size hep sadık kalması icin naptınız?

bir erkeğin içinde varsa aldatır ne yaparsan yap engel olamazsın ben buna inanıyorum Allah bizleri böyle kötü bir durumla karşılaştırmasın

Hiçbir konuda taviz vermiyceksin,sana saygısını asla yitirtmiyceksin,Dünyanın 7bi harikasından biriymiş gibi davranıcaksın:) ki bu harikayı kaybetmemek için uğraşsın..

Tabii içinde inşlh Allah korkusu olurda şöylede diyebilirsin "Bak sakın beni aldatma,hem çok günaha girersin hemde Allah seni çarpar yatalak olursun bende seni terkederim:) dımdızlak kalırsın ortada"

Beni aldatmaması için sevmek ve bunu göstermek dışında bir şeyler daha yapmam gerekecekse, kusura bakmasın; çıkışlar solda! :47:

bence bunun bir kuralı yada şartı yok
ne yaparsan yap aldatacağım diyen adam aldatır.
karşılıklı sevgi saygı ve özveri olduktan sonra sadakatte olur.

Bunun bir yolu yok bence. Bir insanın içinde aldatma dürtüsü varsa kadın yada erkek hiç farketmez aldatır. Benim için ilişkideki en önemli şey güvendir. Güveni kaybettiğim anda o ilişki zaten biter benim için. Eğerki karşı taraf sizi gerçekten seviyorsa (gerçekten seven insanın başkasına gözucuyla bile bakabileceğine inanmıyorum ben) kaybetmeyi göze alamıyorsa, hayatını sizinle geçirmek istiyorsa, size saygısı varsa zaten aldatmayı göze alamaz. Hatta bunu aklının ucundan bile geçirmez.

Hiçbir konuda taviz vermiyceksin,sana saygısını asla yitirtmiyceksin,Dünyanın 7bi harikasından biriymiş gibi davranıcaksın:) ki bu harikayı kaybetmemek için uğraşsın..

Tabii içinde inşlh Allah korkusu olurda şöylede diyebilirsin "Bak sakın beni aldatma,hem çok günaha girersin hemde Allah seni çarpar yatalak olursun bende seni terkederim:) dımdızlak kalırsın ortada"

ayyy alahhh iyi etsin seni:60::60::60::60:
aldatacak olan aldatır bu o kadar da önemli değil aldatırsa sonucunu görürüz şimdiden konuşmak anlamsız:51::51::51::51:

bunun bir formülü yok bence.tamamen erkeğin karakteriyle ilgili bir durum
bir erkeğin içinde varsa sadakatsizlik sen ne olursan ol ne yaparsan yap yine aldatır:31:

onsuz yapamıycaganıı gostermıyceksınn hayat nasıp dıceksınn herseyee cok sahılnedıgını gostermıceksın ve cok kıskanmıcaksın yoksaa havalra gırıolarr kıskanıgın zaman tavrını koy ama gıtme etme deme bunu o dusunsun

kızlar aynısını eskiden yapmıştım uzun zamandır bana çok sadık hiç yalan söyledigini görmedim ablalarım ve yasıtlarım haklı işi baştan sıkı tutup taviz vermıceksın:21:

Back
X