Size ihtiyacim var.Fikirlerinizede....

Zamaninda almayacaktin o evi o zaman simdi sattirabiliyorsan almayabilirdin yok carsapli yok dogulu yok kenar mahalle yok koylu bizim atalarimiz dedelerimizde koyluydu kusura bakma valla insanlari kucul goremezsin

Tayin ile buraya geldik.
Sehri hiç bilmiyorduk.
Zaten dolandirildik
Ayrica benim tum ailem nerdeyse tum ailem kpali ve annanem istanbul gobeginde salvarla cit le dolasir cok da sekerdir .benim annm dahi kapalidit derdim evimden memnun değilim dedigimde neden sorularina cvo vermek.
Yan komsum her gordugunde ikaz eder boynun acik gunah pantolonun dar gunah dovme yaptrdim kizimin adi bir gordu komsularim tesaduf ayyyy ne laflar.
Ben oara asla saygszlik yapmiyorum ama onlar bana mudahele etmeye calisior izin veriyormuyum hayor rahatsz oluyorum.
Zaten bir cok konum var komsularim hakknda bakabilirsnz tavrimi merak ediyorsaniz konuyu saptirmayin yani

Ee bunlar karakter meselesi giyimle alakası?

Komşularımın karakteri şöyle diyebilirsin..

Çarşaf şalvar yanına koku pis argo tamamdır...
Bu mu yani ?
Açıklardan yada pantolon giyen adamlardan küfür eden argo konuşan kokan yok mu ?
Var..
Saçma bilgiler.

Onlar senin pantolonuna laf etti ama yuzune sen onlara koylu kenar mahalleli diyon gelmis burda bende acigim benim ailemde kapali ama hicbir zaman koylu bilmem ne demedim. Bende o kenar dedigin mahallenin birinfe oturdum emin ol arkadaslarim hep o mahalledi salvarli dedigin kadinlarin cicuklariyla buyuduk l. Ama yobaz olmadik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…