• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Size Kullanılmasından En Nefret Ettiğiniz Kelime / Cümle Nedir ?

Örneğin eve geldiğimde annemin geldiğimi görüp '' Geldin mi '' demesine çoğu zaman sinirleniyorum.Bunun gibi olan her soruya.....

Bir Olay Anlatılır İsim Verilmez..
Eee Hiç Anlatma Daha İyi ..
:27:

Son düzenleme:
"seni anlıyorum" en manasız kelimedir bana göre...hayır anlayamazsın dediğim de ısrarla anlıyorum fakat şöle böle dendi mi iyice sinir olurum...

haa birde "sende yaşa,seni de görürüz"...yaa ben olanlardan ders almaya çalışırım zaten...yada bazen düşünüyorum dostum diye gördüğüm insanların,benim mutsuzluğumdan haz alma durumları var sanırım...:37:

1) Hayırlısını iste.
2) Boşver, geçer.
3) Zamana bırak.

Bu 3 cümleden nefret ediyorum, ben bunları zaten uygulamaya çalışıyorum ama ikide bir derdimi anlattığım insanların veya heyecanımı paylaştığım insanların bu lafları etmesine sinir oluyorum...
Hele o boşver geçer demeleri yok mu :37:
Nasıl boşvercem acaba?
Kafamdaki düşünceleri klozete atmanın bir yolu varsa dinlemeye hazırım :27:

annem gece üstümüzü örtmeye gelir ama ne hikmetse her geldıgınde uyandırır bızı uyuyormuydun der bırde delı olurum gece gece.

ben konusurken karsımdakı ınsanın her lafımın arkasından hıhılaması ya sus yada duzgun birşeyler soyle.

bişey anlatıyorum nette falan gormusum karsımdakı ılk defa duydugu gözlerını açmasından belli dinler dinler sonundada evet bende biliyordum boyle oldugunu der.

ha bırde aferin kelımesı sinir olurum cocukmuyum ben.öğretmen öğrencısıne der aferını durduk yere aradasım falan aferın derse lafımı esırgemıyorum bir dahada soylıyemıyorlar.

basım sıkıntıdayken hayırlısı denmesı tabıkıde herseyın hayırlısı ama sınır oldugum bır zaman cozum arıyorum bana karsımdakı hayırlısı hersey olacagına varır gıbı kelımeler tuketıyor.

üff ne cokmuk daha cıkar dusunsem

Özellikle bi erkeğin bana 'Kızım' demesi,
Eve geldiğimde annemin 'Geldin mi?' demesi :1:
Babam'dan bir şey istediğimde 'Bakarız' demesi..
daha bi ton var,ama şimdilik aklıma gelenler bu kadar..

yaparmısın, edermsin şeklindeki emir kiplerinden
"gülüm" kelimesinden
hastanelerde yada bazı işyerlerinde çalışanların "bayan" demesinden
gıcccık olurum:47:

bende aynen aile disi "kizim" "kiz" fln denmesi

hele hele "oglumm" iiiiiiiiiiiyyyyyyyyyyyy!!!
"dostum, kardesim, bacim.."

elimin tersiyle bi tane yapistircam gorcek dostu kardesi :52:

Back
X