Saç Kesim Şekilleri Size en uygun saç modelini bulmak

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

aycasarica

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2015
11
1
1
36
Evet kızlarr sanırım hepimizin derdi en güzel ve bize yakışan saç modelini bulmak. Daha önce paylaşıldı mı bilmiyorum ancak bunun için yardım alabileceğiniz bir kaç site var.

Benim en çok kullandığım yer burası biraz fazla detaylı ancak merak etmeyin daha basit ve türkçe olanını da vereceğim birazdan. Burada kendiniz ile ilgili bilgiler giriyorsunuz, saç renginiz aradığınız saç modeli gibi ve en önemlisi resminizi yüklüyorsunuz ve size uygulamalı olarak o saç modeli sizde nasıl duruyor gösteriyor. Yabancı bir site olması ingilizcesi olmayan arkadaşları zorlayabilir ancak alışınca o kadar da zor değil. Bunun daha basiti ve türkçe olanıda var oda burada ....com diye bir site. Burada da 5 tane soruya cevap veriyorsunuz. Yüz tipiniz, saç uzunluğunuz , alın genişliğiniz ve boyunuz vb. Ona göre size uygun olabilecek saç modelini gösteriyor. Tabi diğer sistem kadar iyi değil ancak eğlenceli sayılabilir. Umarım seversiniz. Sevgilerrrrrrrr

Son düzenleyen: Moderatör:
Back