettim kendimi. yani olaBilir yani ne var Bunda değil mi ? Ama Ben kızı üzdüm, kızı kırdım diye kendime öyle Bi kızdım ki. Bu aralar ilk defa Bu denli takıyorum Böyle şeyleri.. insanlarla konuşmaya korkar oldum. sınav stresine yoruyorum Ben Bunu. dün Bacağıma konan sineği sakat Bıraktım diye oturdum ağladım yaa.. elimle refleks olarak vurdum, sinek yamuldu. ölmedi kanadı kırıldı, öldüremedim de.. oturdum ağladım o da Bi candı nasıl kıydım allah Benim Belamı versin diye. Sanırım deliriyorum Ben !