size ihtiyacım var!

• Konu Sahibi Konu Sahibi Yıldızzz
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Y

Yıldızzz

Ziyaretçi
........................................................................................

Son düzenleyen: Moderatör:
hamilelik olasılığı düşük
tabii sevgilin o bölgeye boşalmadıysa
denizde mikrop kapmış olabilirsin
hava değişikliği yaşadıysan reglin gecikmiş olabilir
sen şimdi psikolojikmen mide bulantısı falan da hissedebilirsin
korkmana gerek yok bence
ama için rahat etmezse bi doktora gidebilirsin

yok boşalma olmadı ama zevk sıvısı denen bişey varya o açıdan biraz düşünmemi sağladı evet canım aynen artık stresten psikolojik olarak midem bulanıyo zaten ne zaman sinirlerim bozulsa midem bulanır o da var tabi cevabın için çok teşekkürler birazda olsa içimi rahatlattın...

reglim geciktiği zaman bende stres yaparım acaba hamileyim diye stres yaptıkça dahada gecikir
sende kasma kendini hamile kalma ihtimalin çok düşük

yok cnm ya mrk etme o kesinlikle hamilelik fln diil denizden flndır mrk etme bugün yarın regl olucaksın

denizden mikrop kapmış olabilirsin.
hamile kalma olsaılığın çok çok düşük.yine de şüpheleniyorsan eczaneden test alıp yapabilirsin.

:1no2:Selam ... hamilelik olasılığı çok düşük fakat yokta değil ... ilk gelen sıvıda da sperm oldugunu biliyoruz hepimiz...canını sıkmak istemem ama bir doktora görünsen iyi olur canım...inş. değilsindir ...:Saruboceq:

insanlar o kadar uğraşıyor yıllarca şimdi daha hiçbişeyi doğrudüzgün yaşamadan olması çok yıkar beni evlenince bile istemezken benimi buldu diyorum düşünmek istemiyorum artık sadece bekliyorum...

sonuç ne acaba doktoramı göründün,beklemedemisiz hala,yoksa regl gerçekleştimi
?

yok doktora gitmedim söylediğin gibi beklemedeyim.

hmm anladım çünkü böyle sorunlar basımızada gelebilir olumlu veya olumsuz sonuçlar önemli
umarım sağlıklı bi sekilde gerçekleşir

insanlar o kadar uğraşıyor yıllarca şimdi daha hiçbişeyi doğrudüzgün yaşamadan olması çok yıkar beni evlenince bile istemezken benimi buldu diyorum düşünmek istemiyorum artık sadece bekliyorum...

Canım boşuna sıkıyorsun kendini
Anladığım kadarıyla kızlık zarın duruyor. O kanama akıntı olabilir veya sürtünmeden kaynaklanan tahriş olabilir.
Sen stres yaptıkça reglin gecikir.
Ama yerinde kim olsa bu duyguları yaşar.
Senin de dediğin gibi insanlar yıllarca uğraşıyor çocuk sahibi olabilmek için. Üzerine boşalmadığını söylüyorsun. Kızlık zarın durduğu için siperlerin oraya ulaşması çok zor bir sürü koruma var ama imkansız değil tabiki.
Sen şimdi sııkma canını bikaç gün daha bekle gelmezse adetin eczaneden test alır yaparsın, için rahat eder.
Bundan sonra daha tedbirli olursun.yerimseniben

normaldir o ya mevsimsel.. yine de test yap aklında şüphe kalacağına..

canım benim reglden önce bi kaç gün kahverengi akıntım oluyor. Eğer bide bunu iice sıkıntı yapmışsan kendine kesilmişte olabilirsin. Yada denizde mikrop kapma olsılığında yüksek. Akıntının rengi ondanda değişmiş olabilir. Adet olmayı bekleme bence ben stresten 2 ay olamadığımı biliyorum. Belki sendede o kadar süre gelmeyebilir. Eğer strestense boşu boşuna bekleyip dahada üzücen kendini.hamilelik riskin çok az ama yokta deil sanırım.Bence bi test yapıp rahatla canım

gebelık varsa kızlar idrar testinde pozitif cıkması hemen olmuyor, ancak ultrasonda veya kan testınde gebelık bellı oluyor ama bence senın hem kızlık zarın bır koruma hemde bosalmamıs bence senın gebelık sansın cok az korkma derım ıcının rahat etmesı ıcın bır jınekolog a gıt ve ultrasonla baktır gebelık kesesı hemen olusuyor cunku ıdrar tahlılınden daha emın bır yontem hemde gebe degılsende zaten yumurtalıklarının durumuna bakarak ne zaman kanaman gelecek onuda soyler rahatlarsın...

bugün dayanamadım cesaret geldi ve eczaneden test alıp yaptım sonuç negatif yani hamile değilmişim bir oh çektim valla yapar yapmaz hemen negatif çıktı zaten umarım güvenebilirim bu teste günlerdir okadara çok paranoya yaptımki sonuca inanamıyorum bile şimdi çok iyiyim yorum yazıp içimi rahatlatmamı sağlayan arkadaşlara çok teşekkür ederim...

dok değilim ama bu konularla ilgilendiğim için yardımcı olmak isterim..
Adet sancın varsa adet oluyor gibi hissediyorsan büyük bir ihtimal oluyorsun ama düzeninde sorun var buda belki korku sitres endişe yaşadıysan düzenin bozulabilir bu durum böyle devam ederse dok git bence sana ne olduğunu açıklayacaktır geçmiş olsun...

hadi gözün aydın canım sevindim :hooray: regl oldun mu peki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…