- 26 Mayıs 2018
- 8.202
- 38.778
- 548
- 51
Hemde ne şuursuzluk. Ben böylesini görmedim yani. Adama bak ya ne sanıyorsa kendini ahlaksız.Sizce de çok şuursuzca değil mi?
Boşandıktan sınra mı yapacakmışsın bunları anlamadım ben ne anlamı kaldı ozaman boşanmanızınArkadaşlar ben boşanmaya karar verdim ve boşanıyorum.. Şükür akıllanmaya başladım ama aklıma sürekli birşeyler takılıyor. Eşim normalde çalışmıyor beni ailesine ezdiritor işe bir giriyor bi çıkıyor evimizi ayırmıyor ben yıllardır çekiyorum bunlardan. En son ailemin yanına döndüğüm de bana ' sana ev tutarım çalışırım size sahip çıkarım ama sende aileni arkadaşlarını SİLECEKSİN komşun olmayacak evden dışarı çıkmayacaksın ben sizi işten gelince çıkarırım akıllı telefon kullanmayacaksın ne dersem yapacaksın. (çocuk istemiyordum evliliğim kötü diye) çocukta yapacaksın gibi şartlar koydu. Zaten 2 yaşında kızımız va r. Sizce de çok şuursuzca değil mi?
=)Eşinize önerim japon balığı alsın. Kriterlerine en uygun canlı o.
Hayır.. Boşanmayalım diyor işteBoşandıktan sınra mı yapacakmışsın bunları anlamadım ben ne anlamı kaldı ozaman boşanmanızın
Oldu esir hayatı yaşatsın hemde bolanmayalım ne sanıyosa kndini=)
Hayır.. Boşanmayalım diyor işte
Şuan dejavu oldum benimde başımdan böyle bir evlilik geçti ama Allah'a çok şükür ki çocuk yapmadım 5 sene evli kaldım ve evli olduğum sürece hep çalıştım evli olduğum mahlukat sorumsuz bencil herifin tekiydi oda aynı seninki gibi işten cikicam dediğimde valla bana güvenip işi bırakma ben sana bakamam yok eğer işi bırakırsan telefon kullanmicaksin evden dışarı cikmicaksin ben ne dersem onu yapicaksin yoksa işten çıkamazsın diye bana şart koşuyodu bidaha mi gelicem dünyaya dedim kendi kendime ne çekiyorum bu ruh hastasını zaten ben çalışıp kendi ayaklarım üzerinde duruyorum bu adama ihtiyacım yok diyip cektim kapıyı çıktım boşandım ve hiç pişman değilim keşke daha önceden ayrilsaymisim diyorum hep şimdi çok rahatım istediğim gibi yiyip içip geziyorm kimseye hesap vermiyorum 5 yıl evli kaldım bir çift çorap dahi almamıştır bana çalıştığı bütün parayı kendine harcardi parayı naptın diye sorunca da sana hesap mı vericem diyodu şimdi bulmuş belasını kendinden 10 yaş büyük biriyle evlenmiş kadın kapıya bile cikarmiyomus benle evliyken evi otel gibi kullanıyordu senin anlicagin çekilecek dert değil boşa gitsin bulsun belasını sonra seni mumla arar
Daha neler varda yazsam psikolojiniz bozulur Allah'tan kendime güvenim tam bi an bile pişman olmadım ayrildigima şükür kurtaranaAman Allah'ım ne erkekler var su dünyada 1 cift çorap almamak ne demek. Kimsenin corabina patigine kalmadik da insan evinde kendisine 1 tas yemek yapan gömleğini utuleyen ayni yataga kafasini koyduğu karısına hiç bir sey degilse de birlikte ayni evde yaşıyor diye jestler yapar süprizler yapar ya da para verir. Utanmaza bak birde sart koşmuş. Kadin ne diye evden cikarmiyormus bulunmaz hint kumaşınıkomik
Cok şükür canımDaha neler varda yazsam psikolojiniz bozulur Allah'tan kendime güvenim tam bi an bile pişman olmadım ayrildigima şükür kurtarana
Valla değil Polat Alemdar kim olursa olsun özgürlüğümü kimseye değişmem yaşasın özgüveni tam olan kadınlarCok şükür canımen iyisini yapmissin sanki polat alemdar sen isten çıktın sana bakacak diye sart kosuyor ay icim sogudu tekmeyi basmana :))
Kesinlikle canimValla değil Polat Alemdar kim olursa olsun özgürlüğümü kimseye değişmem yaşasın özgüveni tam olan kadınlar
Kesinlikle sende iyki varsın cnmKesinlikle canimiyiki varlar iyiki variz ve iyi ki varsın:)
Boşanın ve eşinize söyleyin kendisine bir köpek alsın . Hem onlar telefonda kullanmıyor akşam tuvalet için çıkarır.Arkadaşlar ben boşanmaya karar verdim ve boşanıyorum.. Şükür akıllanmaya başladım ama aklıma sürekli birşeyler takılıyor. Eşim normalde çalışmıyor beni ailesine ezdiritor işe bir giriyor bi çıkıyor evimizi ayırmıyor ben yıllardır çekiyorum bunlardan. En son ailemin yanına döndüğüm de bana ' sana ev tutarım çalışırım size sahip çıkarım ama sende aileni arkadaşlarını SİLECEKSİN komşun olmayacak evden dışarı çıkmayacaksın ben sizi işten gelince çıkarırım akıllı telefon kullanmayacaksın ne dersem yapacaksın. (çocuk istemiyordum evliliğim kötü diye) çocukta yapacaksın gibi şartlar koydu. Zaten 2 yaşında kızımız va r. Sizce de çok şuursuzca değil mi?
Evet şizofren çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?