Size göre nasıl olmalı ?

Umutun Annesi

Guru
Pro Üye
28 Ekim 2022
8.682
23.285
278
29
iyi geceler arkadaşlar.
Son günlerde canım sıkılıyor.
Kendimi yalnız hissediyorum.
Böyle anlar olmakta.
Daha önceden belki bilip hatırlarsınız.
esimin ailesi ile aynı binada oturuyorum.
Sadece daireler ayrı.
3 senelik evliyim. Tek gelinim eltim yok 1 görümcem var.
Bu düzene bi şekilde alıştım.
Elimden geleni yapan biriyim her konuda fakat onlar sürekli daha cok böyle pohpohlama ilgi alaka bekliyorlar.
görümcemin de evi yakında olduğu için haftanın ikisi ucu kayinvalide nin evin de olabiliyor. haliyle benim de arada olmamı istiyorlar umuyorlar . Ben esim izinliyken gittim en son günlerde. Yani bazen şaşırıyorum cidden esim 34 yaşında . Esimi izin günü hep görmek istiyorlar. Bu normal mi merak ediyorum ?

iyi geceler arkadaşlar.
Böyle anlar olmakta.
Sadece daireler ayrı.
Elimden geleni yapan biriyim her konuda fakat onlar sürekli daha cok böyle pohpohlama ilgi alaka bekliyorlar.
görümcemin de evi yakında olduğu için haftanın ikisi ucu kayinvalide nin evin de olabiliyor. haliyle benim de arada olmamı istiyorlar umuyorlar . Ben esim izinliyken gittim en son günlerde. Yani bazen şaşırıyorum cidden esim 34 yaşında . Esimi izin günü hep görmek istiyorlar. Bu normal mi merak ediyorum ?
Değil.

Artık ben sırf dedikodu olmasın diye esimin izin günlerine başka bi etkinlik is program ayarlamıyorum.
esimin ise gittiği günlere denk getiriyorum.
Ancak böyle sorun olmuyor.

iyi geceler arkadaşlar.
Böyle anlar olmakta.
Sadece daireler ayrı.
Tabi ki normal değil ama yaşadığın yörede normal. Bu yüzden bunun dışına kolay kolay çıkabileceğini düşünmüyorum.
Bir şekilde mesafe koyup gidip gelmeyi azaltabilirsin ama bebek olduktan sonra bu da zor

iyi geceler arkadaşlar.
Böyle anlar olmakta.
Sadece daireler ayrı.
Sedoş rahatsız olduğunu dile getirmezsen seni de planlarına katmaya devam edeceklerdir. :KK51:

Aynı binada oturuyorsun bir sınır çizmen gerekir, yoksa böyle hep maaile yaşar gidersiniz. Çağırdıklarında gitme başka plan yaptım de, başım ağrıyor, yorgunum dinleneceğim de.

Eşinin tavrı nasıl bilmiyorum, kapat kapını otur diyeceğim ama o aileci biriyse zor yani.

Tabi ki normal değil ama yaşadığın yörede normal. Bu yüzden bunun dışına kolay kolay çıkabileceğini düşünmüyorum.
Bir şekilde mesafe koyup gidip gelmeyi azaltabilirsin ama bebek olduktan sonra bu da zor
Evet ablam da tam olarak böyle düşünüyor . Çocuk olunca gel çık in özledik sevmek görmek istiyoruz dicekler dedi

Eşinle konuştun mu hiç? Tamam gidelim ama birbirimize de vakit ayıralım özelimizi ihmal etmeyelim falan de.
Senden bekledikleri ilgiyi boşver konuşsun dursunlar. Zaten hamilesin onların peşinde koşamazsın.

Sedoş rahatsız olduğunu dile getirmezsen seni de planlarına katmaya devam edeceklerdir. :KK51:

Aynı binada oturuyorsun bir sınır çizmen gerekir, yoksa böyle hep maaile yaşar gidersiniz. Çağırdıklarında gitme başka plan yaptım de, başım ağrıyor, yorgunum dinleneceğim de.

Eşinin tavrı nasıl bilmiyorum, kapat kapını otur diyeceğim ama o aileci biriyse zor yani.
Evet bazen mesela denk geldiğin de söylüyorum bir isim olduğunu ve ya bi yere çıkıp gideceksem . Bu şekilde biraz azalma oluyor.

Kendisi tek oğlan olduğu için .
Arada bazen ben aşağıda kendi evimdeyken bile çıkar yukariya onlara bi uğrar . Alışılmışligi var. Gündüz de ben den bekliyorlar ilgi alaka .

Tek oglan, tek erkek lafini da forumda duyuyorum. Tek olsa noluyor cift olsa noluyor ki? Tek cocukta degil tek erkek😃 erkekten 2 tane olunca gitmeyecek miymis ya da nöbet usulu anne evinde mi duracaklar.
Bana normal gelmiyor devamli her boşlukta aile yanina koşmak ama kendiniz bile tek oglan muhabbeti yapan biriyseniz yasadiginiz yetistiginiz yerde bu artik kemikleşmiş bir durum anladigim kafariyla. O zaman kabul etmelisiniz belki

Eşinle konuştun mu hiç? Tamam gidelim ama birbirimize de vakit ayıralım özelimizi ihmal etmeyelim falan de.
Senden bekledikleri ilgiyi boşver konuşsun dursunlar. Zaten hamilesin onların peşinde koşamazsın.

Bazen diyorum bas basa kalsak diye teklif ediyorum.
bu da bi önceki haftaki izin gününde oldu.
Kendi evimizde günü geçirdik zaten.
Zaten şöyle bi durum var . Esim markette calistigi icin mesai saatleri farkli değişik.
Erken geldiği de oluyor geç geldiği de onların hafta içi günde ki yemek yeme vakti bize uymuyor bazen cunku çok erken yerler 4/5 gibi . Bunu bildikleri için fazla ses çıkarmıyorlar sadece ben evde oturduğum için arada bi görünmeliymişim 😀😃😄

iyi geceler arkadaşlar.
Böyle anlar olmakta.
Sadece daireler ayrı.
Kesinlikle normal değil. Görümceniz de eşinin ailesine bu kadar çok sık gidip geliyor mu? Genelde bu tip aileler kendi kızları ve gelinleri devamlı gidip gelsin “biz gelin aldık” derler ama kendi kızlarının eşinin ailesine devamlı gidip gelmesini istemezler

Kendisi tek oğlan olduğu için .
Arada bazen ben aşağıda kendi evimdeyken bile çıkar yukariya onlara bi uğrar . Alışılmışligi var. Gündüz de ben den bekliyorlar ilgi alaka .
Onları ekecek bir meşgale bulmanız lazım. Kurs olur, iş olur. Aile apartmanında siz evdeyken sizi rahat bırakacaklarını sanmıyorum pek

Büyükler bekliyor haklı olarak…

Ama biz gençler de haklıyız bence.

Gidip gelmeler azaltılmalı,görüşülen saatler kısaltılmalı.

Biz genel olarak öğleden sonra yemeğe gidiyoruz. Hop yemek hop tatlı derken “bebenin uyku saati geldi” deyip kaçıyoruz.

Bazen haftada bir bazen 2 haftada bir gidiyoruz. Bu hafta sonu gitmedik mesela.

Yani kendi düzeninizi kurarsanız hiç kimse bozamaz. Ama önce eşinizle birlik olmalısınız.

Sizin söylemeniz olmaz çünkü bu kültürde böyle alışmışlar yaşam şekilleri bu... Eşinizle konuşun o ailesine sizi karıştırmadan söylesin... Yoksa hep siz kötü olursunuz...İzin günlerinde eşinizin bi planı olsun...Ailesinin dışında... Konunun merkezinde siz olursanız dargınlık olur aynı çatı altında huzursuz olursunuz...Ama benim için sorun değil dargınlıkta olsa sınır olsun gerekirse görüşmeyelim diyebiliyorsanız yakın kibriti alev alsın ortalık😅

Back
X