Size de O'nun Kokusu Geliyor Mu ? :(

kelebek_93

Kardeşim iyi ki var
Kayıtlı Üye
10 Temmuz 2011
1.530
15
158
Ayrılan kızlara soruyorum :25:

Kızlar bi işle meşgulken ya da dışardayken ya da hiç aklınızda yokken onun kokusu geliyor mu sizede ? :43::43::43:
Onun kokusunu hissettiğim an mahvoluyorum ben ya :43::43::43:

Son düzenleme:
valla geliyor.adam soba borusu gibiydi pöfür pöfür sigara içerdi:52: nasıl gelmesin? otobüstesin biri geliyor sigara içmiş eee aynı koku haliyle gelir ama tabii hemen beraberinde cinlerim. afakanlar basıyor yaptıklarını düşününce sinir oluyorum. nefretim artıyor.:47:

evet çok kötü bir duygu ondan daha beter bir an karşımda görüyor gibi oluyorum ve yıkılıyorum o başka ellerde mutluyken ben onun hayaliyle yaşıyorum:14:

Son düzenleme:
valla geliyor.adam soba borusu gibiydi pöfür pöfür sigara içerdi:52: nasıl gelmesin? otobüstesin biri geliyor sigara içmiş eee aynı koku haliyle gelir ama tabii hemen beraberinde cinlerim. afakanlar basıyor yaptıklarını düşününce sinir oluyorum. nefretim artıyor.:47:

Allah iyiliğini versin kız :9::9:
Bende aynı düşüncedeyim.. yaptıklarını düşününce sinir oluyorumm ..:43:
evet çok kötü bir duygu ondan daha beter bir an karşımda görüyor gibi oluyorum ve yıkılıyorum o başka ellerde mutluyken ben onun hayaliyle yaşıyorum:14:

Aynen canım aynennn
Sanki yanımdaymış gibi hissediyorum çok kötü bir duygu canım yaaa ..
Ahh ahh canım ne diyim ki bizim gibi sevenleri kaybetmişler.. :25::25::25:

Gelmez mii:(
Ama parfüm kokusu değil, resmen teninin kokusunu duyuyorum. Sonra göğsünde, o kokuyu içime çeke çeke uyuduğum günleri hatırlıyorum:50:
Düşünüyorum da, kim bilir belki güzel günler yakındır...

Maleseff geliyor,, içimde hissediyorum adeta ama yok yanımda malesef.. Keşke olsa ama yok :43::43:

Gelmez mii:(
Ama parfüm kokusu değil, resmen teninin kokusunu duyuyorum. Sonra göğsünde, o kokuyu içime çeke çeke uyuduğum günleri hatırlıyorum:50:
Düşünüyorum da, kim bilir belki güzel günler yakındır...

oyyy tatlımm benimm kıyamam yaa :5:
ben de onun omzunda uyurken kokusunu öyle bi içimde hissederdim kii :50::50::50:
Ara ara geliyorlar bana :50:
İnşaAllah dediğin güzel günler yakındır :25:

Gelmez olurmu...
Hiç beklemediğim bir anda teninin kokusu geliyor ve sanki yanımdaymış gibi içime çekiyorum onu hissediyorum...
:43:

Gelmez olurmu...
Hiç beklemediğim bir anda teninin kokusu geliyor ve sanki yanımdaymış gibi içime çekiyorum onu hissediyorum...
:43:

Kıyamam tatlım yaa :5::5::5:
Hepimiz aynı duygular içerisindeyiz.:43::43:
Hiç ummadığım anda o kokuyu hissediyorum. Mahvoluyorum ya.. onunla geçirdiğim vakitler geliyo aklımaa .. :43:

Hemde her an her saniye geliyor teninin kokusu burnuma sanki hep yanımdaymış gibi gitmemiş hiç benden sanki az sonra sımsıkı sarılacakmış da " meleğim seni çok özledim " diyiverecekmiş gibi geliyor işte o an bir kez daha ölüyorum yaşarken...:43::43:

Kıyamam tatlım yaa :5::5::5:
Hepimiz aynı duygular içerisindeyiz.:43::43:
Hiç ummadığım anda o kokuyu hissediyorum. Mahvoluyorum ya.. onunla geçirdiğim vakitler geliyo aklımaa .. :43:

Aynen onunla geçirdiğim o güzel günler o mutlu anlar...
Hiç birini unutamıyorum çünkü hepsi benim için çok özeldi... Nasıl geçicek bu acı...

Hemde her an her saniye geliyor teninin kokusu burnuma sanki hep yanımdaymış gibi gitmemiş hiç benden sanki az sonra sımsıkı sarılacakmış da " meleğim seni çok özledim " diyiverecekmiş gibi geliyor işte o an bir kez daha ölüyorum yaşarken...:43::43:

Çok iyi anlıyorum canım senii .
o kokuyu hissettiğimde bir kez daha yıkılıyorum bana ne kadar ağlatsa da yine ona olan sevgim hiç azalmadı:43::43:

Aynen onunla geçirdiğim o güzel günler o mutlu anlar...
Hiç birini unutamıyorum çünkü hepsi benim için çok özeldi... Nasıl geçicek bu acı...

Canım çok zor bi durum.
Benim için de çok özeldi. O benim ilkimdi. ilk öpücüğümdü :43::43:
Bırakıp gitti beni. Verdiği yeminler, ettiği sözler hepsi havada kaldı:5:
Zaman unutturmuyor sadece uyuşturuyor .:43::43::43:
Bu acının geçmesi çok zaman alıcak:25::25:
Bi başkasına nasıl güvenicem sevicem inan iç bilmiyorum:43:

Kıyamam tatlım yaa :5:
Boşver üzülme artık.
Hayırlısı böyleymiş deyip gecicez:5:

Hayırlısı böyle ama pişmanlık varsa daha kötü iştee..
Bu yaptıklarım aklıma gelince daha kötü oluyorumm, onu suçlayamıyorumm.. Dön diyemiyorum çünkü yüzüm yok.. Çok kırdım çok üzdümm onu..
Şimdi akıllandım ama giden gittikten sonra neye yararki :43:

ah canım ah...

geçmişe götürdün beni... eski sevgilimle ayrılığımızın ilk dönemlerinde burnuma parfümünün kokusu gelirdi bir anlığına.. bazen yerimden sıçratırdı acaba yakınlarımda mı die etrafa bakardım. sonraları bir kız arkadaşımın abisi de aynı parfümü kullanıyormuş, kız arkadaşım çok sevdiği için kullanmaya başlamıştı da öyle alışmıştım.. ama alışmak çok zordu hele ki başlarda sırf onu hatırlattığı için arkadaşıma yapışırdım:1:

Hayırlısı böyle ama pişmanlık varsa daha kötü iştee..
Bu yaptıklarım aklıma gelince daha kötü oluyorumm, onu suçlayamıyorumm.. Dön diyemiyorum çünkü yüzüm yok.. Çok kırdım çok üzdümm onu..
Şimdi akıllandım ama giden gittikten sonra neye yararki :43:

Haklısın canım ama elden ne gelir ki:5:
Olmuşla ölmüşe çare yok. Artık önümüze bakıcaz.
Gidenle de ölünmüyor ki:50:

ah canım ah...

geçmişe götürdün beni... eski sevgilimle ayrılığımızın ilk dönemlerinde burnuma parfümünün kokusu gelirdi bir anlığına.. bazen yerimden sıçratırdı acaba yakınlarımda mı die etrafa bakardım. sonraları bir kız arkadaşımın abisi de aynı parfümü kullanıyormuş, kız arkadaşım çok sevdiği için kullanmaya başlamıştı da öyle alışmıştım.. ama alışmak çok zordu hele ki başlarda sırf onu hatırlattığı için arkadaşıma yapışırdım:1:

Aynen canım şuan o durumdayım bende
Dışarda o kokuyu hissetsem hemen etrafa bakıyorum ama yok işte :50:
Gerçekten alışmak çok zor bu duruma:43:

Haklısın canım ama elden ne gelir ki:5:
Olmuşla ölmüşe çare yok. Artık önümüze bakıcaz.
Gidenle de ölünmüyor ki:50:

:43::43::43:

Aynen canım şuan o durumdayım bende
Dışarda o kokuyu hissetsem hemen etrafa bakıyorum ama yok işte :50:
Gerçekten alışmak çok zor bu duruma:43:

Çok kötü yaa
:43::43::43:

Back
X