• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Size ihtiyacim var :(

iş konusu gerçekten önemli.
bir kere sorumluluğu almalı.
hem de çalışmak bir kişinin öz güvenini yerine getiriyor.

kafaya takmakta çok haklısınız ama sevgilinizide anlamaya çalışın erkeğin çalışmaması kotu bir durum psikolojik olarak kendilerini işe yaramaz hissediyolar eminim kş gecici bir durum bu sıze düşen ona destek olmak asla ve asla onu sıkmamak hep yanında olun ve iş konusunda sıkıştırmayın derim rabbim gönlünüze gore versin en kısa zamanda herşey rayına oturur.
Amin cok tesekkur ederim. Elimden geldigince sıkmamaya calisiyorum zaten hatta hic acmiyorum bu konuyu. Ama ister istemez bozuluyorum tabi :/

Herkesin kısmeti bir yerlerde bekliyor. Çevremde pek çok erkek işi aceleye getirip, depresyona girip son çare torpil vs. yaptırmaya çalıştılarsa o kadar işleri zorlaştı. Ama çabalayıp, emek verip gerisi kısmet diyip rahatladıklarında hemen iş sahibi oldular. Bu da bir sınav. Ne kadar sabırlı olursanız o kadar güzel sonuçlar sizi bekliyor olacak.

Artık kimse pat diye iş bulamaz oldu. bu sorunu tek yaşayan erkek arkadaşınız değil. Bunu ona sürekli hatırlatın.

Back
X