- 28 Ekim 2022
- 9.211
- 26.016
- 478
- 29
- Konu Sahibi Umutun Annesi
-
Değil.iyi geceler arkadaşlar.
Son günlerde canım sıkılıyor.
Kendimi yalnız hissediyorum.
Böyle anlar olmakta.
Daha önceden belki bilip hatırlarsınız.
esimin ailesi ile aynı binada oturuyorum.
Sadece daireler ayrı.
3 senelik evliyim. Tek gelinim eltim yok 1 görümcem var.
Bu düzene bi şekilde alıştım.
Elimden geleni yapan biriyim her konuda fakat onlar sürekli daha cok böyle pohpohlama ilgi alaka bekliyorlar.
görümcemin de evi yakında olduğu için haftanın ikisi ucu kayinvalide nin evin de olabiliyor. haliyle benim de arada olmamı istiyorlar umuyorlar . Ben esim izinliyken gittim en son günlerde. Yani bazen şaşırıyorum cidden esim 34 yaşında . Esimi izin günü hep görmek istiyorlar. Bu normal mi merak ediyorum ?
Tabi ki normal değil ama yaşadığın yörede normal. Bu yüzden bunun dışına kolay kolay çıkabileceğini düşünmüyorum.iyi geceler arkadaşlar.
Böyle anlar olmakta.
Sadece daireler ayrı.
Elimden geleni yapan biriyim her konuda fakat onlar sürekli daha cok böyle pohpohlama ilgi alaka bekliyorlar.
görümcemin de evi yakında olduğu için haftanın ikisi ucu kayinvalide nin evin de olabiliyor. haliyle benim de arada olmamı istiyorlar umuyorlar . Ben esim izinliyken gittim en son günlerde. Yani bazen şaşırıyorum cidden esim 34 yaşında . Esimi izin günü hep görmek istiyorlar. Bu normal mi merak ediyorum ?
Sedoş rahatsız olduğunu dile getirmezsen seni de planlarına katmaya devam edeceklerdir.iyi geceler arkadaşlar.
Böyle anlar olmakta.
Sadece daireler ayrı.
Evet ablam da tam olarak böyle düşünüyor . Çocuk olunca gel çık in özledik sevmek görmek istiyoruz dicekler dediTabi ki normal değil ama yaşadığın yörede normal. Bu yüzden bunun dışına kolay kolay çıkabileceğini düşünmüyorum.
Bir şekilde mesafe koyup gidip gelmeyi azaltabilirsin ama bebek olduktan sonra bu da zor
Eşiniz tüm izin günlerini ailesiyle mi geçiriyor?
Eşiniz durumdan şikayetçi mi
Evet bazen mesela denk geldiğin de söylüyorum bir isim olduğunu ve ya bi yere çıkıp gideceksem . Bu şekilde biraz azalma oluyor.Sedoş rahatsız olduğunu dile getirmezsen seni de planlarına katmaya devam edeceklerdir.
Aynı binada oturuyorsun bir sınır çizmen gerekir, yoksa böyle hep maaile yaşar gidersiniz. Çağırdıklarında gitme başka plan yaptım de, başım ağrıyor, yorgunum dinleneceğim de.
Eşinin tavrı nasıl bilmiyorum, kapat kapını otur diyeceğim ama o aileci biriyse zor yani.
Kendisi tek oğlan olduğu için .
Arada bazen ben aşağıda kendi evimdeyken bile çıkar yukariya onlara bi uğrar . Alışılmışligi var. Gündüz de ben den bekliyorlar ilgi alaka .
Eşinle konuştun mu hiç? Tamam gidelim ama birbirimize de vakit ayıralım özelimizi ihmal etmeyelim falan de.
Senden bekledikleri ilgiyi boşver konuşsun dursunlar. Zaten hamilesin onların peşinde koşamazsın.
Kesinlikle normal değil. Görümceniz de eşinin ailesine bu kadar çok sık gidip geliyor mu? Genelde bu tip aileler kendi kızları ve gelinleri devamlı gidip gelsin “biz gelin aldık” derler ama kendi kızlarının eşinin ailesine devamlı gidip gelmesini istemezleriyi geceler arkadaşlar.
Böyle anlar olmakta.
Sadece daireler ayrı.
Onları ekecek bir meşgale bulmanız lazım. Kurs olur, iş olur. Aile apartmanında siz evdeyken sizi rahat bırakacaklarını sanmıyorum pekKendisi tek oğlan olduğu için .
Arada bazen ben aşağıda kendi evimdeyken bile çıkar yukariya onlara bi uğrar . Alışılmışligi var. Gündüz de ben den bekliyorlar ilgi alaka .
Seda ya bu deveyi güdeceksin,ya bu diyardan gideceksin.Evet ablam da tam olarak böyle düşünüyor . Çocuk olunca gel çık in özledik sevmek görmek istiyoruz dicekler dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?