Size fikrinizi soruyorum...

Mutlu_sonn

Allah Var Gam Yok 🌸
Kayıtlı Üye
20 Mart 2009
653
307
323
Herkese merhaba..
Öncelikle evliyim ve bir kızım var...
Eşim normalde iyi biridir. İstediğim herşeyi elinden geldiğince yapar. Memnun etmeye çalışır.. Ama geçen gün birşey oldu. Bu ara telefonundan çok video izlediğini farketmiştim bir iki söylendim ama daha sonra umursamadım.Geçen facebooktaki izlenen videolara nereden bakıldığını öğrendim... Baktığımda da kadın videoları, ve birkaç transparan videolar izlediğini gördüm ve şok oldum... Sonra akşam geldiğinde sordum ve bana dedi ki "sen kadınlık görevini tam yaptığını düşünüyorsan bana suç atabilirsin dedi" ve ikinci şok... Şimdi kızım daha küçük ve kadınlar çocuk olduktan sonra yorulduğu için pek ilişki sıklığı yaşayamıyor haliyle bendr öyle olmuştum ve eşimi boşlamıştım biraz. Neler yaptığımı neler yapmadığımı öyle kustu ki silkelendim ve farkına vardım..gerçekten boşlamıştım aslında.. Neyse uzatmayayım şimdi size sorum şu.. Eşimin yaptığı ne kadar doğru? Ya da gerçekten haklı mı? Aklımdan çıkaramıyorum hala ama gündeme gelsin de istemiyorum. Aslında kendime çeki düzen vermeye çalışıyorum. (Not:Daha sonra benden özür diledi ama benimde birşeylerin farkına vardığımı hissettiğinde..+++Daha önce d böyle birşwuinw hiç rastlamamıştım. )Siz olsanız ne yapardınız merak ediyorum gerçekten...

beraber izlemeyi teklif edebilirsiniz absürt değilse nelerden hoşlandığını anlayıp o şekilde ilerleyebilirsiniz aynı şekilde sizde neyden hoşlanıyosanız söyleyin sorun olarak görmedim alışkanlık olursa kötü

beraber izlemeyi teklif edebilirsiniz absürt değilse nelerden hoşlandığını anlayıp o şekilde ilerleyebilirsiniz aynı şekilde sizde neyden hoşlanıyosanız söyleyin sorun olarak görmedim alışkanlık olursa kötü
Beraber izlemek bana yanlış geliyor nedense. Evet bende alışkanlık olmasından korkuyorum ama olmaması için de kendimce öblem alımaya çalışıyorum

Beraber izlemek bana yanlış geliyor nedense. Evet bende alışkanlık olmasından korkuyorum ama olmaması için de kendimce öblem alımaya çalışıyorum
Yanlış yada utanılacak bişey değil hadi gel bu sefer de beraber bakalım diyebilirsin bunu her ilişkiden önce bakın demiyorum nadir zamanlarda değişiklik iyi gelir

Herkese merhaba..
Öncelikle evliyim ve bir kızım var...
Eşim normalde iyi biridir. İstediğim herşeyi elinden geldiğince yapar. Memnun etmeye çalışır.. Ama geçen gün birşey oldu. Bu ara telefonundan çok video izlediğini farketmiştim bir iki söylendim ama daha sonra umursamadım.Geçen facebooktaki izlenen videolara nereden bakıldığını öğrendim... Baktığımda da kadın videoları, ve birkaç transparan videolar izlediğini gördüm ve şok oldum... Sonra akşam geldiğinde sordum ve bana dedi ki "sen kadınlık görevini tam yaptığını düşünüyorsan bana suç atabilirsin dedi" ve ikinci şok... Şimdi kızım daha küçük ve kadınlar çocuk olduktan sonra yorulduğu için pek ilişki sıklığı yaşayamıyor haliyle bendr öyle olmuştum ve eşimi boşlamıştım biraz. Neler yaptığımı neler yapmadığımı öyle kustu ki silkelendim ve farkına vardım..gerçekten boşlamıştım aslında.. Neyse uzatmayayım şimdi size sorum şu.. Eşimin yaptığı ne kadar doğru? Ya da gerçekten haklı mı? Aklımdan çıkaramıyorum hala ama gündeme gelsin de istemiyorum. Aslında kendime çeki düzen vermeye çalışıyorum. (Not:KK70:aha sonra benden özür diledi ama benimde birşeylerin farkına vardığımı hissettiğinde..+++Daha önce d böyle birşwuinw hiç rastlamamıştım. )Siz olsanız ne yapardınız merak ediyorum gerçekten...
Eşiniz tabi ki haklı değil bunu yapmak yerine sizinle durumu güzelce konuşabilirdi ama madem siz de gercekten boşladığınızı düşünüyorsunuz yani böyle bi gerçek var öyleyse durumu toparlayın çocuk konusunda da anne olarak tüm sorumluluğu üzerinize almayın ki her şeye enerjiniz yetsin ben de şuan 6 haftalık hamileyim valla burada konuları okudukça tedirgin oluyorum her zaman ilgiliyim ama daha fazla çaba gösteriyorum ne yalan söyleyeyim çocuk doğunca eşimle böyle bi sorun yaşamaktan korkuyorum. İnşallah siz de sorununuzu cozersiniz

Aslında eşiniz haklı ama itiraf ettigi zaman yanlıs
Bunu normal bi zamanda ifade etseydi bence bu kadar acıtmazdı

Eşiniz tabi ki haklı değil bunu yapmak yerine sizinle durumu güzelce konuşabilirdi ama madem siz de gercekten boşladığınızı düşünüyorsunuz yani böyle bi gerçek var öyleyse durumu toparlayın çocuk konusunda da anne olarak tüm sorumluluğu üzerinize almayın ki her şeye enerjiniz yetsin ben de şuan 6 haftalık hamileyim valla burada konuları okudukça tedirgin oluyorum her zaman ilgiliyim ama daha fazla çaba gösteriyorum ne yalan söyleyeyim çocuk doğunca eşimle böyle bi sorun yaşamaktan korkuyorum. İnşallah siz de sorununuzu cozersiniz
Aslında beni birkaç kez uyardı. Beni kendinden mahrum etme diyerek. Ben kendi üzerime sorumluluğu bu yüzden aldım aslında. Haklı görmem de bu yüzdendi. Bebek olunca cinswl hayat maalesef sekteye uğruyor ama yine se dikkat etmenizi öneririm

Yanlış yada utanılacak bişey değil hadi gel bu sefer de beraber bakalım diyebilirsin bunu her ilişkiden önce bakın demiyorum nadir zamanlarda değişiklik iyi gelir
Bilmiyorum belki haklısınızdır ama bana kocamın benim yanımda başka kadını ilişkiye girerken izlemesi tuhafıma gidiyorö

Aslında beni birkaç kez uyardı. Beni kendinden mahrum etme diyerek. Ben kendi üzerime sorumluluğu bu yüzden aldım aslında. Haklı görmem de bu yüzdendi. Bebek olunca cinswl hayat maalesef sekteye uğruyor ama yine se dikkat etmenizi öneririm
Ah canım yaa şimdiden ona durumu anlatıp alıştırmak lazım . Bana siz konuşabilen bi çift gibi geldiniz inşallah gerçekten öylesinizdir . Çünkü konuşmayı basarabiliyorsanız sorunlarınızı daha rahat cozersiniz Allah'ın izniyle

Şu kadınlık görevi zırvalığı gerçekten mide bulandırıcı..
Evet cinsel hayatınız sekteye uğramış olabilir fakat bu demek olmuyor ki hemen git her haltı ye..
Bu şekilde laf sokacak zekaya sahip biriyse size destek olmalı ve değişen psikolojinizi toparlamaya çalışmalı..

Eşinizin verdiği izlenim çok çirkin..Umarım daha ileri gidecek durumlara gelmez.. Ha gelsede kafasında bahanesini çok güzel aşılamış..

Şu kadınlık görevi zırvalığı gerçekten mide bulandırıcı..
Evet cinsel hayatınız sekteye uğramış olabilir fakat bu demek olmuyor ki hemen git her haltı ye..
Bu şekilde laf sokacak zekaya sahip biriyse size destek olmalı ve değişen psikolojinizi toparlamaya çalışmalı..

Eşinizin verdiği izlenim çok çirkin..Umarım daha ileri gidecek durumlara gelmez.. Ha gelsede kafasında bahanesini çok güzel aşılamış..
Her haltı ye derken? Eşimi başka kadınla bastım demedim yanlıZ. bende bu tabiri sevenlerden değilim amA ileri gitmesin diye de kendi görevlerimin farkına vardım aslında. Olay bu yani

Ah canım yaa şimdiden ona durumu anlatıp alıştırmak lazım . Bana siz konuşabilen bi çift gibi geldiniz inşallah gerçekten öylesinizdir . Çünkü konuşmayı basarabiliyorsanız sorunlarınızı daha rahat cozersiniz Allah'ın izniyle
Konuşabiliyoruz elhamdülillah. Ben bu durumu defalarca yaşamış olsaydım belki bu adam böyle huyu bpzuk derdim ama inanın hiç şahit olmadım bu ilk kez oldu ve tekrarlanmaması için de yapmam gerekenleri öğrendim aslında. Şerlerdeki hayır olandı belki bu olay benim için... Güzel dilekleriniz için sağolun ama kocam yapmaz dememek lazım hayatta neyin garantisi var ki

Her haltı ye derken? Eşimi başka kadınla bastım demedim yanlıZ. bende bu tabiri sevenlerden değilim amA ileri gitmesin diye de kendi görevlerimin farkına vardım aslında. Olay bu yani

Genel bir konuşma yaptım eşinizi baz alarak.. Genelde her yapılana bir kulp bulan tipler çok..
Burada kaç kez okuduk bu sebeple eşini aldatan kişiler..
Bahaneleri hep hazırdı..
Eşlerinin kadınlıklarından şikayetçilerdi..
Sözüm ona hiç bir bahane insanı yanlış olana sürüklememeli..

Konuşabiliyoruz elhamdülillah. Ben bu durumu defalarca yaşamış olsaydım belki bu adam böyle huyu bpzuk derdim ama inanın hiç şahit olmadım bu ilk kez oldu ve tekrarlanmaması için de yapmam gerekenleri öğrendim aslında. Şerlerdeki hayır olandı belki bu olay benim için... Güzel dilekleriniz için sağolun ama kocam yapmaz dememek lazım hayatta neyin garantisi var ki
Aynen garanti bişey yok ama çocuk da varken oldukça zor Allah yardımcımız olsun eslerimize de akıl fikir ince düşünce

Genel bir konuşma yaptım eşinizi baz alarak.. Genelde her yapılana bir kulp bulan tipler çok..
Burada kaç kez okuduk bu sebeple eşini aldatan kişiler..
Bahaneleri hep hazırdı..
Eşlerinin kadınlıklarından şikayetçilerdi..
Sözüm ona hiç bir bahane insanı yanlış olana sürüklememeli..
Tabiki size katılıyorum... Ama bende kpcam öyle şeylere bakmaz diyenlerdendim. İnsan yine de kesin yargılarla başkalarını yargılamamalı

Back
X