size güveniyorum

mutemadiyenuzgun

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
6 Ağustos 2015
1.808
1.223
133
Kızlar ben bu zalana kadar hep kafamin dikine gittim olmadı erkeklerfen yana yüzüm gulmedi şimdi biriyle tanıştım iki gundur azcık konuşuyoruz ne zaman bulusmalo ne kadar samimi olmwliyim bir kadın nasıl olmalı ben gerçekten bunu bilmiyorum yardimci olun

Ben de kafamın dikine giderim hep. Geçmiştekilerin olmamasını buna bağlama,sadece kendin ol.
Yapmacık olmak daha kötü

Hayattan öğrendiğim şeylerden biri de planla taktikle hareket edilince hiçbir şeyin iyi olmadığı.

Cok düşünmeden içinizden geldiği gibi davranın.

Dur bakalım daha 2 gün olmuş en az 1 ay konuş tanı.
Ondan sonra görüşürsünüz.
Zaman lazım. En önemlisi de mesafe ve saygı.

Niyetiniz ciddi iseee...Onu bekliyor gibi hevesli olmayin yaklasmasina dokunmasina ki bazen seviyesizlik yapabilirler her ihtimali dusunmek lazim kimdir nedir bilemiyoruz 2 gun olmus musade etmeyin kapali ortamlarda tek basiniza durmayin saygi onemlidir bunu belirtin ve kendiniz olun bunlarin disinda baska birseye luzum yok bence tanimaya calisin

Yapmacık olCeYz, post: 44750293, member: 386356"]Ben de kafamın dikine giderim hep. Geçmiştekilerin olmamasını buna bağlama,sadece kendin ol.
Yapmacık olmak daha kötü[/QUOTE]
Yapmacik olamam ben zaten asla ama kafama göre takilinca da olmuyor gerçekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…