• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Size ihtiyacim var :(

Kelebeekk55

Üye
Kayıtlı Üye
14 Ocak 2015
21
1
16
29
Merhaba arkadaslar. Ben burda cok fazla konu acan biri degilim acikcasi biraz cekingenim. Bi konuda fikirlerinize ihtiyacim var. Erkek arkadasimla 6 senedir beraberiz. 4 senedir universite okudugum icin ayri sehirlerde yuruttuk bu iliskiyi. Farkli sehirlerde olmamiz sevgimizi azaltmadi aksine arttirdi. Onu cok seviyorum. Onunda beni sevdigini biliyorum. Fakat bi sorunumuz var. Evlilik yoluna giremiyoruz cünku erkek arkadasimin bi isi yok. Bu durum icin cok cabaliyo. Astsubaylik sinavlarina bile girdi mulakatta elendi. Istiyo ki bi an once kalici bi is buliim maasim az olmasin. Ben ogretmenim. Henuz ise baslamadim ama allah izin verirse onumuzdeki atamalarda yuksek ihtimal atanicam. Benim yanimda ezilmek istemiyo ama benim umrumda degil ne kadar maas aldigi ikimiz birlesince geciniriz cok sukur.Benim icin onemli olan onun kafasinin bi an once rahatlamasi. O uzuldukce bende uzuluyorum.Her gun dua ediyorum bi an once isler yoluna girsede artik bizde duzenimizi kursak diye. Su an tavsiyelerinize ve vereceginiz akillara ihtiyacim var. Gece uykularimi kaciran bi durum bu :olamaz::KK61::KK61:

Allah kavuştursun merak ettim mülakatta neden elendi? Şansını denemeye devam etsin elbet açılır bir kapı
Tabi denerkende boş durmasın geçici bi iş edinsin aynı zamanda. Ne biliym market işi, kasiyerlik, mağaza görevlisi falan olabilir aynı anda sınavlara ve mülakatlara hazırlanır

Allah kavuştursun merak ettim mülakatta neden elendi? Şansını denemeye devam etsin elbet açılır bir kapı
Tabi denerkende boş durmasın geçici bi iş edinsin aynı zamanda. Ne biliym market işi, kasiyerlik, mağaza görevlisi falan olabilir aynı anda sınavlara ve mülakatlara hazırlanır
Sagliktan spordan hepsinden gecti. Sozlu mulakatta elendi. Aslinda cokta rahat gecmisti mulakati. Ama kpss puani biraz dusuktu sanirsam siralamada geride kaldi. Bu sene tekrar denicek

Ezilmek istemiyo demişsiniz. Anladığım kadarıyla gururlu biri.
Kalıcı bir iş bulmadan adım atmayın derim. Diğer türlü sevgiliniz pek mutlu olmayacak, bunun yükü altında ezilecek gibi.
Geçici işlerle kendini geliştirebilir.
Hayatın ne getireceği belli olmuyor.

bu devirde hala askeriyeye, devlete girmek isteyen veya girebilecek olan olması beni şaşırtıyor.
bu çok düşük bir ihtimal.
ne yazık ki sevgiliniz merdiven basamaklarını tek tek tırmanıp güçlü ilerlemek yerine en tepeden başlamak istiyor.
ama işte bazen mantıklı olan, olması gereken bu değil.
eğer sizinle maaş yarışına girecekse asla doğru değil. bu konuyu ben olsam enine boyuna düşünürdüm.
bir erkek neden neden kendinden fazla maaş alan kadın istemez?
üstünlük kurmak için mi?
kadının o maaşı haketmediğini düşündüğü için mi?
bir kadına asla bunu yakıştırmadığı için mi?
ne önemi var kimin fazla maaş aldığının?
geçici bir işte başlangıç yapmalı deneyimi arttıkca elbette çok yüksek maaşlar da alacaktır. hepsi zaman..

Hem kendi mesleğinde çalışıp hem de okulunu 4 yıllığa tamamlayabilir
bu kadar isteyen bir insan herşeyi yapabilir
evliyken de sokabilirsiniz hayatınızı düzene
başta az kazanır sonra düzeltir bir şekilde
bence bir an önce başlasa iyi olur çalışmaya

kafaya takmakta çok haklısınız ama sevgilinizide anlamaya çalışın erkeğin çalışmaması kotu bir durum psikolojik olarak kendilerini işe yaramaz hissediyolar eminim kş gecici bir durum bu sıze düşen ona destek olmak asla ve asla onu sıkmamak hep yanında olun ve iş konusunda sıkıştırmayın derim rabbim gönlünüze gore versin en kısa zamanda herşey rayına oturur.

Merhaba arkadaslar. Ben burda cok fazla konu acan biri degilim acikcasi biraz cekingenim. Bi konuda fikirlerinize ihtiyacim var. Erkek arkadasimla 6 senedir beraberiz. 4 senedir universite okudugum icin ayri sehirlerde yuruttuk bu iliskiyi. Farkli sehirlerde olmamiz sevgimizi azaltmadi aksine arttirdi. Onu cok seviyorum. Onunda beni sevdigini biliyorum. Fakat bi sorunumuz var. Evlilik yoluna giremiyoruz cünku erkek arkadasimin bi isi yok. Bu durum icin cok cabaliyo. Astsubaylik sinavlarina bile girdi mulakatta elendi. Istiyo ki bi an once kalici bi is buliim maasim az olmasin. Ben ogretmenim. Henuz ise baslamadim ama allah izin verirse onumuzdeki atamalarda yuksek ihtimal atanicam. Benim yanimda ezilmek istemiyo ama benim umrumda degil ne kadar maas aldigi ikimiz birlesince geciniriz cok sukur.Benim icin onemli olan onun kafasinin bi an once rahatlamasi. O uzuldukce bende uzuluyorum.Her gun dua ediyorum bi an once isler yoluna girsede artik bizde duzenimizi kursak diye. Su an tavsiyelerinize ve vereceginiz akillara ihtiyacim var. Gece uykularimi kaciran bi durum bu :olamaz::KK61::KK61:

tahminim yaşlar ortalama 23-24 civarı. kalan ömürde bir mani çıkmazsa 50 sene daha berabersiniz. bu beraberliğin ilk yılları maddi sıkıntılarla birbirinizi yıpratmakla geçeceğine 1-2 sene daha bekleyin adam gibi kurun evinizi. iki gönül bir olunca samanlık seyran olmuyor artık. ilk ay sonu iki yaka bir araya gelmezse iki gönül de birbirinden ayrılmaya başlıyor ufaktan. o sebeple sabır diyorum..

Anladığım kadarı ile gençsiniz, evliliğe o kadar acele etmenize gerek yok.
Her iki taraf içinde (senin ve sevgilin) işinizi oturtmanız mühim.
Evlilik öyle "iki gönül bir olunca samanlık seyran olur" mantığı ile yürümez.

yani sizin durumunuzda çok genç varki, tek değilsiniz, işsiz evlenen de var biriniz atandıktan sonra geçinirsiniz, nişanlında yatan tipten değil zaten arzusu iş bulmak bence çok kafaya takmayın bunu, muhtemelen kafaya takma sebebinizde çevre olabilir, valla çevre her daim konuşur, herkese kulaklarınızı tıkayın derim... ama sadece memuriyet kovalamasın arada geçişlerde başka işlerde yapabilir insan, herkes de memur olamıyor bunu da kabullenmek lazım

Aşk karın doyurmuyor atın pembe gözlükleri.
Birşey almak isteyip yeltendiğinde "şu an alma paramız yok" lafına kadar eşlik eder o aşk denen şey.

Back
X