Size sahip çıkarım ama ne istersem yapacaksın?

Beyzadeye de bakın,lütfetmiş,
ailesine sahip çıkacakmış ama şartları varmış.
Konu sahibi arkadaşım yol verin gitsin bu şuursuz ve haysiyetsiz adama.
Kendisi ne eş sıfatını hakediyor ne de baba.

Boşandıktan sınra mı yapacakmışsın bunları anlamadım ben ne anlamı kaldı ozaman boşanmanızın

Şuan dejavu oldum benimde başımdan böyle bir evlilik geçti ama Allah'a çok şükür ki çocuk yapmadım 5 sene evli kaldım ve evli olduğum sürece hep çalıştım evli olduğum mahlukat sorumsuz bencil herifin tekiydi oda aynı seninki gibi işten cikicam dediğimde valla bana güvenip işi bırakma ben sana bakamam yok eğer işi bırakırsan telefon kullanmicaksin evden dışarı cikmicaksin ben ne dersem onu yapicaksin yoksa işten çıkamazsın diye bana şart koşuyodu bidaha mi gelicem dünyaya dedim kendi kendime ne çekiyorum bu ruh hastasını zaten ben çalışıp kendi ayaklarım üzerinde duruyorum bu adama ihtiyacım yok diyip cektim kapıyı çıktım boşandım ve hiç pişman değilim keşke daha önceden ayrilsaymisim diyorum hep şimdi çok rahatım istediğim gibi yiyip içip geziyorm kimseye hesap vermiyorum 5 yıl evli kaldım bir çift çorap dahi almamıştır bana çalıştığı bütün parayı kendine harcardi parayı naptın diye sorunca da sana hesap mı vericem diyodu şimdi bulmuş belasını kendinden 10 yaş büyük biriyle evlenmiş kadın kapıya bile cikarmiyomus benle evliyken evi otel gibi kullanıyordu senin anlicagin çekilecek dert değil boşa gitsin bulsun belasını sonra seni mumla arar

Aman Allah'ım ne erkekler var su dünyada 1 cift çorap almamak ne demek. Kimsenin corabina patigine kalmadik da insan evinde kendisine 1 tas yemek yapan gömleğini utuleyen ayni yataga kafasini koyduğu karısına hiç bir sey degilse de birlikte ayni evde yaşıyor diye jestler yapar süprizler yapar ya da para verir. Utanmaza bak birde sart koşmuş. Kadin ne diye evden cikarmiyormus bulunmaz hint kumaşını komik

Evliliginizi kurtarmak istiyor desem, talepleri bunu gösteren seyler değil. Siz bu sekilde mutlu olacak mısınız?

Şu anda terkedilmenin sancısi ile efeleniyor tabiri caizse. İllaki barısmak istiyorsaniz kabul etmeyin yelkenleri suya indirecektir kararlılığınızı görünce.

Zaten talepleri evlilik anlayısına ters, kendisine köle arıyor sanırım. Bulunmaz hint kumaşı ya kendisi.

Daha neler varda yazsam psikolojiniz bozulur Allah'tan kendime güvenim tam bi an bile pişman olmadım ayrildigima şükür kurtarana

Daha neler varda yazsam psikolojiniz bozulur Allah'tan kendime güvenim tam bi an bile pişman olmadım ayrildigima şükür kurtarana
Cok şükür canım en iyisini yapmissin sanki polat alemdar sen isten çıktın sana bakacak diye sart kosuyor ay icim sogudu tekmeyi basmana :))

Cok şükür canım en iyisini yapmissin sanki polat alemdar sen isten çıktın sana bakacak diye sart kosuyor ay icim sogudu tekmeyi basmana :))
Valla değil Polat Alemdar kim olursa olsun özgürlüğümü kimseye değişmem yaşasın özgüveni tam olan kadınlar

Başlığı okuyunca Yeşilçam filmlerindeki kötü karakterleri hatırlayanlar burdami yoksa tek anormal ben miyim

Boşanın ve eşinize söyleyin kendisine bir köpek alsın . Hem onlar telefonda kullanmıyor akşam tuvalet için çıkarır.

Yok artık ve sen buraya sorduguna göre hala daha bir umut normal mi diye düşünüyormusun ?

"Hadi ordan köpek" derdim..

Ailenin evine dönmüşsün. Geri isteyen adam olumlu anlamda şart öne sürer. Bu tam tersi. Ne içiyor bu arkadaş yahu?
Hem asalak, hem psikopat..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…