Kizlar 3 sene once krediyle bir ev aldik.
Hatta esim yuzunden dolandirildik.
Bu paraya çokkk çok daha iyi bir semtte cokk daha iyi bir ev alabiliyirken eßim yuzunden bunu aldik .(Şuan çok pişman o ayri neyse)
Hadi madem aldik bir sekilde kredisi bitene kadar idare edelim mantigindaydik taki kizimiz doğana kadar.
Kizimizi boyle bir muhitte buyutmek istemiyoruz simdi size arti eksi leri sayaçağim ne olur akla fikre çom ihtiyacim var kizlar.
Eksileri;
Yanliş anlasilmiyayim ne olur anlasilabilmek adina.
Kenarinda kenari bir mahalle.
Mahalle ve abartman sakinleri hep koyden civar koylerden göc etmiş(g.doguda bir il bu arada)
Sokaklar daracik pis
Apartman pis
Bahcesi yok
Kapiya çocuklarin yanina götureyim desem
Hep kufurlu argolu ve şiveli konusuyorlarr.
Az otede park var.
Oyuncaklari kirik hep pis.
Baska muhittlerde parklar asla boyle değil.
Komşularim sorunlu tipler.
mahallede hetgün bir olay oluyor.
Kavga dövüş vs.
Çokkk muhafazakar bir semt.
Giyimime çok dikkat ediyor olsamda burda göze batiyorum (uzun dar kot tsort giyiniyorum)
Goze batiyor cunku yanlis anlasilmiyayim ne olur semt genel olarak çarsafli bayanlarin salvarli beylerin oldugu bir semt.
Marketlerimdeki urunler bile bana bi tatsiz kalitesiz geliyor
Ve asla değer kazanmayan bir semt
saysam sayarim da sayarim ama bunlar yeterli sanirim.
Artisi na gelecek olursak da masrafsiz (çunku apartman leş gibi.)
Ve ilerde bir 7 senesonra daha beklersek bir evimiz var diyebilecegiz. Ve yine ayni fiyata satacagiz muhtemelen cunku degerlnmiyor gayrimenkul bu tarafta.vede evin ici guzel yani biz masraf yaptik icini goren bayiliyor hatta bu ev baska semtte olsa hayatta satilmaz.filan
Simdi niye soruyorum ev satilmak uzre.
3 sene once cok dusuk faiz oraniyla kredi cekmistik ve suan az miktarda kredi oduyoruz.
Ancak suan bir kredi cekmeye kalksak.
Cok fazla oranlar.
Nerdeyse oturmayi gitmeyi dandugumuz muhitteki kiralarla ayni suan mesela 1.250 kredi oduyoruz.
Ama suan kiraya cikarsak o kadar kira vericez cunki istediğimiz muhitte fiyatlar oyle.
Kafam karisti mantikli karar veremiyorum.
Alici cikti.
Hatta esim yuzunden dolandirildik.
Bu paraya çokkk çok daha iyi bir semtte cokk daha iyi bir ev alabiliyirken eßim yuzunden bunu aldik .(Şuan çok pişman o ayri neyse)
Hadi madem aldik bir sekilde kredisi bitene kadar idare edelim mantigindaydik taki kizimiz doğana kadar.
Kizimizi boyle bir muhitte buyutmek istemiyoruz simdi size arti eksi leri sayaçağim ne olur akla fikre çom ihtiyacim var kizlar.
Eksileri;
Yanliş anlasilmiyayim ne olur anlasilabilmek adina.
Kenarinda kenari bir mahalle.
Mahalle ve abartman sakinleri hep koyden civar koylerden göc etmiş(g.doguda bir il bu arada)
Sokaklar daracik pis
Apartman pis
Bahcesi yok
Kapiya çocuklarin yanina götureyim desem
Hep kufurlu argolu ve şiveli konusuyorlarr.
Az otede park var.
Oyuncaklari kirik hep pis.
Baska muhittlerde parklar asla boyle değil.
Komşularim sorunlu tipler.
mahallede hetgün bir olay oluyor.
Kavga dövüş vs.
Çokkk muhafazakar bir semt.
Giyimime çok dikkat ediyor olsamda burda göze batiyorum (uzun dar kot tsort giyiniyorum)
Goze batiyor cunku yanlis anlasilmiyayim ne olur semt genel olarak çarsafli bayanlarin salvarli beylerin oldugu bir semt.
Marketlerimdeki urunler bile bana bi tatsiz kalitesiz geliyor
Ve asla değer kazanmayan bir semt
saysam sayarim da sayarim ama bunlar yeterli sanirim.
Artisi na gelecek olursak da masrafsiz (çunku apartman leş gibi.)
Ve ilerde bir 7 senesonra daha beklersek bir evimiz var diyebilecegiz. Ve yine ayni fiyata satacagiz muhtemelen cunku degerlnmiyor gayrimenkul bu tarafta.vede evin ici guzel yani biz masraf yaptik icini goren bayiliyor hatta bu ev baska semtte olsa hayatta satilmaz.filan
Simdi niye soruyorum ev satilmak uzre.
3 sene once cok dusuk faiz oraniyla kredi cekmistik ve suan az miktarda kredi oduyoruz.
Ancak suan bir kredi cekmeye kalksak.
Cok fazla oranlar.
Nerdeyse oturmayi gitmeyi dandugumuz muhitteki kiralarla ayni suan mesela 1.250 kredi oduyoruz.
Ama suan kiraya cikarsak o kadar kira vericez cunki istediğimiz muhitte fiyatlar oyle.
Kafam karisti mantikli karar veremiyorum.
Alici cikti.