Size göre nasıl olmalı ?

Size zararları yoksa dert edilecek bir durum değil bence. Ben tek çocuğum, her fırsatta anneme giderim. Gidemesem öğle arası çıkar giderim. Eşimin haberi bile olmaz,izin alacak halimmyok kocaman kadınım. Bence bu konuyu eşinize bırakın. Dengeyi o kursun.

burda iş eşinde bitiyor
adam izin günlerini ana babasıyla geçirmek istiyorsa sen naparsan yap düzelmez
bi de aynı bina yani evet bi sınır koyabilirsin ama aynı binada olunca
çok yakın mesafede olunca aileler böyle beklentiler içinde oluyor
anneannem kızına 5 dk mesafeye taşındı. sürekli ilgi bekliyor
her gün arasın sorsun devamlı gelsin gitsin 5 dk da olsa uğrasın
devamlı göz kulak olsun istiyor
e kızı da evli , iş güç sahibi, bi yığın koşturmacası var
nasıl sürekli ilgilenebilir ?
ama anneannem devamlı ilgilensin istiyor
bize yakın otursa bizden isteyecekti
oğluna yakın otursa ondan bekleyecekti yani
sen kendine bi hobi iş bi uğraş bul , onu bahane edersin zamanla görüşmeni azaltırsın

Yapıyorlar .
Dün gece zaten çay bahanesi ile evimde tartışma çıktı . 2 si bana gelmişti. Görümce ile kaynana
Ta eski nişanlılık mevzusu alışveriş alim satım konuları içleri dolmus konusup durdular.
Ne gerek varsa aradan 3 yıl geçmiş.
Görümce kapıya ayağını vurup tekmeledi gitti . Esim evde yoktu çalışıyordu işteydi . Uzerime baya gelip yüklendiler. Ben de sahipsiz olmadığımı söyledim. Kendi ailemi aradım. Onlara da yansıdı.
Ortalık şimdi bi belirsiz .
Aşırı iç içe olmanın sonucu tatsızlıklar baş göstermiş. Eşiniz ne diyor bu duruma mesela ?

Size zararları yoksa dert edilecek bir durum değil bence. Ben tek çocuğum, her fırsatta anneme giderim. Gidemesem öğle arası çıkar giderim. Eşimin haberi bile olmaz,izin alacak halimmyok kocaman kadınım. Bence bu konuyu eşinize bırakın. Dengeyi o kursun.
Bu sabah konuştum dengeyi sen kur diye.

burda iş eşinde bitiyor
adam izin günlerini ana babasıyla geçirmek istiyorsa sen naparsan yap düzelmez
bi de aynı bina yani evet bi sınır koyabilirsin ama aynı binada olunca
çok yakın mesafede olunca aileler böyle beklentiler içinde oluyor
anneannem kızına 5 dk mesafeye taşındı. sürekli ilgi bekliyor
her gün arasın sorsun devamlı gelsin gitsin 5 dk da olsa uğrasın
devamlı göz kulak olsun istiyor
e kızı da evli , iş güç sahibi, bi yığın koşturmacası var
nasıl sürekli ilgilenebilir ?
ama anneannem devamlı ilgilensin istiyor
bize yakın otursa bizden isteyecekti
oğluna yakın otursa ondan bekleyecekti yani
sen kendine bi hobi iş bi uğraş bul , onu bahane edersin zamanla görüşmeni azaltırsın

Evet aynen bi beklenti durumu var.

Evinizin kapısını tekmeleyen görümceyi hangi gerekçeyle alttan alıyor mesela ?
Yok o konuda değil zaten.
Başka durumlarda program etkinlik konularında.
Gelemez isekte bi tabak sizden o yemeği o tatlıyı alırız der mesela. Dün Benden özür diledi esim . Kardeşim yanlış yapmış dedi farkında.

Yok o konuda değil zaten.
Başka durumlarda program etkinlik konularında.
Gelemez isekte bi tabak sizden o yemeği o tatlıyı alırız der mesela.
Anladım da ben tekmeleme olayını sordum yorumda genel olarak değil. Kardeşinin kapı tekmeleme davranışına nasıl bir tepki verdi ?

Yapıyorlar .
Dün gece zaten çay bahanesi ile evimde tartışma çıktı . 2 si bana gelmişti. Görümce ile kaynana
Ta eski nişanlılık mevzusu alışveriş alim satım konuları içleri dolmus konusup durdular.
Ne gerek varsa aradan 3 yıl geçmiş.
Görümce kapıya ayağını vurup tekmeledi gitti . Esim evde yoktu çalışıyordu işteydi . Uzerime baya gelip yüklendiler. Ben de sahipsiz olmadığımı söyledim. Kendi ailemi aradım. Onlara da yansıdı.
Ortalık şimdi bi belirsiz .
Tam da sırası valla mesafe koymanın. Çok saygısızca davranmış çocuk mu bu kadın? Bu olayı fırsat bil koy mesafeni. Eşine de söyle. Evime gelip hır gür çıkarıyorlar moralimi bozuyorlar. istemiyorum bu kadar sık görüşmek de.

iyi geceler arkadaşlar.
Son günlerde canım sıkılıyor.
Kendimi yalnız hissediyorum.
Böyle anlar olmakta.
Daha önceden belki bilip hatırlarsınız.
esimin ailesi ile aynı binada oturuyorum.
Sadece daireler ayrı.
3 senelik evliyim. Tek gelinim eltim yok 1 görümcem var.
Bu düzene bi şekilde alıştım.
Elimden geleni yapan biriyim her konuda fakat onlar sürekli daha cok böyle pohpohlama ilgi alaka bekliyorlar.
görümcemin de evi yakında olduğu için haftanın ikisi ucu kayinvalide nin evin de olabiliyor. haliyle benim de arada olmamı istiyorlar umuyorlar . Ben esim izinliyken gittim en son günlerde. Yani bazen şaşırıyorum cidden esim 34 yaşında . Esimi izin günü hep görmek istiyorlar. Bu normal mi merak ediyorum ?
hiç normal değil.

Back
X