Size Kullanılmasından En Nefret Ettiğiniz Kelime / Cümle Nedir ?

Eşime bir şeyler yapalım , bir yere gidelim dediğimde BAKARIZ demesi
Bana ismim yerine ''BU'' denmesine sinir oluyorum
Hayırlısını iste.
Doğumdan sonra kilo aldın hamileyken zayıftın diyen komşular hamilelik kilomdayım doğumdan sonra kilo almadım
Göğüslerin büyümüş(o kadar biliyorsanız 5-6 bin tl verinde küçülttüreyim.bende meraklı değilim büyük göğüse)

"Kes!"
"Uzatma!"
"Hatun.."

Bir de erkeklerin tatlım demesine uyuzum.
Hiç yakıştıramıyorum.

şuramı begenmıyorum napsam dediğmde
sacmalama çok güzelsin allahın gücüne gider gbi şeyler dnmesi

sanal ortamda canım diye başlayan sözler.özellikle burda çok,konu başlatıyorum canım bunu yap,ya sen beni tanıyon mu?ben niye senin canın olayım? aşağılayıcı bi söz,kendini birşey sananlar tarafından! hayret yaaa

ben de birşey istedgimle bakarız denmesini hiç sevmiyorum

birşey sorulduğunda sürekli bilmem denilmesi bakarız kelimesine çok sinir oluyorum gülüm kelimesine bidee hee birde eniştem teyzeme oğlum diyo sinirlenince çok sinir oluyorum o zamnda

'Aaaa sen solak mısııııın?' Evet canım. Uzaydan falan gelmedim ama, öyle yaratık görmüş gibi bakmana gerek yok, insanım ben de.

boş boş geçiştirmek için hayırlısı denmesi normalde hayırlısı olsuna bişey demiyorum ama böyle söylenince sinir oluyorum
bide yine aynen geçiştirmek istermiş gibi ii bakalım denmesine sevgiliğm söylüyor beni sinir etmek için gıcık oluyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…